Цитирай Първоначално написано от Verminaard
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Verminaard, както има българи, които не вярват в Господ и единственото, което ги свързва с тая страна е, че живеят тук, така има и турци, за които религията не е пътеводна светлина в живота.

И да, тесногръд си.
E,да,права си.Пу тая политическа некоректност пак ме забърка в неприятности.Ама,какво да ти кажа.Айде,ще бъда толерантен и разбиращ...и така и така съм почнал,я да отида,междувременно,и да препикая паметниците на Левски,Ботев и прочее българи,умрели за да не могат тия помияри да ни превземат.Оу,но,верно,забра вих,не е редно да си спомняме за миналото,за геноцида,за еничарите и за насилствените потрурчвания - не е политически коректно.Пък и не е въпросът че се е хванала с мюсюлманин,въпросът е че се е хванала с турчин.Въобще не отварям въпрос за религия,въпреки че и тя е огромен фактор.
Значи положението е далеч по-зле отколкто си мислех. Обясни ми как един турчин, роден... 1990 година да кажем, е виновен за това, което е ставало преди повече от век?! В момента обвиняваш човека, само защото е роден в дадена държава, на дадена територия. Наистина ли не осъзнаваш колко нелепо е това?
Дай тогава да не стъпваме в Германия, щото видиш ли, Хитлер е бил канцлер десетина годинки? Нищо, че германците го мразят и в червата, също както е имало турци, които вероятно не са били съгласни със ситуацията в България.