- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво чувствате ..
Добър ден !!Да попитам (принципно момичетата) какво чувствате, когато усещате, че ще свършите скоро ?!
Защото аз имам чувството, че адски много ми се пишка (говоря за вагинален оргазъм) и не мога да се отпусна и да свърша ..
Досека не съм и свършвала и може би оказва влияние ..
Не знам нещо съвет да ми дадете как да се отпусна на max без да имам чувството, че ако го направя ще се напишкам ..
Мерси предварително и без глупави коментари ..
![]()
![]()
По принцип, една жена преди скуирт (женска еякулация) има чувството, точно че ще се напишка всеки момент. Чувството е уникално, особено когато се случи, цялото ти тяло се разтърсва и имаш чувството, че се разпадаш на съставните си части от кеф.
При нормален вагинален оргазъм (без скуирт) пак е готино-усещаш как пулсираш цялата, една такава лекота те наляга...
При клиторния оргазъм чувството се доближава до това от скуирта, но е по-леко.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ами може и да ти притиска мехура, тъй като преградата е тъничка,а може и да те доведе до squirt. Ходи до тоалетната,преди секс, прицнипно и аз съм изпитвала такова усещане ,но 1или 2 пъти и усещането при оргазъм трудно се обеснява,но може и да наподоби усещането ,че ти се пишка по някакъв начин![]()
maDamn
Първоначално написано от stefinkaa7
![]()
![]()
Не така моето момиче-отпусни се хубаво. Ако наистина се притесняваш-сменете позата с такава, която не ти създава такова напрежение...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от Shturrrche88
Ами само на мисионерската поза имам това чувство .. на никоя друга ..![]()
Може би те притиска. Като усетиш нещо такова му кажа да намали темпото или сменете позата, а може и както казах да те води към squirt -което си е нещо страхотно , така че... enjoy. Поговори си с него ,ако искаш за това,ако има предразсъдаци отностно squirt , защото някои момчета се плашат от това ...което е глупаво![]()
maDamn
Ммм, не .. не ме притиска .. И говорили сме много пъти .. се ми вика да се отпусна да не мисля за това, ама не се получава ..Първоначално написано от granger
Се си мисля как ще се напишкам ..
И той много иска да ме накара да свърша, толкова много се старае и ми доставя голяма удоволствие ама .. не става и не става ..
![]()
![]()
Значи сменяте позата, с такава която не притиска корема ти.Първоначално написано от stefinkaa7
Имам предвид, че само на тази поза усещам удоволствието (ако може така да се наречеПървоначално написано от DragonLady
) иначе не .. нищоооо ..
![]()
Ами ,мацка,отпусни се веднъж и виж какво ще стане![]()
maDamn
Мастурбираш ли?
Правете го в банята тогИва. Поне да не омокриш чаршафите.
Същото е и при мен. Просто не се получава... Еми, шанс.
same here...Предполагам, че така ще е известно време. Отпусни се и се наслаждавай и не му месли.
ПС: PInkPan7her, може да прозвучи леко странно от устата на момиче, но имаш страхотни крака! Бих убила за такива...![]()
Не.Първоначално написано от theeye770
![]()
Е поне не съм само аз ..Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Първоначално написано от stefinkaa7
А май трябва.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Може да прозвучи смешно, но не изпитвам нужда да го правя .. До сега не съм го правила и някак си не знам .. Пробвала съм но не ми е хубаво, предпочитам някой друг да ме докосва ..Първоначално написано от Verminaard
Пък и когато не съм с приятеля си, не изпитвам нужда да правя мръсотии ..
Ех имало е и моменти когато направо умирам за .. ама като го няма нищо не правя, и ми минава след известно време
:P
Ти нали се сещаш че самозадоволяването,секса и прочее не са 'мръсотии' а са естествени функции и влечения на здравия човек?
Аз само така - да вмъкна,по междудругото.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
само грешниците се пипат
Е тя момата май го смята за нещо грешно и от там системата дава ерор![]()
![]()
И аз изпитвам същото това чувство сякаш ще се напишкам точно преди да свърша...Велико е!!!