Цитирай Първоначално написано от DragonLady
Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
Моята гинеколожка е ТОООЛКОВА добра,че малко след като спах с гаджето си и отидох на преглед тя взе,че ме доотвори И викаше,че нищо ми нямало,а от мен течеше ИСТИНСКА кръв. Нямам думи,толкова некадъни хора има,а се взимат за специалнисти
До колкото се запознах със правото и закона за две години, имаш право да я съдиш за нанасяне на лека телесна повреда, но ти трябва медицинско от личният лекар, което да потвърждава думите ти. После молбата се отнася в районният съд на града в който живееш и се е случило деянието. Мисля, че може и за лекарска грешка да я съди, но за това вече не съм 100% сигурна.
Аз бях много бясна,но понеже майка ми я уважава,защото тая идиотка по някакъв начин й е направила животозастрашаваща операция,която била успешна (майка ми е имала извънматочна бременност преди много време и маточните тръби са й се скъсали,така тая гинеколожка става незаменима в очите на майка ми) Не знам това преди колко години е било,но просто "великата" докторка така и не показа професионализма,който по някаква случайност й се е лепнал до името й