.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Скачай на въже. Учи си уроците. Излизай с приятели. Като не си готова за секс, защо трябва да пропилееш първия си път?
    И да, ЩЕ БОЛИ!
    И не е "вече един месец", а "само един месец".
    +++ Тъпи малки разпоретини...Ние на вашите години зъб губехме-не девствеността си !!!!!!!!!

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Ако мислиш,че си готова му пусни,ако не си недей толкова е просто,защо пускаш тема ?
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Guest
    Добре, това е нелепо. Поредната тема "голямото ми гадже иска секс да му дам ли?"
    Не знам за кой път виждам коментара "ако си готова". Ми очевидно не е готова, но само щото някакъв пикльо й каза да го направят, тя ще го направи без да й пука дали е готова или не. Важното е, че като мин 16-17 ще съжалява адски много и ще си разбере грешката.

Guest
    Като порасне ще разбере. На 14 секса е грешка. Особено когато не си готов за него.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Като порасне ще разбере. На 14 секса е грешка. Особено когато не си готов за него.
    Не мисля,че е грешка и няма за,какво да съжалява като е на 16,че е правила секс на 14.Било е готово момичето и го е направило няма смисъл след това да съжалява.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    Не мисля,че е грешка и няма за,какво да съжалява като е на 16,че е правила секс на 14.Било е готово момичето и го е направило няма смисъл след това да съжалява.
    "Да го направя ли? Страх ме е от болката..." да ти звучи като готово момиче?

Guest
    Интересно защо аз като го направих за първи път не ме беше страх грам... И защо ли не разпитвах насам натам дали да го правя или не и не чаках знаци от небесата или квото и да е там.
    Който е готов знае, че е готов и го правил И все пак, въпреки че бях готова мисля, че-на 13-14-15 е малоумно и го осъзнах чак след като разбрах какъв ужас е да забременееш на тая възраст и всъщност колко много означава секса за едно момиче и каква отговорност поема човек, правейки секс..
    Както и да е..Вече целия свят го е ударил на разврат така че не ми се занимава да изказвам мнение...

По-добре изчакай това ще ти е първия път,а едва ли това момче е подходящия шом иска да му пуснеш толкова скоро.Когато си готова то ще си проличи,но внимавай на кого се даваш,за да не съжеляваш после ако момчето те "мине" и те зареже.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Александра т'ва,че ти си курва...не значи,че трябва да повличаш всички на твоето ниво

та вие ходите от едва месец .. .. ти едва го познаваш .. за любов и дума не може да става .. но по добре пусни му ,та като те зареже да не ти е чак толкова кофти
    BIG DREAMS, GOOD MUSIC & EXPENSIVE TASTE ...

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    На малки момиченца се говори кротко.На малки тъпанарки се говори директно.
    + 10000

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Важното е, че като мин 16-17 ще съжалява адски много и ще си разбере грешката.

..НЕ винаги е ГРЕШКА, по дяволите!
    awerw

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Важното е, че като мин 16-17 ще съжалява адски много и ще си разбере грешката.

..НЕ винаги е ГРЕШКА, по дяволите!
    Ами грешка е, защото едно 13-14 годишно детенце не може да поеме отговорността, която носи секса.

Град
    Варна
    Твърде малка си !!! Неодобрявам секса на тази възраст !!!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Изчакай.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

изчакай наистина и аз си мислех че съм готова ама кат мина време и тръгнах с момчето което обичам осъзнах че предпочитам да не съм го правила

theeye770 написа:

Alexandra93 написа: Не винаги е грешка!Много са малко тези ,които съжаляват,не казвам че ги няма!

Ами, да, права си. Обикновено тези момичета, които на 14 губят девствеността си, 2 или 3 години по-късно няма да са се развивили кой знае колко добре умствено. За да го направиш на 14 не се изисква кой знае колко акъл, на дали ще успее да навакса за няколко години.

А тоя батко, с когото няма да ти е сладко, го дръж една година още. Ако издържи, ако имате чувства, пусни му след още 2 К'во очакваш ние да ти кажем? И очевидно си нямала сериозни връзки, щом смяташ че един месец е 'ЦЯЛ ЕДИН МЕСЕЦ' или пък ВЕЧЕ един месец. Оня пич, дето сигурно не е виждал катерица през живота си, точно той ли пък ще ти достави удоволствие, точно той ли е човекът? Отпращай го да си търси какичка и не се давай. Ама защо ли ги даваме тия съвети, ти още 1 коментар не си написала.

момиче,ако си готова за полов живот няма да искаш мненията на другите момичета от форума все пак това ти го преценяваш те и да ти казват не бързай на теб ако ти се иска ще го направиш според мен ти не си готова за полов живот изживей си детството както се казва ДОКРАЙ
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Иска да му пуснеш??????? Ебач - тегли му една майна
    Цветослав Радков

Цитирай Първоначално написано от Gerityyy08
    На теб ти е лесно отстрани
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Питаш какво да правиш на 14?

Не се занимавай с глупости още си малка,ще сътворите някой гаф и после пак ще пускаш теми.Сядай си на задника и се захващай с учене,че след седмица тръгвате пак на даскало.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от LiveToWin
    Твърде малка си !!! Неодобрявам секса на тази възраст !!!
    Твоята приятелка нали била на 15, като сте го правили... ОМГ!

По темата: Не си готова. Не казвам, че си малка, а че не си готова. За мен някакси не са важни годините, а психическото развитие. Когато се чувстваш готова, тогава правиш секс. Това може да стане и на 13, и на 20, при всеки е различно. Вие сте заедно само от месец. По-добре изчакай.

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Anja
    По темата: Не си готова. Не казвам, че си малка, а че не си готова. За мен някакси не са важни годините, а психическото развитие. Когато се чувстваш готова, тогава правиш секс. Това може да стане и на 13, и на 20, при всеки е различно. Вие сте заедно само от месец. По-добре изчакай. [/i][/color]
    евала за коментара.. БРАВО!
    awerw

Цитирай Първоначално написано от Skaarj
    Цитирай Първоначално написано от Gerityyy08
    На теб ти е лесно отстрани
    Ми лесно ми е не един съм разкарала Като имаш малко мозък да обмислиш, че този човек исика само това от теб?????
    Цветослав Радков

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си