.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    И аз изпитвам същото това чувство сякаш ще се напишкам точно преди да свърша...Велико е!!!
    Браво, че се отпускаш .. пък аз не мога ..

Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    И аз изпитвам същото това чувство сякаш ще се напишкам точно преди да свърша...Велико е!!!
    Браво, че се отпускаш .. пък аз не мога ..
    Ъм, аз съм момче, но пък си мисля, че ако оставиш това чувство настрани, то ще стане от само-себе си

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    ПС: PInkPan7her, може да прозвучи леко странно от устата на момиче, но имаш страхотни крака! Бих убила за такива...
    Абее, като им махнем по 5 см от обиколка и ги направим черни, ще са далеч по-добре. Мерси обаче, много мило

На мен ми е интересно колко време ви отне да успеете да пренебрегнете това чувство?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    На мен ми е интересно колко време ви отне да успеете да пренебрегнете това чувство? [/i]
    +1

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    На мен ми е интересно колко време ви отне да успеете да пренебрегнете това чувство? [/i]
    +1
    Малко-може би на 2-3 път вече се отпуснах съвсем.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Мастурбираш ли?
    Не.

А май трябва.
    Може да прозвучи смешно, но не изпитвам нужда да го правя .. До сега не съм го правила и някак си не знам .. Пробвала съм но не ми е хубаво, предпочитам някой друг да ме докосва .. Пък и когато не съм с приятеля си, не изпитвам нужда да правя мръсотии .. Ех имало е и моменти когато направо умирам за .. ама като го няма нищо не правя, и ми минава след известно време :P
    А как очакваш момчето да разбере какво ти харесва, като и ти самата не знаеш какво ти харесва?

Повече от фен Аватара на NoMore
    Абе и аз съм тей... колкото и да ми говори да се отпусна не мога и не мога поне не съм единствената
    In a mad world , only the mad are sane...

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Мастурбираш ли?
    Не.

А май трябва.
    Може да прозвучи смешно, но не изпитвам нужда да го правя .. До сега не съм го правила и някак си не знам .. Пробвала съм но не ми е хубаво, предпочитам някой друг да ме докосва .. Пък и когато не съм с приятеля си, не изпитвам нужда да правя мръсотии .. Ех имало е и моменти когато направо умирам за .. ама като го няма нищо не правя, и ми минава след известно време :P
    А как очакваш момчето да разбере какво ти харесва, като и ти самата не знаеш какво ти харесва?

Ммм, напротив .. той знае, но ако сама тръгна да правя това което той ми прави не е същото .. не ми е хубаво ..

Guest
    нещо не си ми ясна...
    Като той го правил било т ихубаво, ама не ти е много хубаво, ама сама не било хубаво..ВЪХ!

нещо не си ми ясна...
    Като той го правил било т ихубаво, ама не ти е много хубаво, ама сама не било хубаво..ВЪХ!
    Малко объркано обясних .. Като го прави той ми харесва. Като си го правя сама не.

Guest
    ще се научиш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си