.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Повече от фен Аватара на NoMore
    Аз не съм против турците, обаче ако мислиш да градите живота си заедно трябва да се замислиш за различията, които имате и дали ще успеете да ги преодолеете. Освен това не ми стана ясно виждали ли сте се някога на живо?
    In a mad world , only the mad are sane...

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    надявам се не очакваш 14-15 годишни да ти кажат какво да правиш. на 22 си, голяма си, имаш право на избор, сама трябва да знаеш кое е правилно за теб и какво искаш.
    ем съжелявам, ама съм на 14 и ще споделя моето мнение...
    Ако сте се виждали и имате възможност да се виждате понякога може да се опознаете и да му кажеш, за да видиш какво ще стане. и може да прозвучи странно + това че съм на 14 ама и аз харесвам турчин и той е много добричък , ама кво да се прави като няма свестни българи
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Нямало свестни българи,а?За теб няма да има,много ясно,при положение че не заслужаваш въздуха който дишаш,какво остава за свестен сънародник.Ходи си там с турския и след няколко години като те накара да сложиш забрадката и да се кланяш на алаха ще падне голям смях.
    И последно - границата,мили мои колеги и колежки,е на юго-изток,хващайте си турските половинки и се махайте от държавата ми!

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Хубавите не са свършили, но се носи мълва, че качествените са на изчезване. [-o<
    за МОЕ огромно съжаление ..

Супер фен Аватара на leadyflame
    Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    надявам се не очакваш 14-15 годишни да ти кажат какво да правиш. на 22 си, голяма си, имаш право на избор, сама трябва да знаеш кое е правилно за теб и какво искаш.
    ем съжелявам, ама съм на 14 и ще споделя моето мнение...
    Ако сте се виждали и имате възможност да се виждате понякога може да се опознаете и да му кажеш, за да видиш какво ще стане. и може да прозвучи странно + това че съм на 14 ама и аз харесвам турчин и той е много добричък , ама кво да се прави като няма свестни българи

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Хубавите не са свършили, но се носи мълва, че качествените са на изчезване. [-o<
    А такива генерални заключения и изказвания от рода "Всички са еднакви" са мееко казано смешни и инфантилни. Когато минете всички, тогава се изказвайте така. Още повече казано от момиченца на по 14-16 хахаха.
    Иначе пак казвам, че нямам против такива смесени връзки, в крайна сметка говорим за чисто човешки взаимоотношения и съответно са важни чисто човешките качества. Националността и религията според мен са подробности, в случай, че си срещнал човек, който отговаря на емоционалните нужди и не само.

хаха свидетел съм на подобни взоимотношения и това което виждам е едно заличаване на човека (момата)

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Абе какво въобще се трепете да и давата съвети на тази мръсна родоотстъпничка?Като иска турски член - да ходи в турция и в техни форуми да се жалва.Предатели на родината и българщината нямат място нито тук нито където и да било в държавата.
    еми няма да има като та гледам и тебе какъв си расист какво да напрая като в българия момчетата са пяници дето ходят по курви познавам толкова многоо дето са за едното чукане и това не съм го казала че като да няма хич, ама като гледам тебе и се отчайвам.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Анатема

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

На 14 и вече знае всичко ....

Град
    Абе какво въобще се трепете да и давата съвети на тази мръсна родоотстъпничка?Като иска турски член - да ходи в турция и в техни форуми да се жалва.Предатели на родината и българщината нямат място нито тук нито където и да било в държавата.
    еми няма да има като та гледам и тебе какъв си расист какво да напрая като в българия момчетата са пяници дето ходят по к**ви познавам толкова многоо дето са за едното чукане и това не съм го казала че като да няма хич, ама като гледам тебе и се отчайвам.
    Казах - родоотстъпничките и предателките на паметта на всички умрели,за да не говорим турски - да си хващат турците и да отиват в турция.Няма място за вас тук.
    Расист съм,да,благодаря ти за комплимента.А това че си попадала на боклуци - сама си си виновна,щом нямаш достатъчно мозък,че да преценяваш хората преди да си отваряш краката - да,няма да има светни българи за тебе.

Sanity is for the weak

Eдин съвет от мен обаче....очите и ушите на четири..... нека той дойде първият път в България, вместо ти да правиш тази крачка....

Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    Eдин съвет от мен обаче....очите и ушите на четири..... нека той дойде първият път в България, вместо ти да правиш тази крачка....
    Много съм съгласна.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    А такива генерални заключения и изказвания от рода "Всички са еднакви" са мееко казано смешни и инфантилни. Когато минете всички, тогава се изказвайте така. Още повече казано от момиченца на по 14-16 хахаха.]
    Къде видя само думата "всички" .. Търсиш под вола теле ..

п.п. и за годините ми също си далече от истината ..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    еми няма да има като та гледам и тебе какъв си расист какво да напрая като в българия момчетата са пяници дето ходят по к**ви познавам толкова многоо дето са за едното чукане и това не съм го казала че като да няма хич, ама като гледам тебе и се отчайвам.
    ти няква проста ли си или да?? на 14 години вече знае какви са всички българи, познава им характерите, навиците, само с ракийка ги вижда, нали? защото си супер голяма, всичко си видяла, всичко си усетила?

