- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-тъпите фрази, с които са ви заговаряли/сваляли
Съжалявам, че си преживяла това.. сигурно е кофти![]()
А иначе ... да пределно ясно ми е, че все още има такива, които ще решат, че ще са много "оригинални" като "изпъкнат" с такава "крилата" фраза... не знам, не съм фен на клишетатаВ крайна сметка мое мнение
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ами определено не можа да ме впечатли с това клишеПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)
Разхождам кучето си. Срещам някоя яка мацка:
-Тя: Ооооо, колко е сладко!
-Аз: Ооооо, и ти!
Нещо, за което се сещам в момента.. беше вече след като уж се бяхме свалили и той ми казва: "знаеш ли защо преди те харесах толкова?" и аз: "защо", той: "защото ми заприлича на нея ( бившата му )" и аз: " и по кое по-точно" и той: "ами в челюстите"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не стига, че ме сравнява с нея, еми то и в челюстите на лицето..Не се засегнах, то си беше за смях, до сега такова нещо не ми бяха казвали..
Иначе, момченца, НЕ правете тази грешка да сравнявате някое момиче с други бивши или каквито и да е, същото важи и за момичетата![]()
Ами, обида си е!Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Особено от 14-годишен "оборотен" ПИКЛЬО !
Боже, какво се е случило с тези деца!?!![]()
-Тц,тц като трамвай минаваш покрай мене![]()
-Що?
-Еми не ме поздравяваш![]()
-Ееее,нали преди малко те поздравих![]()
-Еми нищо пак
![]()
![]()
![]()
so sad ...
- здравей сладурано , как ти е фб , а може ли да се запознаем ? ... Умрях си![]()
Амии да, права си, ама просто наистина не знаех какво значи... Както и да е ...Първоначално написано от SorrowEyes
- Брат, брат тая много сладка, бе ! Кажи и колко е сладка, алеле боже кажи и брат !![]()
To infinity and beyond.
това ме уби не, неПървоначално написано от Infinity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УжасТ
Поне 50-60% от "свалките" са сравнително добри, просто явно момичетата или си мислят, че е много лесно да ги измисляме тия глупости, или са прекалено глупави, за да ги схванат. Имаше нещо от рода на "Хората си мислят, че най-сладкото нещо на света е шоколадът, защото не те познават.", което беше написано в тази тема, а то точно е много добро и не знам каква трябва да си, че да не го оцениш...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
аз уча в Германия, сед лекции излизам за по цигарка и се връщам за следващата лекция. Студено е , аз съм по една блузка само. Доближава се до мен едно момче и ми вика (на немски ест)
-Имаш тъмна коса, от турция ли си
викам:
-не от българия
-много си хубава, тук ли учиш
Изгледах го много тъпо.... защото все пак кой луд ще пуши пред факултета по една блузка и да си тръгне после
след което ме попита къде сядам, за да седнел до мен. казах че е заето покрай мен пък и спя по време на лекции... и той:
-сънят ли те прави така красива
викам
-не, цигарите
(#) ...thats a cookie...
Разминавам се с някаква циганка и тя ми прави "муа" и се прави, че ме целува.Целия ден се смях и на когото и да го разкажа много се смееше.
![]()
Циганките няма к'во да ги коментираме. Те са просто![]()
Само смях при тях... смях и ритници![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аз не бих го оценила, защото е жалка, смешно и евтино сваляческо.Първоначално написано от ccdesigns
Вижда ме за първи път, кой знае дали изобщо ме е огледал хубаво, камо ли да разбере що за човек съм, ама...
Имам такъв познат, който всеки път ме засипва с комплименти - като модна икона си, сладуранка, тяло на модел бла-бла. Еми, досадно е!
супер тъпа, но смела свалка от мое потенциално гадже: ей Марти, ае да ми духаш?![]()
ужасно конфузен момент
и естествено желанието му не се сбъдна !! кажете ми как може да има такива момчета, които си мислят, че така ще "свалят" момиче? :X : DD
Don't lose everything in the blur of the stars...
Във фейсбук след разговор предния ден ми, предлага една организационна задача с P.S. С много любов, твоЯ Любовник.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от MartinaPerfectdoll
Мен ако питаш не е искал да те сваля ,а просто да му налапаш шнура![]()
Ей Марти, аре ми духаш?Първоначално написано от MartinaPerfectdoll
Първоначално написано от jeezloxxy
Спамиш както и аз сега![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
WtfПървоначално написано от Anichkaxxwee
Мръсен номер.
Първоначално написано от jeezloxxy
Стига толкова . .![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ам аз ссе сещам в момента за една случка която не беше кой знай кво амаа ...
начи вървя си аз с една фр по улицата настига ни някъф и ни вика аиде да пием по едно кафее .. аз :ами .. предполагам че нее ама си даи номера може някои друг път
а моята фр вика ме изгле учуденоо и ми вика аиде ся маа шот ние точно на кафе отивахме
.. а аз я сръгаь и викамм не не отиваме и момчето ни изгледа странно и каза ем кут не искате нямаа и тръгна в друга посока
![]()
![]()
..
Погледа ти реже ламарини![]()
![]()
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)