- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притесненията ми!
Здравейте, вижте... имам проблем.. на всеки тийнейджър му идва времето, когато има нужда от секс и се чувства готов. При мене дойде, но има едно единствено нещо, което ме кара да се замисля... прочетох всичко във форума, но все не намирам точен отговор! Моето притеснние е относно бремеността! Да! Баналоно е! Да, писнало ви е! Но аз просто се побърквам... все пак колко хора правят секс и не са забременявали, но мен ме е страх от скъсване на презерватива и исках да ми обясните в какви случаи се къса! Моля ви! Не знаете колко ми е важно!![]()
Късат се като не ги сложиш правилно.
На опаковката има обяснение как се слагат. Ако го прочетете и спазите, няма да има проблем.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Както каза Сиси-късат се ако не се постваят правилно.Ако си с неопитно момче,накарай го да прочете листовката към презервативите има упътване как се слагат.
Както ти казаха и преди мен, сложен ли е презерватива правилно няма повод за притеснение!
Да, когато е сложен правилно, няма да се скъса и когато е в срок на годност и има вакуум.
Aми аз какво да казвам като само ме отвориха с презерватив и само когато бях с едно несигурно момче той слагаше по негово желание ...![]()
![]()
и да се скъса има ескапел бе майна, нема се плашиш
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
кажи йПървоначално написано от tuzaro
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
и не е скъп да кажеш 100-200 лева, аз последно като съм купувал беше 33 лева. пък има и легални аборти майна и те са по 250 лева, нема страшно, утоли си жаждата.Първоначално написано от FuckedUp
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И правилно поставен, пак се къса понякога, затова семето се сипва или в устата или на корема... може и на кръста, косата, лицето, циците или евентуално в бонуса ( ануса)!.
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Така, да. И презерватива е направен за еднократна употреба. Което значи: свършва, маха го, мие се и мята нов.Първоначално написано от annonimnna
Колко хора те "отваряха"?!Първоначално написано от deni15
![]()
Да да да тия кондоми са 3-4лв как по веднъж ще се ползва... аз един презерватив го ползвам минимум 6 пъти - пере се на 30 градуса и задължително с омекотител.Първоначално написано от theeye770
![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Ти си за бой, знаеш ли?![]()
![]()
Не само от неправилно слагане. От липса на овлажняване/лубрикант, лубрикант НЕгоден за презервативи. Ако ползвате олио за тяло, от него се късат също. Ако го закачите с нокът има възможност да се скъса, от некачествен материал, не добре слепнал, фабрично дефектен. Не случайно на презерватива пише "предпазва в 95-97% (зависи от презерватива) от бременност и болести! Колкото повече го мислиш, толкова по-вероятно да стане!!!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ми тогава "Бий мЪ УбичЪм тЪ" ....Първоначално написано от theeye770
![]()