.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Verminaard, както има българи, които не вярват в Господ и единственото, което ги свързва с тая страна е, че живеят тук, така има и турци, за които религията не е пътеводна светлина в живота.

И да, тесногръд си.
    E,да,права си.Пу тая политическа некоректност пак ме забърка в неприятности.Ама,какво да ти кажа.Айде,ще бъда толерантен и разбиращ...и така и така съм почнал,я да отида,междувременно,и да препикая паметниците на Левски,Ботев и прочее българи,умрели за да не могат тия помияри да ни превземат.Оу,но,верно,забра вих,не е редно да си спомняме за миналото,за геноцида,за еничарите и за насилствените потрурчвания - не е политически коректно.Пък и не е въпросът че се е хванала с мюсюлманин,въпросът е че се е хванала с турчин.Въобще не отварям въпрос за религия,въпреки че и тя е огромен фактор.
    Значи положението е далеч по-зле отколкто си мислех. Обясни ми как един турчин, роден... 1990 година да кажем, е виновен за това, което е ставало преди повече от век?! В момента обвиняваш човека, само защото е роден в дадена държава, на дадена територия. Наистина ли не осъзнаваш колко нелепо е това?
    Дай тогава да не стъпваме в Германия, щото видиш ли, Хитлер е бил канцлер десетина годинки? Нищо, че германците го мразят и в червата, също както е имало турци, които вероятно не са били съгласни със ситуацията в България.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    ^ Германците мразят Хитлер?О не,скъпа моя,пак се излагаш като говориш без да знаеш.Германците не мразят човека,направил най-великата социално-икономическа реформа във историята им.Просто,заради световното еврейство,са длъжни да са 'политически коректни' и да го мразят.И по тая твоя логика - защо Германия продължава за изплаща репарации на Израел,при положение че Хитлер и оригиналните национал-социалисти са мъртви?Един германец роден 1990та година какво общо има?Защо той трябва да плаща на евреите за нещо,с което няма нищо общо?
    И сега ще кажеш 'ами защото Хитлерова Германия избила 600,000 хиляди евреи'.Ами турците са ни избивали на сходна скала и не ни плащат за геноцида и масовите кланета.Това,което се опитвам да ти издълбая в мозъка,е че събития от такава величина не се прощават и не се забравят.Особено когато,в нашият случай,продължава да има опити за тяхното осъществяване.

И преди да ми отговориш с поредната си глупост,вземи си прегледай аргументите,че издишват много жестоко.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

anonymous708973
    Guest
    Хайде пък да ти кажа, че съм имала бая контакти с германци от всякакъв пол и възраст и едно от първите неща, които чух на ухо от партньорката си, когато отидох в Германия, беше: "Не говори за Хитлер, много болна тема ни е, постоянно ни обвиняват за него, а ние го мразим". Дали 16-годишно момиче държи да е политически коректно?

И да, това с "аргументите ти издишат" е старо като света.
    Твоите - също. Защото казах много неща, а ти се хвана за едно. Останалите къде ги пропусна?

Да знаеш, че няма да ти отговоря повече - не защото нямам какво да кажа, а защото съм спорила с тесногръди на тая тема хора и преди и не виждам какво полезно научавам аз от цялата ситуация.

Град
    И за кое едно нещо съм се хванал?Попита ме защо всички турци са виновни,даде ми пример с Германия и Хитлер и точно твоя пример използвах за да се аргументирам и да ти разбия логиката.
    А лафът с аргументите може и да е стар,но е изключително на място в твоя случай,скъпа моя.
    А ти какво очакваш да ти кажат швабите бе?Че обичат Хитлер?Те го обичат,но никога няма да го кажат на бял свят,защото всички знаем какво ще стане.Ти сериозно ли си мислиш,че наистина мразят човекът,който на практика е създал модерна Германия?
    Блажени са невежите.

А ти защо се измъкваш от разговора и не ми обориш аргумента с Германия и национал-социалистите,като си толкова веща по световна политика?

Германец роден 1990та година - виновен за 'геноцида',според света.
    Турчин роден 1990та година - няма нищо общо с робството,масовите убийства и прочие,според теб.

