- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.55
ти май постоянно си във форума?Първоначално написано от YoungBloodZ
![]()
theo <333
пепиии![]()
как сте ?![]()
май май![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не аз станах преди 15 мин иначе не стоя много нали и училище почнахме...Първоначално написано от gummybear
ами какво да ти кажа .. имам доста да учаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
ся малко си почивам и после отивамммм ..![]()
а ти как си?
theo <333
и аз такаа![]()
е имаше ли много моркови,както ти казаха някой хора или ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ами не .. първия ден постоянно идваха да ни гледат ко праймПървоначално написано от bubkaa93
![]()
вчера имаше няколко морковчета по земята![]()
theo <333
казах ли ти аа ?![]()
![]()
аз ще ходя да уча после,ако седна ще пиша![]()
а пък един носеше чушкиПървоначално написано от YoungBloodZ
![]()
theo <333
да и аз отивамм .. чаоПървоначално написано от bubkaa93
![]()
theo <333
нищо не видях по-нагоре ..
И от мен :P , ще ходите ли на концерта на Кока Кола?
той не беше ли вчера![]()
ъмм значи няма да ходя![]()
ще видяПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
концерта мина![]()
и аз тва викам ама...![]()
във Варна мина,но в Пловдив е днес,а в София е май на 20 или 21Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
Нещо не съм разбра явно като хората, защото 2ма души ме викаха да ходя, уж почвал от 19:30 до 22:00-23:00 за Пловдив.