- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.55
za da mi zaklu4wa temite, kwa e gadna samo![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
mhm :S
predi mod ne wlizashe tuka pyk segaa ....![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
iskam da sum moderator![]()
WindScar <3333
off az ne iskam da sam moderator ama iskam da imam rank (vmesto super fen neshto dr) i da se fukam...![]()
pishi Ls na macho ili ladydi, shot we4e ne dawat za dobro powedenie ioli zaslugi, we4e koito iskam im pi6i ls i ako sa na kef mu dawat..
WindScar <3333
pisah i na dvamata purvo gi pitah kak moga da imam i te kazaha che trqa da se imam mnogo mneniq i da sum ot odavna v foruma... :S loshi hora![]()
![]()
edwa li wchera lady di ne6to ti se repcheshe![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
da be, zatwa mi dawat na pikli kat NeeDaBosS i onaq waflata i sekwi takiwa..![]()
WindScar <3333
mi bqh se qdosal zaradi taq deto spameshe samo... nemojeh da vida vajnite temi ot neq![]()
to wyw fyna nqma wajni temi![]()
![]()
![]()
m vchera taq beshe vajna i oshte nqkolko be tam kadeto si chatehme...
huu![]()
Защо почнахте да пишете на латиница?![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
shtoto ni e po int sashe pochvai i ti![]()
6tot postoqno trqbwa da smenqm ezika i mi pisnaa
haide leka nosht![]()
leka
sega li stavash![]()
аз снощи седях до 4без20 и станах в 8![]()
![]()
![]()
Здрааавейтее!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3