МИСЛИ! размърдай нещото, което ти е дадено - кви са тия заключения дето ги вадиш от въздуха?! както се каза - ходи си в турция да въртиш гюбеци и да се кланяш на алаха!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    ^ Не бе,не бе.Нея проблема е че си е вдигнала полата за един-двама батковци,наебали и заебали са я,ЕСТЕСТВЕНО и сега света и е крив и ние сме и виновни.

Sanity is for the weak

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Къде видя само думата "всички" .. Търсиш под вола теле ..
    п.п. и за годините ми също си далече от истината ..
    Не съм видяла. Казах "заключения от рода". И колко да съм далече..17-18.. Все тая, и на 25 и на 30, просто самите изказвания са смешни. Не останали мъже, били на изчезване...еми те и мъжете като така разсъждават, то за никой нищо няма.

Това е светът на 14 годишните, мрачен и изпълнен с ненавист към всички. ХА-ХА

Супер фен Аватара на LeprikonA

@ Verminaard а да я поебат и другите да почне и по тях да плюе.няма да и е излишно, явно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    И накрая ако се самоубие - перфектно.Такива ходещи дефекти са приемливи само на три метра под земята.

Sanity is for the weak

Супер фен Аватара на someonerandom
    Принципно нямам нищо против турците,обаче ти SwEeTMuFFiN...е момиче ти просто си куха.14-годишна седнала да обяснява,че всички българи били еди какви си и не ставали...знаеш ти нещо за алкохолизна и к*рварството...
    До авторката:наистина ще е по-добре той да дойде да те види първи-и то не толкова защото е турчин,колкото защото не е много добре идея само момиче да отиде в чужбина при хора,които реално вижда за 1 път...поне според мен.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Верминард, в кой век живееш? Мисленето ти, ако може да се нарече такова, е като на човек от средновековието.
    Сред турците, както и сред всички други народи, има и свестни, и отрепки. Сегашните не са виновни за миналото.
    Поставянто под общ знаменател показва ограниченост.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Верминард, в кой век живееш? Мисленето ти, ако може да се нарече такова, е като на човек от средновековието.
    Сред турците, както и сред всички други народи, има и свестни, и отрепки. Те не са виновни за миналото.
    Поставянто под общ знаменател показва ограниченост.
    А ти в коя държава живееш бре,принцеске?Чалмите са виновни за миналото.Ти какво,да не си мислиш че в момента турция не ни превзема бавно и поетапно?Само дето не ни превземат по военен а по икономическо-политически път.То поне 80% от строителството у нас е на турски фирми,това е достатъчно.Да не говорим за допълнителното зло от размиването на границата между българско и турско с пропаганда и гнусни напъни за мултикултурализация.Ти вземи си извади члена от мозъка и виж какво е реалното положение и как сме на ръба да станем официална турска провицния.
    И нищо в начина ми на разсъждение не показва ограниченост.
    Така че KУP за тези дето се мешат с турците,KУP за тези които казват че в това няма нищо лошо и смърт за теб и твоят мироглед.

Sanity is for the weak

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Аха, значи турците се опитват да ни превземат, ама руснаците, примерно, нямат такива апетити? За американците да не говорим...
    Значи момичето може да се влюби в китаец, примерно, ама щом иска да е с турчин - анатема!
    Кое те прави родолюбец - това, че плюеш хората от друга националност/религия по форумите и сипеш цинизми?

Айде спирам със спама, щото го обърнахме на политика, а темата е с друга насоченост.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Аха, значи турците се опитват да ни превземат, ама руснаците, примерно, нямат такива апетити? За американците да не говорим...
    Значи момичето може да се влюби в китаец, примерно, ама щом иска да е с турчин - анатема!
    Кое те прави родолюбец - това, че плюеш хората от друга националност/религия по форумите и сипеш цинизми?

Айде спирам със спама, щото го обърнахме на политика, а темата е с друга насоченост.
    Teмата ОТДАВНА се изчерпа.И какво?Ако се влюби в китаец пак ще я плюя,защото размива расата и националността си,но турските дяволи са напълно отделен върпос.Китайците не са ни тъпкали пет века,не са ни подлагали на геноцид и не продължават да ламтят да ни превземат чрез пропаганда и промиване на мозъци.Американците вече ни превзеха.Младите консуматорчета се американизираха отвсякъде и единственото нещо,което гори в сърцата им е 'ХАРЧИ ПАРИ,КОНСУМИРАЙ,ИЗПОЛЗВАЙ'. Пък и колкото до руснаците - по-добре те отколкото турците.Все пак руснаците няма да те накарат да носиш забрадки и да се кланяш на алаха в пет следобед.
    И ме прави родолюбец това че обичам нашенското и ме боли когато то бива ДОБРОВОЛНО поругавано от чуждестранни влияния.За съжаление едва ли ще схванеш за какво ти говоря.

Sanity is for the weak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си