А сега си помисли и ми кажи дали не искаш да си промениш нещо в твърденията.

Sanity is for the weak

Абе и на мен ми се струва, че единствената причина, поради която германците могат да кажат, че мразят Хитлер, би била това, че просто така придобиват популярност и се "приобщават" към другите народи. И така изнася на правителството да смятат другите... И мнението на едно 16-годишно момиче дори е смешно, че се ОПИТВАШ да го принесеш като сериозен аргумент, PinkPan7her ( ако съм объркал ника, извинявам се, по памет го написах ). А иначе, нали се сещате, че за Германия специално той не е направил нищо лошо xD Толкова са напреднали по негово време, че просто надали са имали такъв сериозен бум преди и след това... Че , да му се не види, те като са влезли в Полша с танковете, ония са били на коне с пушки !!!

А аз искам да задам и друг въпрос... Ние като сме толкова добрички и интегриращи и приемащи, дали и в Турция ни се радват толкова, колкото ние на тях ? Става въпрос като цяло, не е нужно да ми посочвате по 1-2-5 изключения, защото и аз имам такива, въпроса е като цяло какво е положението ... Замислете се над този въпрос...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Тебе за пореден път те засичам в момент, в който пишеш колкото да се изкажеш срещу нещо, за да трупаш мнения.
    Т'ва в тупираната ти главица за равновесие ли го ползваш или и за т'ва не става? " " видя ли го? Думата "ирония" говори ли ти нещо?
    А теб кога и да те срещна, все на интересна се правиш, като изключим факта, че не си. И аз не съм. И постът ми беше придружен и с мнение по темата, така че надали е за да трупам мнения.
    Пише се тОпирана и не знам как реши, че главата ми е такава, но все за нещо я ползвам със сигурност. А думата "ирония" ми говори, да, когато е използвана уместно. И май поне на теб ти улучих възрастта.

Град
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    тл;др
    Как национал-социалистите са превзели Полша?
    Ами марширували са на заден ход и поляците са си мислели че си тръгват.

Sanity is for the weak

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    ОМГ хахахахах, тука вече е вери фъни майне фрьонд )))

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    Какво мога да кажа? Комедията е моят живот.

Sanity is for the weak

Супер фен Аватара на LeprikonA
    за разлика от повечето аз ще взема да се съглася с Verminaard. пък и всеки от нас си има право на мнение, нали??? това как го изразява си зависи от него. чудно как говорите за свобода, пък му обяснявате какво грешно му било мнението. ми и аз горе долу на неговото съм, може би не чак толкова крайно, айде и по мене спамете сега, за спорта и за коментарите.изсмуквате си от пръстите някакви жалки аргументи, които са не само неубедителни, ами и брутално глупави.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    ^ Айде,двама срещу света сме,колега!Започва се.

Sanity is for the weak

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Какво мога да кажа? Комедията е моят живот.
    Ма аз не се смея на теб :P

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    Все пак аз,такова,да изтъкна факта.

Sanity is for the weak

Други не приемате ли в пакта ? :\

Град
    Не!Смърт!Вие си правете пактове ваши си.Мене един ми трябва да го образовам като хората.

Sanity is for the weak

Аз ще съм нещо като Япония тогава, със същите убеждения, само че малко по-различни, и накрая ще остана сам да се боря и ще го духам

Град
    Не!Смърт!Вие си правете пактове ваши си.Мене един ми трябва да го образовам като хората.
    Викаш, трудно е да образоваш някой, който вече се е образовал

Град
    Винаги има какво да се доошлайфа.
    Например Леприкона си признава че не е достатъчно краен,това е породено от липса на обективен поглед върху целия мрачен световен натюр морт (защото така или иначе сме на ръба).

Sanity is for the weak

Град
    Например Леприкона си признава че не е достатъчно краен,това е породено от липса на обективен поглед върху целия мрачен световен натюр морт (защото така или иначе сме на ръба).
    Ми не знам, приятелю Аз съм крайна по принцип. Иначе не ми е интересно... а либерални хора пък има само в пробитите от еврейска пропаганда страни...алилуя.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Ми не знам, приятелю Аз съм крайна по принцип. Иначе не ми е интересно... а либерални хора пък има само в пробитите от еврейска пропаганда страни...алилуя.

