искам трикчета за приятеля си..смсл нещо по така? като например стриптийз..мазане с сметана и течен шоколад .. и какви ли не такива работи.. че се изчерпах вече ... някви идеи ?![]()
сменяй приятеля
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Захарно бельо? Намежете се с бебешко олио и правете секс така.Готино ще да е.Напръскай се с няколко парфюма на различни места по тялото ти и го накарай да разбере къде си се напръскала два пъти с един и същи парфюм.Колкото искаш игрички има,само да ти е до мислене.
тройка.
Тези статии може да са ти от полза:
http://www.cosmopolitan.bg/seksualni...v-legloto.html
http://www.cosmopolitan.bg/seksualni...e-obichat.html
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
Пробвай да се намажеш с терпентин.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ам, аз като съм у мойо го чакам да се прибере от работа и приготвям нещо за хапване - разни омлети , панирани гъби , салата картофи с лук , абе каквото има в хладилника и каквото ми хрумне ;д
Гадните патриархални шибани курове си умират за такова нещо, та може да го нахраниш , след това да се намажеш със сладолед , или някакъв рандом крем/шоколад - сметаната е изтъркана.
Купи си силиконови чорапи , много ще ти вършат работа , пък стоят много секси .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не ти препоръчвам да смесваш яденето със секса... става едно мазало... пробвай да играете роли! Примерно, най- тривиалното- непослушната ученичка и строгия учител... етс.
Eclipsercho, може и да имаш право, но това си е просто въпрос на вкус. Аз пък мразя да лепна и трябва да отида да се изкъпя. Дори когато и приятелят ми дойде с мен заедно да се изкъпе... ами не знам, няма много последователност и логика в нещата.![]()
Е как да няма, бе момиче.. Отпусни се малко..Първоначално написано от roseleaf94
Омазвате се целите (пазите половите органи, освен ако не е със сметана), ближете се тук таме, освен че ви е секси е и доста забавно, става работата.. След края влизате заедно в банята, къпете се един друг, може да ви дойде настроението за втори път..
Хмм и аз имах същите дилеми с моя приятел, но май намерих решениетоНаскоро имахме годишнина и в един сайт намерих игра (подобна на Монополи
), която се казва "Страст" и я поръчах ей така ... за шега. Но една вечер я отворихме и поиграхме ... мога да ви кажа, че, колкото и смешна да ми се струваше, играта се оказа наистина много интересна и провокираща за по-различни емоции. Всичко в крайна сметка опира до въображение и до колко освободени се чувствате един пред друг - всичко спонтанно би било хубаво
![]()
Направете го в ситуации, в които няма да е възможно, на някой по-такива места, понякога може да направите някаква игрица- мажеш се с глазура и той трябва да вкуси къде - каква е ... ддз измисли нещо![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Направи му свирка със захар или лед в устата си.
А най-простото което може да внесе разнообразие са нови пози,които не сте пробвали до сега...
Първоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
ПТ
съгласна съм с Marisa93
awerw♥
Добре де, успявате ли да не омажете чаршафите?Първоначално написано от Eclipsercho