.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 120

влюбена съм в мюсюлманин

Здравейте,моля Ви не ме упреквайте за това,което ще напиша.Достатъчно е,че се срамувам от себе си.
    Запознахме се преди известно време.Пишем си всеки ден,гледаме се по камерите.Той е на 28,аз на 22.Живее в Турция.Има един брак и развод зад гърба си.
    Всъщтност това е големия проблем,че е мюсюлманин.Майка ми ги мрази....
    Той е толкова добър с мен,по всякакъв начин ми показва,че съм ценна за него.Взе си ваучер на глобул,всеки ден ми звъни,пишем си смс-и.Показа ми една моя снимка,която си я е сложил в рамка.Много ме зарадва.Същата снимка му е на телефона.
    Когато си пусна камерата му виждам изражението.Той е ухилен и много щастлив.Купил ми подарък утре щял да го изпрати по пощата и ми искаше адреса.
    Проблема е ,че майка ми мрази турци.Аз не знах как точно да й кажа за него.Но й казах,че един мъж от Турция много ме харесва,казах й и за снимката.Тя каза "да не е някакъв манияк".Днеска пак й казах тя каза "Ти луда ли си??!Гледай само да не се влюбиш в него"Как да й кажа,че е вече късно...
    Не знам какво да правя,той ме кани в Турция да отида,но аз няма как да ида при това положение.Не знам какво да правя.
    Много съм влюбена,но и се срамувам от себе си ужасно много.Не знам какво да правя.Мисля за него по цял ден....
    Ако й кажа,че съм влюбена,тя ще каже да избирам между семейството си и него...

Не ме упреквайте моля....

Супер фен Аватара на leadyflame
    ВЕДНАГА ДА СЕ ОТЛЮБИШ!!!!!!

Вие въобще виждали ли сте се

anonymous708973
    Guest
    На 22 си, достатъчно си голяма. Друг въпрос е колко си зряла. Прецени трезво нещата, но... повечето хора имат лесно обясним и все пак ужасно глупав предразсъдък към турците, имайки предвид 500-годишното робство.
    Този човек не трябва да бъде винен заради родината или религията си. Ако можете да преодолеете пречките, няма нещо, което да ви спре да бъдете заедно.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Правилно е да се срамуваш,за срам си е.Даже не заслужаваш тези две изречения,предателка.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Супер фен Аватара на LeprikonA
    надявам се не очакваш 14-15 годишни да ти кажат какво да правиш. на 22 си, голяма си, имаш право на избор, сама трябва да знаеш кое е правилно за теб и какво искаш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Познавате ли се лично ? Ако,ако не го познаваш лично и просто ей така ще отидеш в Турция ? Може да е някакъв маниак,както е казала майка ти много внимавай и по-добре го забрави и си харесай някое момче от България.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Няма да те упреквам и да ти казвам да го забравиш, защото знам че няма да се повлияеш от мнение във някакъв форум. Може би би било добре той да дойде в България и да го запознаеш с майка ти, ако наистина е толкова свестен и тя ще го хареса.
    ЗСТДГБЙК

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    На 22 си, достатъчно си голяма. Друг въпрос е колко си зряла. Прецени трезво нещата, но... повечето хора имат лесно обясним и все пак ужасно глупав предразсъдък към турците, имайки предвид 500-годишното робство.
    Този човек не трябва да бъде винен заради родината или религията си. Ако можете да преодолеете пречките, няма нещо, което да ви спре да бъдете заедно.
    +1

Град
    CrazyVille
    Всъщност АЗ СЪМ МЮСЮЛМАНКА НЕ ТУРКИНЯ ище ти кажа техните в никакъв случай няма да позволят нямаш си представа какъв позор ще е за тях ако синът и вземе жена от др религия ми или трябва да го забравиш или трябва да минеш от към ИСЛЯМА (даже и тога не е сигурно)

тцтц.. ще се пишат филми май

Мега фен
    рязаната паламарка ще дълбае ли българско месо

Град
    Цитирай Първоначално написано от SUNxxShine
    Всъщност АЗ СЪМ МЮСЮЛМАНКА НЕ ТУРКИНЯ
    Още по-лошо.

Sanity is for the weak

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ти си на 22,пълнолетна,свободна.Откъ е на къде ще искаш разрешение от майка си къде да ходиш,с кой да бъдеш и т.н.

