- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-тъпите фрази, с които са ви заговаряли/сваляли
Имам си един фр -барман , които си има цяло тефтерче с тъпи фрази. Ревали сме от смях като ни го показа,а най-модерното сега явно е -хвърляш един поглед на мацката от долу на горе и като те види казваш "Мисля,че съм влюбен ,приятно ми е Пешо[primerno]"
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
И АЗ!Първоначално написано от ilievabe098
Т.е и аз живея в Младост 2 до Хита.
Стига бе, сигурно съм те виждала.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Това ме остави без въздухИ все пак най-яката свалка ми я разказа не кой да е, ами баба ми..
през далечната 50 и някоя си, на някаква забава
-ВАЩЕ ОВЦЕ ДРИСКАТ ЛИ ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднъж си стоя аз с приятелки на една пейка и вървят някакви момчета,ама едното лае ...като куче идва до мен и ми вика , харесваш ми искаш ли да тилая на ушенце![]()
![]()
10 секунди стоя като тресната и викам ъъъ айде не ,мерси и се изнесохме
, Сигурно трябваше да му кажа Баф Баф
maDamn
Е, да и аз като го чух за първи път ми се стори забавно, ама...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
А то даже беше на един площад и това ме попита един от първата пейка през която минах, а след това от втората (която е на разстояние метър от другата) пак същото: хапе ли ?
- хапе, да и кучето хапе ( а той тамън беше тръгнал и за кучето да пита и почнаха да се смеят)
А, сега се сетих. Возя се в рейса и срещу мен седи един ром. Слизам вече и той с мен.
Той: Много си красива, чакай да се запознаем.
Аз - * казвам някакво име там и че бързам
-Той: Хайде запиши си номера ми..
Аз: А, не, няма къде, забравих си телефона вкъщи * в момента, в който го казвам, телефонът ми звъни...![]()
Той: Е, нищо, няма проблем. Ама да знаеш, че аз съм много заможен, ти не ме гледай сега така, аз мога много да ти помогна в живота. Сега отивам да си взема Мерцедеса от паркинга, че там го оставих. (това го говори, докато пресичаме, преди аз да си влезна в кафето, което е точно от другата страна на светофара )
Аз: Добре, айде, че ме чакат, чао.
Той: Еми, добре, аз отивам да си взема колата, чао.
* аз си влезнах в кафето, той продължи нагоре да си вземе уж мерцедеса, след 5 минути го гледам - връща се и отиде да чака рейс на спирката.![]()
точно преди 5 години,на последното море с наще. аз - 12 годишна, той по моя преценка - 19-20.
на плажа, ще влизам аз в морето и водата ми е до кръста и при мен идва въпросния и вика:
- От къде си?
*аз се смущавам от това, че ми изглежда голям, пък и не много красив >.<"
- От Търново, защо?
- Еее, всички сте от там да му се невиди *мазна усмивка*
- Ъхаа..
- Айде ела по-навътре да поплуваме - и ми сочи място без хора и се хили мазно.
*гледам тъпо и след 3-4 секунди*
- Не мога, много съм малка - и тогава майка ми виква и тръгва към мен и аз към нея.
И онзи изчезна на секуната![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от andjiandjiandji
Хахаха...Това ми го беше казало едно момче...![]()
![]()
![]()
Поглежда ме и казва: "Малееееее влюбен съм!",русото момиче до него го пита:"В коя?",а той:"В това момиче с бялото." (понеже бях облечена в бяло)
Абе...сакакви ги има ама аз се бягам...Това някой път ще ми изиграе лоша шега...
^ тва е добро..![]()
Смисъл, не знам дали осъзнавате колко ни е трудно да заговорим едно момиче и хем да не бъдем банални, хем да не изглеждаме нелепо, хем да изглеждаме непринудено, стил "не ми пука дали ще ме отреже".
И ако успеем,тя да не е в настроение "ако ще да е супер забавен и да мяза на Брад Пит,пак ще го отрежа"Първоначално написано от FeelMyPain
Мнението ми се гради върху изказвания от форума,не си измислям![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Просто отиваш, питаш нещо и я оставяш да говори 40 минути.. Накрая вмяташ 2 приказки и си сладкото, мило момче, което е перфектен слушател.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Странно, но аз изобщо не намирам свалката на господина за тъпа.Първоначално написано от Blab
Най-вероятно е бил впечатлен от теб и/или те е виждал и на друго място с книга в ръка и е искал да научи къде се събираш, от какво още се интересуваш и т.н. Приеми,че е впечатляващо да видиш някой, поседнал някъде, с книга в ръка. Просто не е чак толкова често срещано явление. Според мен с този въпрос дори се е опитал да те поласкае, ако си представям правилно ситуацията.
