.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 120
    Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Ако се влюби в китаец пак ще я плюя,защото размива расата и националността си
    Ахахахаха, по-голяма смешка не бях чувала. Светът се глобализира, мой, и такива като теб са безсилни да спрат процеса.
    Всеки носи свободата в себе си, ама теб явно още те държи робството.

Едит - не 'разсъждаваш' като средновековен човек, а направо като кроманьонец.
    Айде със здраве, толкова от мен.

Senior Member Фен Аватара на obesendomat
    Ех тоя листопад всичките ви побърка
    XPaFX <3

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Ферхундето хахаха

на 22 си.. не си деете, сама взимай решения!
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Ако се влюби в китаец пак ще я плюя,защото размива расата и националността си
    Ахахахаха, по-голяма смешка не бях чувала. Светът се глобализира, мой, и такива като теб са безсилни да спрат процеса.
    Всеки носи свободата в себе си, ама теб явно още те държи робството.

Едит - не 'разсъждаваш' като средновековен човек, а направо като кроманьонец.
    Айде със здраве, толкова от мен.
    Eто едно нещо с което сме съгласни.Глобализацията е процес,регресивен процес но все пак.А ти се радвай на либералната помия с която си отровена.Когато трима негри те изнасилват в мякоя улица,дали ще се радваш на мултикултито и бедствията които носи?
    Но какво да се прави,права си,безсилен съм да променя мисленето на идиоти като теб.Поне вие либералчовци сте ми много интересни,толерантни сте към всичко,което не е в разрез със вас.Комедията е абсолютна.А ти като искаш да се глобализираш и да загърбиш всяка частица от расова и народна идентичност и гордост - заповядай.Един ходещ дефект по-малко,да си разваля имиджа.
    О,и забравих - аз не живея в робството.Това че предателска отрепка като теб предпочита да се кланя на световния господар и да се прави че робство почти не е имало,не значи че няма истински българи с непромити мозъци,които знаят точно колко зверства сме търпели от чалмите.Но,за съжаление,ти не блестиш с особен интелект и будно съзнание,така че ще те оставя да си джафкаш смехотворните бълвочи и няма да те опитвам да те просветля.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Аз съм против смесените бракове...Сигурно заради влиянието на баща ми.Той мрази турците!Аз обаче нямам нищо против тях. Дори един от моите близки приятели е турчин.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Verminaard ти си просто брутален! Как може да си позволяваш да приказваш на хората по този начин? Били по-добре на метри под земята, заслужавали смърт, че кой си ти бе ГОСПОД? Всички си изказваме мнението, ти кажи своето и престани да обиждаш другите, просто защото нямаш правото! Имаш адски ограничено мислене, ако беше интелигентен човек нямаше да ръсиш расистките си изказвания и обиди във форум, където всеки има правото да си каже мнението... нали знаеш разни хора разни идеали...
    In a mad world , only the mad are sane...

Град
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Verminaard ти си просто брутален! Как може да си позволяваш да приказваш на хората по този начин? Били по-добре на метри под земята, заслужавали смърт, че кой си ти бе ГОСПОД? Всички си изказваме мнението, ти кажи своето и престани да обиждаш другите, просто защото нямаш правото! Имаш адски ограничено мислене, ако беше интелигентен човек нямаше да ръсиш расистките си изказвания и обиди във форум, където всеки има правото да си каже мнението... нали знаеш разни хора разни идеали...
    A,значи всички имат право да си кажат мнението,освен тези с мнение дето не ти изнася,а?Обадиха се от цирк Слънце,казха че утре
    ще работиш двойна смяна като клоун.И ще приказвам както си искам,не си ти човекът,който ще налага цензура над речта.Все пак нали вие либералчета точно за това се борите?А моят съвет към теб е да се скриеш някъде и да не говорш само за да трупаш бройка постове.И мене ще ми е лесно да почна да тъпча форума със заучени лафчета,но за разлика от тебе имам интелект и не го правя.

Sanity is for the weak

Оле боже айде кажи ми колко от хората, който са си изказали мнението са си позволили да обиждат така като теб? И аз не пиша за да трупам постове пиша, защото се дразня, че си позволяваш да говориш така... коя съм аз че да налагам цензура хаха никоя точно там е проблема, че и ти си никой, че да говориш така на хората

Хммм, и на мен много не ми допада идеята... Освен това, не мисли ли авторката, че е малко голяма да се хваща на "интернет любови" !?
    Пък и точно турчин... Откъде го намери този турчин, в смисъл... как така точно с турчин се запозна, ако не си търсела да се запознаеш с такъв ( или поне с чужденец някакъв )...

Град
    За разлика от теб не съм безгръбначно,бълващо наложени думички.Аз кой съм бил че да говоря така за другите,ти коя си че ме критикуваш?Виждаш ли сега къде ти издишва логиката.А така говоря само за долни отрепки като рази родоотстъпничка.Айде,ти като си в отбора на подкрепящите турците,смесените бракове и прочее - хващай си хавлията и заминавай за истанбул.И не се връщай.

Sanity is for the weak

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    Абе какво въобще се трепете да и давата съвети на тази мръсна родоотстъпничка?Като иска турски член - да ходи в турция и в техни форуми да се жалва.Предатели на родината и българщината нямат място нито тук нито където и да било в държавата.
    еми няма да има като та гледам и тебе какъв си расист какво да напрая като в българия момчетата са пяници дето ходят по к**ви познавам толкова многоо дето са за едното чукане и това не съм го казала че като да няма хич, ама като гледам тебе и се отчайвам.
    Аз взех, че се зачетох.
    Значи същество от женски пол, навлязло наскоро в пубертета, пишещо с малки и големи буквички, даващо квалификации на хората....седнало да съди?
    Алоу, моето момиче-боя ти е бил малко, еба*ето повече...
    Вземи ходи на училище като ку*вите и алкохолиците, пък може и мозъчните ти клетки да се размножат, за да почне мисловна дейност да минава между ушите ти...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Ей добре, че си да ме оправиш в живота както и да е стига съм спамила темата на момичето

Град
    Ей,Щурче,не и давай идеи да ходи да се образова.Трябват ми такива идиоти,че да има на чий гръб да се смея.