Съответно либералчовците са навсякъде и са много.Не че има нещо лошо,де.Колкото са повече - толкова повече ще се смея,като след 15 години опитите им за глобализация и мултикултурализация се сгромолясат в пламъци на световна скала.Голям смях ще падне като плачат,докъто банда негри се опитва да им оплоди дебелите черва в някоя улица по сред бял ден.А иначе много добре знам че си крайна,то това си личи.

Sanity is for the weak

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88

Съответно либералчовците са навсякъде и са много.Не че има нещо лошо,де.Колкото са повече - толкова повече ще се смея,като след 15 години опитите им за глобализация и мултикултурализация се сгромолясат в пламъци на световна скала.Голям смях ще падне като плачат,докъто банда негри се опитва да им оплоди дебелите черва в някоя улица по сред бял ден.А иначе много добре знам че си крайна,то това си личи.
    Те, негрите ще са им най-малкия проблем...
    Аз се смея на нашата мила родна картинка.
    Обожавам репликата "много сте закостенели в мисленето си...били сме под турско "присъствие" преди повече от 100 години, защо продължавате да ги мразите", казано от хора, които тактично си затварят очите, при пристигането на ордата автобуси от Турция, по време на избори, или взривяването на влак с майки и деца от турчоля, или опитите една голяма част от България да се турцизира... Та, това са нашите негри-турците, към които всеки драпа да бъде толерантен...спокойно-аз съм наясно, че много от въпросните са анално податливи розови гевреци....
    Другите дори нямам намерение да ги коментирам, че почвам да се паля...

Град
    Eто точно това е една от грешките на много от нашите.Палите се,а не трябва.Отвратително е,знам,обаче паленето и яростта трябва да се пазят за когато им е времето.И всики знаем това кога ще е.
    Оу да,и аз много обичам разни подобни изказвания.
    Като например от милите ни колежки у форумо 'аа,оо,уу,как не те е срам,расистки проклетник,умри,<постави потоп от заучени аргументи тук>,няма нищо в това да се мешаш с турци,мангали и прочее сган'.А пък когато някой от гореспоменатите индивиди доближи милите ни колежки - въпросните бягат с писъци.Лицемерие ли бе да го опишеш?
    Ама не,дай да сме европейско-демократични,толерантни и мултикултурни персони,че така е модерно.

Въобще - трагикомедията вече се води абсолют.

Sanity is for the weak

Град
    Eто точно това е една от грешките на много от нашите.Палите се,а не трябва.Отвратително е,знам,обаче паленето и яростта трябва да се пазят за когато им е времето.И всики знаем това кога ще е.
    Оу да,и аз много обичам разни подобни изказвания.
    Като например от милите ни колежки у форумо 'аа,оо,уу,как не те е срам,расистки проклетник,умри,<постави потоп от заучени аргументи тук>,няма нищо в това да се мешаш с турци,мангали и прочее сган'.А пък когато някой от гореспоменатите индивиди доближи милите ни колежки - въпросните бягат с писъци.Лицемерие ли бе да го опишеш?
    Ама не,дай да сме европейско-демократични,толерантни и мултикултурни персони,че така е модерно.

Въобще - трагикомедията вече се води абсолют.
    Не съм се запалила още, имах предвид, че ще почна да използвам думи, заради които мога да си отнеса бан (отново)
    Иначе спокойствието ми е безгранично.
    Знам в кой момент е подходящо да вилнея, а този момент още не е дошъл...но време има. Надявам се да сме повечко хора само

Град
    A,спокойно,то вече банват за политическа некоректност.И не се ебавам.
    Отдавна сме пътници,особено аз.
    Нали знаеш - съгласиш ли се с некоректния и ти го ядеш черния,от 'закона'.

Sanity is for the weak

Град
    A,спокойно,то вече банват за политическа некоректност.И не се ебавам.
    Отдавна сме пътници,особено аз.
    Нали знаеш - съгласиш ли се с некоректния и ти го ядеш черния,от 'закона'.
    М, чи ко му й???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си