- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една нощ с гаджето
Скоро предполагам, ще ми се отдаде възможност да остана насаме с приятеля ми за нощ. Това се случва изключително рядко и искам да се възползваме максимално. Имам вече някакви идеи какво ще правим, но ми се иска и нещо нестандартно, в домашни условия. Споделете как вие си прекарвате времето вкъщи с гаджето-освен баналното гледане на филми![]()
Каквито и планове да имаш, най-вероятно ще правите секс![]()
Момиче ^^
Ами,има едно ново изобретение наречено секс.Не е особено скъпо и се намира лесно - пробвайте.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Е само секс ли да правим цяла нощаз това и сама си се сещам, нещо по-оригинално искам
Лошо нещо ли е се чукате цяла нощ?А какво оригинално искаш да ти предложиш?Хероин?Бондаж?Ор ия?Оригинални неща за правене няма от десетилетие,всичко възможно вече е направено и фосилизирано,примири се.
Sanity is for the weak
Призовете Дама Пика.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Свещи, вино, шоколадови бонбони, романтика и после як сексКакво повече му трябва на човек
![]()
храна -> секс -> филм -> секс -> нощна разходка -> секс
Temet Nosce
벨야카
^ айде да кажем само секс,че да не и претоварим капацитета,все пак е жена.
Sanity is for the weak
По-издръжливи са от нас, бе, човек... Пък и в секса за мъжа е по-изморително, така че нищо няма да й стане.Първоначално написано от Verminaard
Temet Nosce
벨야카
За нас по-изморително,за тях по-натоварващо.
Все пак докъто правят секс тя трябва да изчисти,да напазарува,да разходи кучето и да направи един сандвич.
Затова само секс предлагам,другото ще си дойде от само себе си.
Sanity is for the weak
Може да играете на това:
[vbox7]http://vbox7.com/play:ee0f8ef5[/vbox7]
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Цяла нощ секс много ли ти се вижда? Според мен е идеално... няма да бързате и ще се насладите на всичко максимално...
In a mad world , only the mad are sane...
разбирам те, какво искаш. не ги слушай тия сексве...само секс ако прайте, значи няма кво друго да прайте... освен филми може да играете на една детска игричка
само момент да измисля..............
абее да я наречм случки и си питате един на друг въпроси: кога ти беше 1вото гадже, първа целувка, двойка бягане от вкущи, как замалко да запалиш къщата и общо взето такива. знам че е тъпо, ама може да научите нещо интересно за другия или да играете на монополи или някоя игра да си измислите с предизвикателства или да сготлите палачинки или да излезете на ново място, пример: абее няма интересни местае тва тряя да напрая като порасна- боулинг...
а и да попитам извън темата ти на колко години си??? а ако сте до морето може и там да отидете, ама тва когато не ви оставят на мира
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Не съм до морето, мерси за идейте. Замислила съм да си сготвим една вечеря, после в банята.. и секс разбира се, но ако ви послушам не мога да смогна на гуми.![]()
Рядко се случва да останете сами за цяла нощ и ти се чудиш какво друго ще правите, освен секс??? Само секс правете, всичко друго може да се прави по всяко време и на всяко място.
Сам по себе си секса може да е много разнообразен. Не е казано, че трябва от вратата направо за краката, раз-два и готово.
Има едни зарчета с различни пози и различни места. Купете си и хвърляйте цяла нощ. Разнообразете с играчки, сметана, шоколад, ледчета.. или каквото ви дойде на ум.
Не е истина колко идейки ми се въртят в главата в момента.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от mkio
![]()
![]()
![]()
Не, не мога![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние първо си правим вечеря, после зяпаме филмче, после правим секс, след което спим....може да е банално, ама е нормално.
Иначе излизаме на разходка примерно, или си взимаме някви бири, сядаме някъде навън-я беседка, я пейка, лафче, а-у, после може филмче, може и едно дълго къпане в банята![]()
Ти какво искаш? Вземи си доминото, шаха, монополито, скрабъла и си играйте като пет годишни![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
оф я стига с тоя секс бее, ше я протъркат момичетосамо секс ако са отчаяни със заниманията, секс ше прайте по-рядко... макар че зарчетата са доста маняшки, виждала съм, яки са
докато слушате музика ще готвите
после ще ядете и през тва време ще гледате комиците
![]()
после секса за десерт![]()
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Играйте на баскетбол, като този, който вкара, казва на другия да свали някоя дреха, гледайте филми, направете заедно вечеря и т.н.![]()
мъжки
Да идеята с баскетбола е особено умна, на средата на двора в училището и да се събличат....![]()
правилноПървоначално написано от umri
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."