.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 280
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Съжалявам, че си преживяла това.. сигурно е кофти

А иначе ... да пределно ясно ми е, че все още има такива, които ще решат, че ще са много "оригинални" като "изпъкнат" с такава "крилата" фраза... не знам, не съм фен на клишетата В крайна сметка мое мнение
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Цитирай Първоначално написано от Synshinee
    - Много ли те заболя
    - Какво
    - Когато падна от небето
    Aма т'ва е много сладко
    Аз бихсе зарадвала, ако някой ми го каже Всички, които познавам не биха си направили труда да търсят такива изрази и т'ва е рядкост
    Ами определено не можа да ме впечатли с това клише
    Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)

Разхождам кучето си. Срещам някоя яка мацка:
    -Тя: Ооооо, колко е сладко!
    -Аз: Ооооо, и ти!

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Нещо, за което се сещам в момента.. беше вече след като уж се бяхме свалили и той ми казва: "знаеш ли защо преди те харесах толкова?" и аз: "защо", той: "защото ми заприлича на нея ( бившата му )" и аз: " и по кое по-точно" и той: "ами в челюстите"

Не стига, че ме сравнява с нея, еми то и в челюстите на лицето.. Не се засегнах, то си беше за смях, до сега такова нещо не ми бяха казвали..

Иначе, момченца, НЕ правете тази грешка да сравнявате някое момиче с други бивши или каквито и да е, същото важи и за момичетата

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    А да, коментирам си жъж ФБ и пиша нещо, че обичам да си драскам графити. Под мен някакъв напълно непознат (14 годишен) ми пише :
    - Ти си драскай, пък аз ще ти пръсна сливата
    Смешното е, че тогава още не знаех какво е това и помислих,че е някаква обида
    Ами, обида си е! Особено от 14-годишен "оборотен" ПИКЛЬО !

Боже, какво се е случило с тези деца!?!

-Тц,тц като трамвай минаваш покрай мене
    -Що?
    -Еми не ме поздравяваш
    -Ееее,нали преди малко те поздравих
    -Еми нищо пак

so sad ...

- здравей сладурано , как ти е фб , а може ли да се запознаем ? ... Умрях си

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    А да, коментирам си жъж ФБ и пиша нещо, че обичам да си драскам графити. Под мен някакъв напълно непознат (14 годишен) ми пише :
    - Ти си драскай, пък аз ще ти пръсна сливата
    Смешното е, че тогава още не знаех какво е това и помислих,че е някаква обида
    Ами, обида си е! Особено от 14-годишен "оборотен" ПИКЛЬО !

Боже, какво се е случило с тези деца!?!
    Амии да, права си, ама просто наистина не знаех какво значи... Както и да е ...

Мега фен Аватара на Infinity
    - Брат, брат тая много сладка, бе ! Кажи и колко е сладка, алеле боже кажи и брат !
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    - Брат, брат тая много сладка, бе ! Кажи и колко е сладка, алеле боже кажи и брат !
    това ме уби не, не УжасТ

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Поне 50-60% от "свалките" са сравнително добри, просто явно момичетата или си мислят, че е много лесно да ги измисляме тия глупости, или са прекалено глупави, за да ги схванат. Имаше нещо от рода на "Хората си мислят, че най-сладкото нещо на света е шоколадът, защото не те познават.", което беше написано в тази тема, а то точно е много добро и не знам каква трябва да си, че да не го оцениш...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    аз уча в Германия, сед лекции излизам за по цигарка и се връщам за следващата лекция. Студено е , аз съм по една блузка само. Доближава се до мен едно момче и ми вика (на немски ест)
    -Имаш тъмна коса, от турция ли си
    викам:
    -не от българия
    -много си хубава, тук ли учиш

Изгледах го много тъпо.... защото все пак кой луд ще пуши пред факултета по една блузка и да си тръгне после

след което ме попита къде сядам, за да седнел до мен. казах че е заето покрай мен пък и спя по време на лекции... и той:
    -сънят ли те прави така красива
    викам
    -не, цигарите
    (#) ...thats a cookie...

Разминавам се с някаква циганка и тя ми прави "муа" и се прави, че ме целува. Целия ден се смях и на когото и да го разкажа много се смееше.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Циганките няма к'во да ги коментираме. Те са просто
    Само смях при тях... смях и ритници
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Поне 50-60% от "свалките" са сравнително добри, просто явно момичетата или си мислят, че е много лесно да ги измисляме тия глупости, или са прекалено глупави, за да ги схванат. Имаше нещо от рода на "Хората си мислят, че най-сладкото нещо на света е шоколадът, защото не те познават.", което беше написано в тази тема, а то точно е много добро и не знам каква трябва да си, че да не го оцениш...
    Аз не бих го оценила, защото е жалка, смешно и евтино сваляческо.
    Вижда ме за първи път, кой знае дали изобщо ме е огледал хубаво, камо ли да разбере що за човек съм, ама...
    Имам такъв познат, който всеки път ме засипва с комплименти - като модна икона си, сладуранка, тяло на модел бла-бла. Еми, досадно е!

супер тъпа, но смела свалка от мое потенциално гадже: ей Марти, ае да ми духаш? ужасно конфузен момент и естествено желанието му не се сбъдна !! кажете ми как може да има такива момчета, които си мислят, че така ще "свалят" момиче? :X : DD
    Don't lose everything in the blur of the stars...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Във фейсбук след разговор предния ден ми, предлага една организационна задача с P.S. С много любов, твоЯ Любовник.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от MartinaPerfectdoll
    супер тъпа, но смела свалка от мое потенциално гадже: ей Марти, ае да ми духаш? ужасно конфузен момент и естествено желанието му не се сбъдна !! кажете ми как може да има такива момчета, които си мислят, че така ще "свалят" момиче? :X : DD

Мен ако питаш не е искал да те сваля ,а просто да му налапаш шнура

Цитирай Първоначално написано от MartinaPerfectdoll
    супер тъпа, но смела свалка от мое потенциално гадже
    Ей Марти, аре ми духаш?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Какво ли правя тук?

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    Какво ли правя тук?

Спамиш както и аз сега
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    Какво ли правя тук?

Спамиш както и аз сега
    Wtf Мръсен номер.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    Какво ли правя тук?

Спамиш както и аз сега
    Wtf Мръсен номер.

Стига толкова . .
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

ам аз ссе сещам в момента за една случка която не беше кой знай кво амаа ...
    начи вървя си аз с една фр по улицата настига ни някъф и ни вика аиде да пием по едно кафее .. аз : ами .. предполагам че нее ама си даи номера може някои друг път а моята фр вика ме изгле учуденоо и ми вика аиде ся маа шот ние точно на кафе отивахме .. а аз я сръгаь и викамм не не отиваме и момчето ни изгледа странно и каза ем кут не искате нямаа и тръгна в друга посока

..

Фен
    Град
    Костинброд
    Погледа ти реже ламарини
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си