- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена съм в мюсюлманин
Здравейте,моля Ви не ме упреквайте за това,което ще напиша.Достатъчно е,че се срамувам от себе си.
Запознахме се преди известно време.Пишем си всеки ден,гледаме се по камерите.Той е на 28,аз на 22.Живее в Турция.Има един брак и развод зад гърба си.
Всъщтност това е големия проблем,че е мюсюлманин.Майка ми ги мрази....
Той е толкова добър с мен,по всякакъв начин ми показва,че съм ценна за него.Взе си ваучер на глобул,всеки ден ми звъни,пишем си смс-и.Показа ми една моя снимка,която си я е сложил в рамка.Много ме зарадва.Същата снимка му е на телефона.
Когато си пусна камерата му виждам изражението.Той е ухилен и много щастлив.Купил ми подарък утре щял да го изпрати по пощата и ми искаше адреса.
Проблема е ,че майка ми мрази турци.Аз не знах как точно да й кажа за него.Но й казах,че един мъж от Турция много ме харесва,казах й и за снимката.Тя каза "да не е някакъв манияк".Днеска пак й казах тя каза "Ти луда ли си??!Гледай само да не се влюбиш в него"Как да й кажа,че е вече късно...
Не знам какво да правя,той ме кани в Турция да отида,но аз няма как да ида при това положение.Не знам какво да правя.
Много съм влюбена,но и се срамувам от себе си ужасно много.Не знам какво да правя.Мисля за него по цял ден....
Ако й кажа,че съм влюбена,тя ще каже да избирам между семейството си и него...
Не ме упреквайте моля....
На 22 си, достатъчно си голяма. Друг въпрос е колко си зряла. Прецени трезво нещата, но... повечето хора имат лесно обясним и все пак ужасно глупав предразсъдък към турците, имайки предвид 500-годишното робство.
Този човек не трябва да бъде винен заради родината или религията си. Ако можете да преодолеете пречките, няма нещо, което да ви спре да бъдете заедно.
Правилно е да се срамуваш,за срам си е.Даже не заслужаваш тези две изречения,предателка.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
надявам се не очакваш 14-15 годишни да ти кажат какво да правиш. на 22 си, голяма си, имаш право на избор, сама трябва да знаеш кое е правилно за теб и какво искаш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Познавате ли се лично ? Ако,ако не го познаваш лично и просто ей така ще отидеш в Турция ? Може да е някакъв маниак,както е казала майка ти много внимавай и по-добре го забрави и си харесай някое момче от България.![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Няма да те упреквам и да ти казвам да го забравиш, защото знам че няма да се повлияеш от мнение във някакъв форум. Може би би било добре той да дойде в България и да го запознаеш с майка ти, ако наистина е толкова свестен и тя ще го хареса.
ЗСТДГБЙК
тцтц.. ще се пишат филми май![]()
рязаната паламарка ще дълбае ли българско месо
Още по-лошо.Първоначално написано от SUNxxShine
Sanity is for the weak
енд ай кийп тролин' ,тролин' енд тролин' ,тролин'
++Първоначално написано от Verminaard
Принципно любовта не пита, но аз имам един въпро, който често задавам на такива като теб .. толкова ли се свършиха хубавите ни БЪЛГАРСКИ мъже?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
този цитат ми направи голямо впечатление: първо, че си голяма на 22 и че според възрастта ти можеш сама да прецениш кое решение е правилно ( разбира се не казвам че е лошо да потърсиш чуждо мнение) . второто нещо е онова с брака и разводът- на 28 с брак и развод- странно. представи си че бъдете заедно и МОЖЕ и да има още един развод- имам в предвит че за него ти може да си "поредната" . от този цитат ми стана ясно всичко- моят съвет е- не прави празни опити, не се занимавай. кажи си СТИГА, ТОЧКА и приеми. пък и другата причина да се откажеш от това е религията. това е моето мнение. и с "две думи"- недей , няма да има полза от всичко това. надявам се да си ме разбрала. вземи правилното решениеПървоначално написано от 98765
успех
![]()
Един нормален човек в тоя форум...Първоначално написано от PinkPan7her
Авторке,ти си решаваш какво да правиш,обаче поне според мен преди да възлагаш някакви огромни надежди,поне един от двамата да си вземе билет и се вижте на живо за малко...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Това са пълни глупости. Всичко си е до хора - има и такива, които не са такива фанатици на тема религия. Имам приятелка, която има връзка с мюсюлманин и родителите му я приемат перфектно. А и със сигурност не е единствения пример, колко такива смесени връзки и бракове има по света не е истина...Първоначално написано от SUNxxShine
Та...нищо нередно не виждам в цялата ситуация, само майка ти и разбиранията са проблем явно, но...на 22 си, достатъчно голяма си сама да определяш постъпките си и сама да избираш с кой да си.
Кажи й какво чувстваш към него, виж й реакцията и вземи решение. Отдавна си пълнолетна, така че т'ва с кого ще си зависи от теб.
Хубавите не са свършили, но се носи мълва, че качествените са на изчезване. [-o<Първоначално написано от Hilary_
![]()
По-добре да не беше писала тук.Хората ще те отчаят до краен предел. ;Д Иначе самата история е странна - аз също не харесвам турци, но няма спор че има и нормални. Внимателно наблюдавай как се отнася към религията си, защото в Турция са 50 на 50. Половината са си привързани много към религията, другите - не толкова. Забележи и по турските сериали - не гледам, но поне от тва, дето съм мяркала, жените са си направо разголени. Имам голям страх от мюсюлмани. Разучи мнооооооооооого внимателно техните закони и традиции.. после се замисли дали искаш точно тва. Макар че от личен опит знам, че човек като е влюбен, не слуша никой и нищо. Едва ли и ти ще се повлияеш.. пък и начинът по който се държи с теб.. още повече те дърпа към него. Съвет не мога да дам, но просто внимавай.
И относно изказванията, свързани с тва, дали българските мъже са изчезнали, че някои тръгват да търсят от други страни... тва е доста ограничено мислене. Дай като сме се родили тука, само за българи да се женим... айде, няма да се обяснявам повече.
Абе какво въобще се трепете да и давата съвети на тази мръсна родоотстъпничка?Като иска турски член - да ходи в турция и в техни форуми да се жалва.Предатели на родината и българщината нямат място нито тук нито където и да било в държавата.
Sanity is for the weak
Заради миналото робство и аз не ги харесвам много,много на турците,но познавам такива,които се държат много добре с българите.
Но съм и чувала ужасни истории за връзка,подобна на твоята.Не знам,аз не бих тръгнала с момчето![]()
Шофирай разумно - стигни жив!