- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.55
чакам тее![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не.. просто ми е лигавоПървоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
аууу извинявай :* да не съм наранил чувствата ти![]()
готова съм ;dd
грозданов![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
привет бубке... кога беше с 1000 по-малко от мене кога стана с 6000 повече![]()
ее сега ;ddПървоначално написано от Gr0zDan0v
ще наваксаш![]()
хах) е аз малко ме завъртя живота ... няколко месеца не бях влизал грам... трябва да намеря нашата темичка.. с песните ....
![]()
![]()
мммПървоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
аз направих нов вол![]()
сега малко мен ще ме завърти живота и след 15 няма да влизам често![]()
da, mnogo sum sadПървоначално написано от Gr0zDan0v
![]()
WindScar <3333
знам айде лягайПървоначално написано от xPafx
![]()
П.С. Бубе... е аз тази вечер просто исках да проверя какво се случва в разделчето... ще влизам сравнително рядко иначе... няма време![]()
![]()
мхм![]()
лекаа![]()
лека
....
Аз си лягам , хайде лека на всички и приятни сънища![]()
!
![]()
и аз лека алл
WindScar <3333
добро (боу)