- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.55
![]()
wlez w skype
Честит празник и на теб!![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
мерси и на теб : ))Първоначално написано от Gr0zDan0v
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
бо дай скайп да те добавим![]()
Честит празник на всички българи и от мен!
Пожелавам си да не виждам повече излияния от рода:
4ESTIT PRAZNIK BALGARI!!!! DA GIVEE SAEDINENIETO NA KNQGESTVO BALGARIA S DRUGOTO TAM... KAK MU BE6E IMETO... GORT SAM 4E SAM BALGARIN NIE SME NAI STARATA DARJAVA I SME IZMISLILI KOMPUTARA I NEKFI DRUGI NE6TA!
с автори партиоDи, които не познават иZторията си, писмеността и правописа!![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
нали не мислиш,че тук ще ти дам скайпа ми ?Първоначално написано от YoungBloodZ
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аа пъккк аз аз
аз
а
за
з
а
говорих ссс паффф ии йаанг![]()
ии пак ще говоряяяяяяяяяяяяяя![]()
и ми е яко![]()
аз моя скайп го дадох на 4-5 човека,но и така не ми искаха пълномощно ( май така се наричаше ;dd ) ,както и ти Ванииии
YoungBloodZ довече ще те приема,ако си ми пратил,че излизам![]()
еййй що издаде тайната ни?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
![]()
и мене ме завъртя животаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
вие как сте
![]()
sigurnoПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
опа видях ;dd
приемам ви
здрастииииПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
как си![]()
много изморен, но добреПървоначално написано от Sunshinebabybyy
а ти ?![]()