- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятели!?
Такам, с едно момче се виждаме почти всеки ден от известно време, но уж като приятели. Та сега той ме покани във тях.Та може ли мъжката част да ми кажат биха ли поканили момиче във тях( с което не са чак близки приятели, а се познават от седмица- две) само приятелски? Смисъл възможно ли е да ме кани само да си приказваме или!?![]()
ЗСТДГБЙК
ако се знаем отдавна - да ; в твоя случай - вземи си кондоми
Зависи ако те е поканил в тях да си играете с играчки значи не иска секс,да си поговорите???? мисля че навсякъде може да си поговорите лято е....Секс???Мисля че е малко очевидноКато отидеш и разбереш че ти е подготвил филм за гледане значи работата е ясна хахаха ма няма лошо ти да му се вържеш все пак :0
С тоя секс...толко ли е важен, че е движеща сила в живота и мисленето ви?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
мхмПървоначално написано от Luidgie
ти що се кефиш на гейове ? аз що се кефя на лесбийки мхммм
![]()
Е не е ли възможно и той да иска да сме приятели ии да го мързи да излезе примерно и за т'ва да ме кани?'щото той си се държи с мен все едно съм някой от приятелите му, нито ми е правил намеци нито нищо... И просто ми каза ''идва ли ти се на гости, че няма к'во да правя''
ЗСТДГБЙК
то кой не иска сексПървоначално написано от fenkaaa
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
По- вероятно е да те кани не само за да си бъбрите ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
щом я кани да излизат заедно на кафе, значи иска да я чука, а щом я кани у тях кво ли иска да правят...![]()
аз на кафе без такива намерения каня само бивши гажета
Нз за теб, ама определено не се кефя щото си ги представям в еротични пози.Първоначално написано от Auriss
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Иска секс. И на кафе да сте, на разходка, на кино, или каквото и да правите, той ИСКА секс.
Първоначално написано от tuzaro
няма такъв дето не иска
пък иначе - от къде да знам дали така или онака или пък третото...!?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Няма как да знаете, просто питах момчетата, дали биха поканили момиче у тях за друго освен секс.Първоначално написано от LeprikonA
![]()
ЗСТДГБЙК
Аз бих,но тъй като съм специален случай - приемай че те кани да те опложда.За какво друго би викал човек,който го познаваш от седмица и половина у вас?Първоначално написано от ruth
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Не. Дори и поводът да е нещо странично, то пак 99% е сексът, или поне надеждата за него.Първоначално написано от ruth
аз бих я викнал да ме изкъпе, нема такъв кефПървоначално написано от Verminaard
![]()
макар че влезнат ли двама голи в банята не може да остане само къпане![]()
извод - сексПървоначално написано от tuzaro
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
и къпане![]()
ако не иска момчето да и го изсули лекичко да си сложи девствения колан, пък и ако са по на 15 години нема нужда от такива неща
Хахахахах луд си,майна!Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Е,ако го е казал така..100% иска сексИ просто ми каза ''идва ли ти се на гости, че няма к'во да правя''сериозно,аз пък не мисля,че само заради това..може пък да има нови чаршафи и да иска да ти ги покаже,съвсем невинен повод да извикаш момиче у вас..абе може просто да иска да се видите,но да няма възможност да излезе,минавало ли ви е през главата?
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]