- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.55
Добре остават 1 час и 15 минути до 15 септември
Любовта е прекрасно чувство...
Остават 20 минути до 15 септември.![]()
п.п.: не искам да го виждамм![]()
женско
и азПървоначално написано от an0nimn0
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не сте посмели да се мятате по леглата аз няма да спя напрао,ше изчакам да стане 6 сутринта да тръгвам...![]()
Защо в 6?Първоначално написано от lovehorror
Не е ли малко рано?
![]()
женско
Кафе,цигари,да се настроя...
Айде честит ви 15 септември...![]()
Добро утро! Айде аз офейквам,да си видя съучениците (и хамавата класна)!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
как ви мина първия ден ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не ми се започва училище, иначе добре мина при мен. И да, това е ден първи..Първоначално написано от bubkaa93
|
женско
оффф цял ден съм навънка ей сега се прибрах и утре съм 1 смяна ( трябваше да съм 2,но уви..) на всичкото отгоре и в събота ще учим![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не ти завиждам, най-гадно е след лятната ваканция да ти лепнат първа смянаПървоначално написано от bubkaa93
.
добра да ееПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Аз съм си 2-ра смяна.Гадното е, че трябва да ходя на у-ще в най-голямата жега.
![]()
женско
И аз съм втора, поне ще си спинкамеПървоначално написано от an0nimn0
.
по-добре така отколкото да ставаш в 5часа и да си на дскл до 13.30 после цял ден да учиш ( поне аз трябва) да излезеш до 12 часа,малко на лаптопа и спиш 3-4 часа по-добре да излизам в най-голяма жега,която ще е още седмица две![]()
![]()
така е!Първоначално написано от bubkaa93
здр алл
здрасти ..
чао![]()
лягам си,че едва гледам
лека
Лека.
Здрасте!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3