Спомням си когато един форумец, с когото си писахме усилено ме видя на един концерт на Каварна и тръгна да върви след мен, а аз помислих, че е психар, който ме преследва, защото не го разпознах изобщо. Аз бях с приятелка и тя забеляза, че той крачи навсякъде след нас досущ като преследвач и двете много се филмирахме. Той ме спря, пита ме какво правя и аз понеже се бях филмирала вече и не включих кой е, му казах бързо и отсечено, че не се познаваме.
Последва изключително неловък и нелеп спор, в който той ми твърдеше, че се познаваме, и то натъртено и на инат, а аз също се ежих и му опонирах, защото мислех, че не е с всичкия си да ми говори така, при положение, че не се познаваме. През цялото време си мислех "What the fuck!?!?!?", понеже наистина не си припомних кой е и ми се струваше твърде странно да спорим толкова време дали се познаваме. Много се ежих и отношението ми сигурно е било грубо, защото го третирах като смесица между психар и сваляч, или ддз и аз.
Горе-долу се получи така:
-Здравей, какво правиш?
-Ъъ. Г-не, не се познаваме. (нещо в тоя дух, май му говорих на вие.)
-Така ли?! Знаем се.
-Не, не се познаваме.
-Напротив! Познаваме се!
-Не ви познавам изобщо!
Вечерта си писах с въпросния форумник и като ми каза, че е бил той, се почувствах неловко от поведението си.
Няма нищо общо с темата, понеже нямаше тъпи лафове, нито свалки, а само объркване, но си остава една добра история за разказване. Само като се сетя.....
Много засрамващо и за двамата. И донякъде унизително за съфорумника. Но никой няма вина и е един забавен спомен.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Момче :
"Здравей кукло да те черпя нещо алкохолно и може да отидем после у нас "![]()
Не знам какво добро видя ;д. Аз не се сещам за нещо, което би звучало по-банално от - "малеее влюбен съм"... Според мен .. момчето трябва да се държи .. по-естествено , да не използва заучени фрази.Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от NomNomNom
![]()
![]()
Звучи искрено...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Имам само бели листя. Може да ги направим ароматизирани, леля държи тук един спрей за къщаПървоначално написано от amis
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
-Сигурно ти е много хубаво да ги режеш така...
-Ти си толкова по-различна от другите ..( и ме беше зяпнал в циците)![]()
-По принцип съм с по 3 за вечер,но като те видях и си казах ,че за такова момиче като теб ще направия компромис ,така че дейставай да не размисля..
Еххх колко идиотщини съм чувала не е истина![]()
"...Казано е, че най-големите събития на света се творят в мозъка.
По същия начин в мозъка и единствено в мозъка възникват и най-големите
грехове на този свят…“
АХАХахахахХАхахахахаххаха хахахах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега се сетих. Една мацка в един филм.. отряза едно момче с " Попринцип ..никога не казвам никога , но ще направя изключение"
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
Първоначално написано от ilievabe098
Е, на филмАз чакам подходяща жертва за "Грозен/грозна си като новите емотиконки на скайпа."
Сега се сетих. Една мацка в един филм.. отряза едно момче с " Попринцип ..никога не казвам никога , но ще направя изключение"
![]()
Ми то мойта мн тъпа, ама не е забавна... абе, айде, ще я кажа...
'Начи, бях на един лагер... и само колкото мене бяхме там, и само някъв гигант (целият лагер 6те гл някъв филм) и всички са заели яките места, и той го гледаш един такъв, огромен, висок, 6те кажеш с 3 год по-голям от мене и само едно тъпо изтърси:
- Исакш ли да седнеш в мен?!
На мене ми стана мн странно и сеи после
, а той горкия грешно ме разбра и се омете...
![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Нищо чудно. И аз ти разбрах писаниците от 3тия път..
Наистина ли мислиш, че е толкова лесно?!Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Аз не бих се бавил 40 минути..Първоначално написано от callia
хаха ходиме си с една приятелка и минаваме покрай цигани с няква каруца, подминахме ги, те стояха на едно място нещо ровеха там в каруцата, само ни подсвиркваха нещо и след 5 минути ни настигат и се провикват:
- Ей момичета, пътя за Хаспичан где е
с ебати циганското произношение, при което ние див смях![]()