- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво чувствате ..
Браво, че се отпускаш .. пък аз не мога ..Първоначално написано от GabrielleShayk
![]()
Ъм, аз съм момче, но пък си мисля, че ако оставиш това чувство настрани, то ще стане от само-себе сиПървоначално написано от stefinkaa7
![]()
Абее, като им махнем по 5 см от обиколка и ги направим черни, ще са далеч по-добре. Мерси обаче, много милоПървоначално написано от roseleaf94
На мен ми е интересно колко време ви отне да успеете да пренебрегнете това чувство?
Малко-може би на 2-3 път вече се отпуснах съвсем.Първоначално написано от stefinkaa7
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
А как очакваш момчето да разбере какво ти харесва, като и ти самата не знаеш какво ти харесва?Първоначално написано от stefinkaa7
Абе и аз съм тей... колкото и да ми говори да се отпусна не мога и не мога поне не съм единствената![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Първоначално написано от theeye770
Ммм, напротив .. той знае, но ако сама тръгна да правя това което той ми прави не е същото .. не ми е хубаво ..![]()
![]()
![]()
нещо не си ми ясна...
Като той го правил било т ихубаво, ама не ти е много хубаво, ама сама не било хубаво..ВЪХ!![]()
Малко объркано обясних ..Първоначално написано от theeye770
Като го прави той ми харесва. Като си го правя сама не.
![]()
ще се научиш..