А,NoMore,айде де,тъкмо взех да разгрявам,не подвивай опашка.Едва сме започнали дискусията.

Sanity is for the weak

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Хубавите не са свършили, но се носи мълва, че качествените са на изчезване. [-o<
    за МОЕ огромно съжаление ..
    А такива генерални заключения и изказвания от рода "Всички са еднакви" са мееко казано смешни и инфантилни. Когато минете всички, тогава се изказвайте така. Още повече казано от момиченца на по 14-16 хахаха.
    Тебе за пореден път те засичам в момент, в който пишеш колкото да се изкажеш срещу нещо, за да трупаш мнения.
    Т'ва в тупираната ти главица за равновесие ли го ползваш или и за т'ва не става? " " видя ли го? Думата "ирония" говори ли ти нещо?

Verminaard уууу харесваш ми определено много си устат и аз обичам да споря ама много ми се спи. Обещавам утре да продължим

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ей,Щурче,не и давай идеи да ходи да се образова.Трябват ми такива идиоти,че да има на чий гръб да се смея.
    Покорно се извинявам

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    Хех хех хех.

Oh u

Sanity is for the weak

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    надявам се не очакваш 14-15 годишни да ти кажат какво да правиш. на 22 си, голяма си, имаш право на избор, сама трябва да знаеш кое е правилно за теб и какво искаш.
    ем съжелявам, ама съм на 14 и ще споделя моето мнение...
    Ако сте се виждали и имате възможност да се виждате понякога може да се опознаете и да му кажеш, за да видиш какво ще стане. и може да прозвучи странно + това че съм на 14 ама и аз харесвам турчин и той е много добричък , ама кво да се прави като няма свестни българи
    Все още си много малка и глупава...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Ама такива оправдания тип "няма свестни български момчета" просто ми бъркат не знам къде..ИМА! Има свестни БЪЛГАРСКИ момчета!!! Ама айде вървете се хванете с турчин..да ви се кефят Това аз никога не съм го приемала, няма и да го приема..Факт. Имам приятели момчета турци, с които се разбирам много добре..но ТУРЧИН да ме привлече сексуално?!.. Не го приемам аз това.. Ама всеки решава сам какво да прави.

По темата:Аз те съветвам да послушаш майка си.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Супер фен Аватара на Me4encety
    Е като е мюсюлманин да не е избягал от Чернобил случайно? Не мога да ги разбера тея предрасъдъци.СПоред мен трбва да поговриш с майка си и да й кажеш всичко.Намери начин да се разберете.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

anonymous708973
    Guest
    Verminaard, както има българи, които не вярват в Господ и единственото, което ги свързва с тая страна е, че живеят тук, така има и турци, за които религията не е пътеводна светлина в живота.

И да, тесногръд си.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Verminaard, както има българи, които не вярват в Господ и единственото, което ги свързва с тая страна е, че живеят тук, така има и турци, за които религията не е пътеводна светлина в живота.

И да, тесногръд си.
    E,да,права си.Пу тая политическа некоректност пак ме забърка в неприятности.Ама,какво да ти кажа.Айде,ще бъда толерантен и разбиращ...и така и така съм почнал,я да отида,междувременно,и да препикая паметниците на Левски,Ботев и прочее българи,умрели за да не могат тия помияри да ни превземат.Оу,но,верно,забра вих,не е редно да си спомняме за миналото,за геноцида,за еничарите и за насилствените потрурчвания - не е политически коректно.Пък и не е въпросът че се е хванала с мюсюлманин,въпросът е че се е хванала с турчин.Въобще не отварям въпрос за религия,въпреки че и тя е огромен фактор.

Sanity is for the weak

Verminaard ти просто прекаляваш имам чувството че си някакъв мега изнервения тип и аз мразя турците твърде против тях съм и въпреки това само чета и се чудя на тъпизмите на тези момичета дето ходят да ги порят рязани

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

И да, тесногръд си.
    E,да,права си.Пу тая политическа некоректност пак ме забърка в неприятности.Ама,какво да ти кажа.Айде,ще бъда толерантен и разбиращ...и така и така съм почнал,я да отида,междувременно,и да препикая паметниците на Левски,Ботев и прочее българи,умрели за да не могат тия помияри да ни превземат.Оу,но,верно,забра вих,не е редно да си спомняме за миналото,за геноцида,за еничарите и за насилствените потрурчвания - не е политически коректно.Пък и не е въпросът че се е хванала с мюсюлманин,въпросът е че се е хванала с турчин.Въобще не отварям въпрос за религия,въпреки че и тя е огромен фактор.
    Говориш пълни глупости.Нещата,които изброи-геноцид,еничари,насилствен и потурчвания-това са нещата,против които са се борили Левски и Ботев.Връзка между българка и турчин повече от 100 години след края на робството-това няма нищо общо,и е абсолютна гавра с тях да свързвате паметта им със своя криворазбран патриотизъм и смешни предрасъдъци.С приказките си за размиване на народа,родоотстъпничество и т.н не правиш нищо,освн да се излагаш.Да вадиш изтъркания и абсолютно безсмислен аргумент с робството преди век и нещо в опит да оправдаеш разбиранията си,които,колкото и да отказваш да го признаеш,са просто ограничени и тесногръди(няма да кажа раситски,щото явно го приемаш като комплимент) е направо тъпо.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си