Цитирай Първоначално написано от Verminaard
Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
Цитирай Първоначално написано от Verminaard
Винаги има какво да се доошлайфа.
Например Леприкона си признава че не е достатъчно краен,това е породено от липса на обективен поглед върху целия мрачен световен натюр морт (защото така или иначе сме на ръба).
Ми не знам, приятелю Аз съм крайна по принцип. Иначе не ми е интересно... а либерални хора пък има само в пробитите от еврейска пропаганда страни...алилуя.

Съответно либералчовците са навсякъде и са много.Не че има нещо лошо,де.Колкото са повече - толкова повече ще се смея,като след 15 години опитите им за глобализация и мултикултурализация се сгромолясат в пламъци на световна скала.Голям смях ще падне като плачат,докъто банда негри се опитва да им оплоди дебелите черва в някоя улица по сред бял ден.А иначе много добре знам че си крайна,то това си личи.
Те, негрите ще са им най-малкия проблем...
Аз се смея на нашата мила родна картинка.
Обожавам репликата "много сте закостенели в мисленето си...били сме под турско "присъствие" преди повече от 100 години, защо продължавате да ги мразите", казано от хора, които тактично си затварят очите, при пристигането на ордата автобуси от Турция, по време на избори, или взривяването на влак с майки и деца от турчоля, или опитите една голяма част от България да се турцизира... Та, това са нашите негри-турците, към които всеки драпа да бъде толерантен...спокойно-аз съм наясно, че много от въпросните са анално податливи розови гевреци....
Другите дори нямам намерение да ги коментирам, че почвам да се паля...