- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена съм в мюсюлманин
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
![]()
![]()
Ох, човек защо не се включва някой от опозицията, така като си говорим с теб, и те...те....нищо не казват, а трябва да се заям с някой вече...прекалено са шубета май![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ами какво да ти кажа.Както винаги опозицията не успя да спечели със клишираната си копипаста,напълни гащите като усети интелигентен отпор със истински аргументи и се предаде...хмм,сигурно са французи.
ХАЙОООООО
France :
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
като за начало - женско (мислех, че си личиПървоначално написано от Verminaard
) както и да е де, според мен не е хубаво да сме прекалено много крайни. това не ни помага кой знае колко. а и малко са хората всъщност, които не са
хмм,сигурно са французи.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Попринцип наистина трябва много добре да го опознаеш,защото съм чела доста разкази,разказвали са ми истински истории как разни такива турци зарибявали момичета,правели ги богини,а като се бракосъчетаят,стават слуги,бият ги,задължават ги да се забулват..не всички в Турция се държат по европейски.Като за началото накарай го да те запознае с родителите си,виж как ще те приемат и т.н.Няма лошо,че е чужденец,също така и че е мюсюлманин,ако наистина се обичате,религията и семействата ви няма как да ви бъдат пречка.
Еми няма лошо, но първо избери булчинска рокля![]()
Лошото е ,че неговите следващи жени могат да имат като твоята .
Прочети "Не без дъщеря ми". Или гледай филма. Просто информативно.
В класа ми има няколко турци и нямам никакъв проблем с тях. Общуваме си и даже може да кажа, че са готини хора. Ама само до тук. Не мразя турците, но брак с турчин? Не, мерси. Любов, любов, ама чак пък дотам не искам да стигам. Не ми харесва религията им, начина им на живот, абе всичко. Бих отишла в Турция само на почивка, но да живея там, да се омъжа за турчин - не.
Някъде бях чела за смесените бракове. Да не сме едно затворено общество, че само българин и българка да се женят помежду си? Това вече не го разбирам. Аз нямам нищо против смесените бракове, защото съм дете на такъв. Баща ми е българин, а майка ми е рускиня. Започнете да мислите по-неограничено. Всеки взема свои решения. Това, че момичето се е влюбило в чужденец не я прави родоотстъпничка. Както и всички, които са намерили любовта в образа на някой, който не е от България.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Сега Verminaard ще ти обясни,че и ти си родоотстъпничка и нямаш място в неговата държаваПървоначално написано от ivyy
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Еми, виновна съм, че баща ми е предпочела рускиня.![]()
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Това може да си ти след време.(На мястото на майката) Гледай го. \/ \
/ \
/
Влюбила се била и то в турчин от няколко изтъркани фрази, от неколкократен чат, без да го е виждала на живо. Ти не си в ред. То бива, то може да ти липсва внимание в реалния живот, ама... чак пък толкова ли, бе!?
ти или имаш някви отклонения или си малумна при толкова бъгари се влубваш в накав рязан не мога да го приема не се обиждай![]()
GUBISH-PE4ELISH.JIVOTA_PRODALJAVA NO TRUPKATA VINAGI OSTAVA
Първоначално написано от SUNxxShine
![]()
![]()
![]()
Това е само при арабите,вече турците са модерни!
Знаеш ли колко двойки познавам,които са момичето-българка,момчето-турчин или обратното?
При арабите да си с християнин е позор,а не при турците
Арабите живеят бая назад и мислят,че това е позор
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Нямам особено отношение към турците - нямам вродена омраза като някои от коментиралите вече,но и до известна степен не одобрявам вярванията и традициите им. Като цяло всъщност ме дразнят прекалено религиозните хора, каквито и да са те,така че оставям на страна факта,че е мюсюлманин. Обаче за какво ти е подобна връзка от разстояние? Какво като той има твоя снимка в рамка и ти е пратил някакъв подарък. Ти дори не си го виждала,а правиш планове да си с човек,който дори не е от твоята държава. Защо ти трябва да отидеш? Нека дойде той,малко по-друго е да се видите на наша почва,ако мога така да го кажа. Не прибързвай със заключения само,защото някой ти е обърнал внимание и няколко пъти сте си чаткали по клавиатурата. Това не е любов и не е причина да промени напълно живота си. Майките много често се притесняват излишно, наричат ни луди и се опитват да ни контролират, но някога имат право. Наистина може да е "маниак", пак казвам не заради религията, а просто ги има всякакви.
One day you're a muse. The next day you're old news.
Има и още една книга, не знам коя на коя е продължение "Една принцеса разказва" и тя е по истински случай. Тези две книги се отнасят повече за арабския свят, ама пак...Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Моят съвет е да послушаш майка си. Преди няколко години моята майка също ми говореше, само че не я послушах и накрая разбрах, че от самото начало е била права. Е, аз имах връзка с българин, ама все пак... Искам да кажа, че майките усещат и знаят много повече от нас. И не ни спират за лошо.
Тези неща са илюзия. Може би си била в такъв период, че си имала нужда от някой и нещо ти е липсвало и за това си се хванала така за тази интернет връзка. И може би си мислиш, че получаваш достатъчно, а всъщност не получаваш кой знае какво. Повечето неща са плод на фантазии и представи, които ти се ИСКА да бъдат реалност.
Много малко са хората с успешна връзка, започнала в интернет, без реален контакт. Дори тези хора да са в една държава, а какво остава за "х" хиляди километра.
Не пиша, колкото да натрупам още едно мнение и без да знам за какво точно става въпрос. Разбирам те, и още много други, на които им се е случвало те разбират. И знаем какво излиза накрая.
Почти съм убедена, че няма да спреш да общуваш с него, дори да си съгласна, че сме прави. Просто внимавай какви действия ще предприемеш.
Моето мнение е да не ходиш в Турция, а той щом толкова много иска да е с теб и да те види, нека да дойде в България. Тествай го, подхвърли му тази идея и виж какво ще ти каже. Недей да бъдеш толкова сляпо доверчива и се пази
![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Мама каза... глей да не се събудиш на 45 до мама.
Турчин, дръпнат, негър, бял, индианец.. нали нямало значение? А сега?
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
верминаа... вермин... верм... вер... в... АХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ АХААХ![]()
![]()
![]()
след като прочетох темата дори не мога да ти кажа ника без да се хиля
нещо дори ме мързи да пиша смислен пост с аргументи в него. то да спориш с фанатизирани нацисти е като някой да ти обяснява, че си костенурка. можеш да изложиш каквито доказателства си искаш, че не си, от рода на 'ама аз съм бозайник', 'ходя на два крака' и прочие, но той просто продължава да си спами, че ти си костенурка.
една доста вярна(за щастие или нещастие) поговорка:
кучето си лае - керванът си върви - верминаард умри.
соре, много хейтвам филмирани нацисти.
REGGAE BOOM <3
аз ще се абстрахирам от това , че е турчин. и аз , като други, които са писали преди мен, ще те питам наживо виждала ли си го ? защото това е много важно. аз до ден днешен не си обяснявам как е възможно да се влюбиш в някого, без да си го виждал наживо, само по снимка.това е все едно , когато бяхме малки и се захласвахме по разни актьори и певци , които виждахме по телевизията, но това НЕ Е реалният живот. опасно е да ходиш при някой, когото не си виждала, ако сте имали контакт наживо и си наясно какво представлява, е вече друг въпрос.дали се свършиха българските момчета? човек НЕ ИЗБИРА в кого да се влюби!турчин,германец,алба ец... не зависи от нас!важното е да не е някой лъжец, който иска да те примами и после да ти съсипе живота.