Аз също не одобрявам такава връзка,но това ^^ е тъпо

Мега фен
    енд ай кийп тролин' ,тролин' енд тролин' ,тролин'

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Правилно е да се срамуваш,за срам си е.Даже не заслужаваш тези две изречения,предателка.
    ++

Принципно любовта не пита, но аз имам един въпро, който често задавам на такива като теб .. толкова ли се свършиха хубавите ни БЪЛГАРСКИ мъже?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ++

Принципно любовта не пита, но аз имам един въпро, който често задавам на такива като теб .. толкова ли се свършиха хубавите ни БЪЛГАРСКИ мъже?
    Точно.

Re: влюбена съм в мюсюлманин

Цитирай Първоначално написано от 98765
    .Той е на 28,аз на 22.Живее в Турция.Има един брак и развод зад гърба си...
    този цитат ми направи голямо впечатление: първо, че си голяма на 22 и че според възрастта ти можеш сама да прецениш кое решение е правилно ( разбира се не казвам че е лошо да потърсиш чуждо мнение) . второто нещо е онова с брака и разводът- на 28 с брак и развод- странно. представи си че бъдете заедно и МОЖЕ и да има още един развод- имам в предвит че за него ти може да си "поредната" . от този цитат ми стана ясно всичко- моят съвет е- не прави празни опити, не се занимавай. кажи си СТИГА, ТОЧКА и приеми. пък и другата причина да се откажеш от това е религията. това е моето мнение. и с "две думи"- недей , няма да има полза от всичко това. надявам се да си ме разбрала. вземи правилното решение успех

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Един нормален човек в тоя форум...
    Авторке,ти си решаваш какво да правиш,обаче поне според мен преди да възлагаш някакви огромни надежди,поне един от двамата да си вземе билет и се вижте на живо за малко...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SUNxxShine
    Всъщност АЗ СЪМ МЮСЮЛМАНКА НЕ ТУРКИНЯ ище ти кажа техните в никакъв случай няма да позволят нямаш си представа какъв позор ще е за тях ако синът и вземе жена от др религия ми или трябва да го забравиш или трябва да минеш от към ИСЛЯМА (даже и тога не е сигурно)
    Това са пълни глупости. Всичко си е до хора - има и такива, които не са такива фанатици на тема религия. Имам приятелка, която има връзка с мюсюлманин и родителите му я приемат перфектно. А и със сигурност не е единствения пример, колко такива смесени връзки и бракове има по света не е истина...
    Та...нищо нередно не виждам в цялата ситуация, само майка ти и разбиранията са проблем явно, но...на 22 си, достатъчно голяма си сама да определяш постъпките си и сама да избираш с кой да си.

Кажи й какво чувстваш към него, виж й реакцията и вземи решение. Отдавна си пълнолетна, така че т'ва с кого ще си зависи от теб.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ++

Хубавите не са свършили, но се носи мълва, че качествените са на изчезване. [-o<

Голям фен Аватара на Moderatorius
    По-добре да не беше писала тук. Хората ще те отчаят до краен предел. ;Д Иначе самата история е странна - аз също не харесвам турци, но няма спор че има и нормални. Внимателно наблюдавай как се отнася към религията си, защото в Турция са 50 на 50. Половината са си привързани много към религията, другите - не толкова. Забележи и по турските сериали - не гледам, но поне от тва, дето съм мяркала, жените са си направо разголени. Имам голям страх от мюсюлмани. Разучи мнооооооооооого внимателно техните закони и традиции.. после се замисли дали искаш точно тва. Макар че от личен опит знам, че човек като е влюбен, не слуша никой и нищо. Едва ли и ти ще се повлияеш.. пък и начинът по който се държи с теб.. още повече те дърпа към него. Съвет не мога да дам, но просто внимавай.

И относно изказванията, свързани с тва, дали българските мъже са изчезнали, че някои тръгват да търсят от други страни... тва е доста ограничено мислене. Дай като сме се родили тука, само за българи да се женим... айде, няма да се обяснявам повече.

Град
    Абе какво въобще се трепете да и давата съвети на тази мръсна родоотстъпничка?Като иска турски член - да ходи в турция и в техни форуми да се жалва.Предатели на родината и българщината нямат място нито тук нито където и да било в държавата.

Sanity is for the weak

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Заради миналото робство и аз не ги харесвам много,много на турците,но познавам такива,които се държат много добре с българите.
    Но съм и чувала ужасни истории за връзка,подобна на твоята.Не знам,аз не бих тръгнала с момчето
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си