Цитирай Първоначално написано от Evterpa
Цитирай Първоначално написано от Verminaard
Ако се влюби в китаец пак ще я плюя,защото размива расата и националността си
Ахахахаха, по-голяма смешка не бях чувала. Светът се глобализира, мой, и такива като теб са безсилни да спрат процеса.
Всеки носи свободата в себе си, ама теб явно още те държи робството.

Едит - не 'разсъждаваш' като средновековен човек, а направо като кроманьонец.
Айде със здраве, толкова от мен.
Eто едно нещо с което сме съгласни.Глобализацията е процес,регресивен процес но все пак.А ти се радвай на либералната помия с която си отровена.Когато трима негри те изнасилват в мякоя улица,дали ще се радваш на мултикултито и бедствията които носи?
Но какво да се прави,права си,безсилен съм да променя мисленето на идиоти като теб.Поне вие либералчовци сте ми много интересни,толерантни сте към всичко,което не е в разрез със вас.Комедията е абсолютна.А ти като искаш да се глобализираш и да загърбиш всяка частица от расова и народна идентичност и гордост - заповядай.Един ходещ дефект по-малко,да си разваля имиджа.
О,и забравих - аз не живея в робството.Това че предателска отрепка като теб предпочита да се кланя на световния господар и да се прави че робство почти не е имало,не значи че няма истински българи с непромити мозъци,които знаят точно колко зверства сме търпели от чалмите.Но,за съжаление,ти не блестиш с особен интелект и будно съзнание,така че ще те оставя да си джафкаш смехотворните бълвочи и няма да те опитвам да те просветля.