.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: идеи?

идеи?

искам трикчета за приятеля си..смсл нещо по така? като например стриптийз..мазане с сметана и течен шоколад .. и какви ли не такива работи.. че се изчерпах вече ... някви идеи ?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    сменяй приятеля
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Захарно бельо? Намежете се с бебешко олио и правете секс така.Готино ще да е.Напръскай се с няколко парфюма на различни места по тялото ти и го накарай да разбере къде си се напръскала два пъти с един и същи парфюм.Колкото искаш игрички има,само да ти е до мислене.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Guest
    тройка.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Камшици, белезници и др.

Фен Аватара на bib
    Град
    Wonderland
    No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
    One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
    Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
    Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
    Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..

Супер фен Аватара на badsector
    Вземи си колан с пенис и го чукай.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Пробвай да се намажеш с терпентин.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ам, аз като съм у мойо го чакам да се прибере от работа и приготвям нещо за хапване - разни омлети , панирани гъби , салата картофи с лук , абе каквото има в хладилника и каквото ми хрумне ;д
    Гадните патриархални шибани курове си умират за такова нещо, та може да го нахраниш , след това да се намажеш със сладолед , или някакъв рандом крем/шоколад - сметаната е изтъркана.
    Купи си силиконови чорапи , много ще ти вършат работа , пък стоят много секси .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Чукане в гъза.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Чукане в гъза.
    И със сигурност няма да има нищо против всеки път да е това

Град
    Сендария
    Не ти препоръчвам да смесваш яденето със секса... става едно мазало... пробвай да играете роли! Примерно, най- тривиалното- непослушната ученичка и строгия учител... етс.

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    Не ти препоръчвам да смесваш яденето със секса... става едно мазало... пробвай да играете роли! Примерно, най- тривиалното- непослушната ученичка и строгия учител... етс.
    То това е идеята..

Относно ролите.. Ако мойта тръгне да ми ги прави тези.. Ще се смажа да се смея и сигурно ще омекна

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Сендария
    Eclipsercho, може и да имаш право, но това си е просто въпрос на вкус. Аз пък мразя да лепна и трябва да отида да се изкъпя. Дори когато и приятелят ми дойде с мен заедно да се изкъпе... ами не знам, няма много последователност и логика в нещата.

Град
    In another dimension
    Eclipsercho, може и да имаш право, но това си е просто въпрос на вкус. Аз пък мразя да лепна и трябва да отида да се изкъпя. Дори и когато и приятелят ми дойде с мев заедно да се изкъпе... ами незнам, няма много последователност и логика в нещата.
    Е как да няма, бе момиче.. Отпусни се малко..

Омазвате се целите (пазите половите органи, освен ако не е със сметана), ближете се тук таме, освен че ви е секси е и доста забавно, става работата.. След края влизате заедно в банята, къпете се един друг, може да ви дойде настроението за втори път..

Хмм и аз имах същите дилеми с моя приятел, но май намерих решението Наскоро имахме годишнина и в един сайт намерих игра (подобна на Монополи ), която се казва "Страст" и я поръчах ей така ... за шега. Но една вечер я отворихме и поиграхме ... мога да ви кажа, че, колкото и смешна да ми се струваше, играта се оказа наистина много интересна и провокираща за по-различни емоции. Всичко в крайна сметка опира до въображение и до колко освободени се чувствате един пред друг - всичко спонтанно би било хубаво

Направете го в ситуации, в които няма да е възможно, на някой по-такива места, понякога може да направите някаква игрица- мажеш се с глазура и той трябва да вкуси къде - каква е ... ддз измисли нещо
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от badsector

Направи му свирка със захар или лед в устата си.
    А най-простото което може да внесе разнообразие са нови пози,които не сте пробвали до сега...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    Цитирай Първоначално написано от badsector

ПТ
    съгласна съм с Marisa93
    awerw

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Eclipsercho, може и да имаш право, но това си е просто въпрос на вкус. Аз пък мразя да лепна и трябва да отида да се изкъпя. Дори и когато и приятелят ми дойде с мев заедно да се изкъпе... ами незнам, няма много последователност и логика в нещата.
    Е как да няма, бе момиче.. Отпусни се малко..

Омазвате се целите (пазите половите органи, освен ако не е със сметана), ближете се тук таме, освен че ви е секси е и доста забавно, става работата.. След края влизате заедно в банята, къпете се един друг, може да ви дойде настроението за втори път..
    Добре де, успявате ли да не омажете чаршафите?

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Добре де, успявате ли да не омажете чаршафите?
    Мне. Пък и дори да се омажат, какво? Все едно са еднократни и не могат да се изперат, или пък в къщата има само един чаршаф?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си