- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.55
ади адии не се смей същия си сигурноПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
пепи гледали Лъжкинитее ???![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
о май не .. на теб кой ти е любимия филм?Първоначално написано от bubkaa93
![]()
theo <333
И аз така само в началото е интересно,защото има игра след това ....
Тоя Ивайло преди какъв хубав беше русне,че ся не е хубав ама ..
Пепинкаа филм или сериал ??
Нямам любим,но обичам ужасите ;dd тоя подземен свят винаги ми е бил интересен и никога не мога да го разберавсеки път научавам нещо ново
а твояя ?
Първоначално написано от bubkaa93
и аз съм така .. нямам любим
и аз си падам по ужасите .. ама повече обичам комедиите![]()
theo <333
ооо ти вече си голям аз си гледам ама,както казах само началото ме кефи нататък не ми е интересно![]()
песента и на мен ми хареса много ...
Пепи днес гледам една комедия казва se Ali G Indahouseсъщо лъжкините излизат чак на 14 октомври
ще гледам Игра на лъжи ...
![]()
Първоначално написано от bubkaa93
утре ще я изтегля..
![]()
![]()
theo <333
отивам да си направя нещо за ядене през това време ще се изтегли филма след това ще го гледам
хайдо до после,ако сте тук![]()
добре : )Първоначално написано от SonataArctica
theo <333
И аз мисля да гледам филм - Улични танци 2![]()
Humans need fantasy to be human.
не съм го гледала кажи дали е интересен ; ))Първоначално написано от ValLoveYa
оооооооооооо бубеПървоначално написано от bubkaa93
![]()
theo <333
белих картофи и като ги рязах се боднах с ножа![]()