- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена съм в мюсюлманин
Аз не съм против турците, обаче ако мислиш да градите живота си заедно трябва да се замислиш за различията, които имате и дали ще успеете да ги преодолеете. Освен това не ми стана ясно виждали ли сте се някога на живо?
In a mad world , only the mad are sane...
ем съжелявам, ама съм на 14 и ще споделя моето мнение...Първоначално написано от LeprikonA
Ако сте се виждали и имате възможност да се виждате понякога може да се опознаете и да му кажеш, за да видиш какво ще стане. и може да прозвучи странно + това че съм на 14 ама и аз харесвам турчин и той е много добричък , ама кво да се прави като няма свестни българи![]()
![]()
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Нямало свестни българи,а?За теб няма да има,много ясно,при положение че не заслужаваш въздуха който дишаш,какво остава за свестен сънародник.Ходи си там с турския и след няколко години като те накара да сложиш забрадката и да се кланяш на алаха ще падне голям смях.
И последно - границата,мили мои колеги и колежки,е на юго-изток,хващайте си турските половинки и се махайте от държавата ми!
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
за МОЕ огромно съжаление ..Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А такива генерални заключения и изказвания от рода "Всички са еднакви" са мееко казано смешни и инфантилни. Когато минете всички, тогава се изказвайте така. Още повече казано от момиченца на по 14-16 хахаха.Първоначално написано от Hilary_
Иначе пак казвам, че нямам против такива смесени връзки, в крайна сметка говорим за чисто човешки взаимоотношения и съответно са важни чисто човешките качества. Националността и религията според мен са подробности, в случай, че си срещнал човек, който отговаря на емоционалните нужди и не само.
хаха свидетел съм на подобни взоимотношения и това което виждам е едно заличаване на човека (момата)
еми няма да има като та гледам и тебе какъв си расистПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
какво да напрая като в българия момчетата са пяници дето ходят по курви
познавам толкова многоо дето са за едното чукане
и това не съм го казала че като да няма хич, ама като гледам тебе и се отчайвам.
![]()
![]()
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Анатема![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Казах - родоотстъпничките и предателките на паметта на всички умрели,за да не говорим турски - да си хващат турците и да отиват в турция.Няма място за вас тук.Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
Расист съм,да,благодаря ти за комплимента.А това че си попадала на боклуци - сама си си виновна,щом нямаш достатъчно мозък,че да преценяваш хората преди да си отваряш краката - да,няма да има светни българи за тебе.
Sanity is for the weak
Eдин съвет от мен обаче....очите и ушите на четири..... нека той дойде първият път в България, вместо ти да правиш тази крачка....
Къде видя само думата "всички" ..Първоначално написано от Goddess
Търсиш под вола теле ..
п.п. и за годините ми също си далече от истината ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ти няква проста ли си или да?? на 14 години вече знае какви са всички българи, познава им характерите, навиците, само с ракийка ги вижда, нали? защото си супер голяма, всичко си видяла, всичко си усетила?Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
МИСЛИ! размърдай нещото, което ти е дадено - кви са тия заключения дето ги вадиш от въздуха?! както се каза - ходи си в турция да въртиш гюбеци и да се кланяш на алаха!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
^ Не бе,не бе.Нея проблема е че си е вдигнала полата за един-двама батковци,наебали и заебали са я,ЕСТЕСТВЕНО и сега света и е крив и ние сме и виновни.
Sanity is for the weak
Не съм видяла. Казах "заключения от рода". И колко да съм далече..17-18..Първоначално написано от Hilary_
Все тая, и на 25 и на 30, просто самите изказвания са смешни. Не останали мъже, били на изчезване...еми те и мъжете като така разсъждават, то за никой нищо няма.
Това е светът на 14 годишните, мрачен и изпълнен с ненавист към всички. ХА-ХА
@ Verminaard а да я поебат и другите да почне и по тях да плюе.няма да и е излишно, явно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
И накрая ако се самоубие - перфектно.Такива ходещи дефекти са приемливи само на три метра под земята.
Sanity is for the weak
Принципно нямам нищо против турците,обаче ти SwEeTMuFFiN...е момиче ти просто си куха.14-годишна седнала да обяснява,че всички българи били еди какви си и не ставали...знаеш ти нещо за алкохолизна и к*рварството...![]()
До авторката:наистина ще е по-добре той да дойде да те види първи-и то не толкова защото е турчин,колкото защото не е много добре идея само момиче да отиде в чужбина при хора,които реално вижда за 1 път...поне според мен.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Верминард, в кой век живееш? Мисленето ти, ако може да се нарече такова, е като на човек от средновековието.
Сред турците, както и сред всички други народи, има и свестни, и отрепки. Сегашните не са виновни за миналото.
Поставянто под общ знаменател показва ограниченост.
А ти в коя държава живееш бре,принцеске?Чалмите са виновни за миналото.Ти какво,да не си мислиш че в момента турция не ни превзема бавно и поетапно?Само дето не ни превземат по военен а по икономическо-политически път.То поне 80% от строителството у нас е на турски фирми,това е достатъчно.Да не говорим за допълнителното зло от размиването на границата между българско и турско с пропаганда и гнусни напъни за мултикултурализация.Ти вземи си извади члена от мозъка и виж какво е реалното положение и как сме на ръба да станем официална турска провицния.Първоначално написано от Evterpa
И нищо в начина ми на разсъждение не показва ограниченост.
Така че KУP за тези дето се мешат с турците,KУP за тези които казват че в това няма нищо лошо и смърт за теб и твоят мироглед.
Sanity is for the weak
Аха, значи турците се опитват да ни превземат, ама руснаците, примерно, нямат такива апетити? За американците да не говорим...
Значи момичето може да се влюби в китаец, примерно, ама щом иска да е с турчин - анатема!![]()
Кое те прави родолюбец - това, че плюеш хората от друга националност/религия по форумите и сипеш цинизми?
Айде спирам със спама, щото го обърнахме на политика, а темата е с друга насоченост.
Teмата ОТДАВНА се изчерпа.И какво?Ако се влюби в китаец пак ще я плюя,защото размива расата и националността си,но турските дяволи са напълно отделен върпос.Китайците не са ни тъпкали пет века,не са ни подлагали на геноцид и не продължават да ламтят да ни превземат чрез пропаганда и промиване на мозъци.Американците вече ни превзеха.Младите консуматорчета се американизираха отвсякъде и единственото нещо,което гори в сърцата им е 'ХАРЧИ ПАРИ,КОНСУМИРАЙ,ИЗПОЛЗВАЙ'. Пък и колкото до руснаците - по-добре те отколкото турците.Все пак руснаците няма да те накарат да носиш забрадки и да се кланяш на алаха в пет следобед.Първоначално написано от Evterpa
И ме прави родолюбец това че обичам нашенското и ме боли когато то бива ДОБРОВОЛНО поругавано от чуждестранни влияния.За съжаление едва ли ще схванеш за какво ти говоря.
Sanity is for the weak