.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: БРъснене

БРъснене

значи есега се избръснах за 1ви път подмишниците .. но с самобрасначка която беше в банята ... не е нова ами е на някои от семейството .. и без да искам се резнах съвсем лекичко дори не потече кръв ами само драскотинки .. та възможно ли е да съм се заразил с нещо ???

Спокойно не си се заразил с нищо... хубаво е да използваш собствена самобръсначка а не чужда все едно да си миеш зъбите с чужда четка

dsadsa

Цитирай Първоначално написано от liichet0
    Спокойно не си се заразил с нищо... хубаво е да използваш собствена самобръсначка а не чужда все едно да си миеш зъбите с чужда четка
    Сигурно ли е ???? че се тревожа

Спокойно, уверявам те, че не е никакъв проблем. Просто го дезинфекцирай ( с дезодорант също става), но дори и да не го направиш, проблема е нулев. Споко

Много ви благодаря успокоихте ме много !!!!!! но вече минаха около 2 часа има ли смисъл даго дезинфекцирам

Re: :П

Цитирай Първоначално написано от e4emik
    Много ви благодаря успокоихте ме много !!!!!! но вече минаха около 2 часа има ли смисъл даго дезинфекцирам
    Първо : човече , защо не си купи една самобръсначка ами ползваш на другите... кой знае кво са си бръснали те с нея ? 1лв е.

И Второ : Няма страшно , и аз съм се порязвал 5-6 пъти.Само малко спирт ако имаш или дезодорант пръсни.. просто така профилактично

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Никога не се бръсни с чужда! Има такива гадни инфекции
    Споко , не вярвам да ти има нещо,но следвашия път със собствена!
    maDamn

Guest
    иууу! Защо се бръснеш с чуждите самобръсначки?!?!?! И не, нищо ти няма !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си