- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-тъпите фрази, с които са ви заговаряли/сваляли
Той: Мацинко, вного си хубава ма!
Аз: Знам ,мерси- усмихвам се мило
Той: Искаш ли да ми го възседнеш?
Аз: А защо ти не възседнеш моя?
Тоя не схвана, че се ебавам и се изпари![]()
Ооо колко съм имала, не е истина.
На морето сме с мама, семейно. Разхождаме се и някъв местен от ресторант вика на мама:
- Безплатна храна за дъщеря ви ! Толкова е хубава !
Мама се обърка и попита:
- А за мене няма ли ??![]()
Имала съм и други... например в дискотека:
- Ще ни танцуваш ли на масата ?
![]()
Също и още едно:
- Искаш ли да се забиеме?
Аз:
- Не.
Той:
- Що ? Нема да се С Б И В А М Е, а З А Б И В А М Е. Аре плс. ;d
Как не се сетих да пиша в предишния пост...
Миналото лято един се задоволяваше цели 2 месеца само с гледане и накрая реши да си опита късмета. Нямаше никакъв подход, държеше се като типичен селяндур, който не може да проумее, че може и да получи отказ някога. Лошото беше, че бях останала с добро впечатление за него, но той успя да го развали точно за няколко часа. Имаше диалози от рода на:
- Виж тук тревата колко е висока.
- Да бе, сигурно и змий ще тръгнат скоро.
- Ми дай двамата да я омачкаме.
или пък:
(аз) - Ще си ходя, доспа ми се.
- Приятна компания искаш ли?
- За какво ми е? Мога да си спя и без компания.
- Тогава няма да те оставям да спиш..
Накрая като видя, че усилията му са напразни, започна да ми обяснява какъв шанс пропускам, как ще съжалявам, колко е опитен и на какво може да ме научи.
Честно казано ми е малко тъжно за него все още, защото наистина изглеждаше свестен в началото. Пф.
И спря да се върти за миг земята..
(идва някъв непознат)
Той: много си красива, дори си чаровна, уникална тръпчинка имаш (супер мило започва)
Аз: Благодаря ти, за комплимента
Той: Не беше комплимент, искаш ли да дойдеш в нас, купих си нова спалня, искам да ти я покажа
Аз: Ами не мерси
Той: оф заеби, грозна си
( тръгва си )
![]()
Първоначално написано от elysunny
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от ilievabe098
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Пич, имаш готин задник![]()
Правя си мъртва тяга във фитнеса и идва някаква готина такава и ми вика : Как искам да съм на мястото на щангата![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Че какво им е тъпото. И аз веднъж се наведох докато играех билиярд и една мацка ме помоли да не се изправям.Първоначално написано от hugeZ
Между другото, интересното е, че не само някои хора са ги сваляли доста тъпи парчета, но някои тук самите са си тъпи парчета![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В смисъл, не знам за вас, ама ти знаеш ли на момичетата колко им е трудно да направят първата крачка, без да изглеждат като някви кифли, дет си мислят, че всички момчета са им в краката?!?Първоначално написано от FeelMyPain
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
А? Не че отричам, че е наша роля да правим първата крачка, ма ква кифла, кви 5 лева?
-Тук е голяма опашка всяка сутрин. (пред магазин примерно)
-Знаеш ли случайно коя е тази сграда? (в градския)
-Приятелката ми казва, че момичетата с топирана коса са модерни, а аз мисля, че е смешно. Спорим вече от 10 минути и решихме да питаме случаен минувач. Е? (на улицата)
От такъв случаен разговор трябва да остана с впечатлението, че мъжете са й в краката? Просто ме заговаря, аз оттам ще си поема нещата в ръце. Няма място за предразсъдъци.
Да беше казала, че ви е трудно да се отдадете на някого, да не излезе чук и бег, ама тва.. Както и да е, не съм съгласен и с мнението на FeelMyPain, така че all is good.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
" Взимам чука и ще те чукам . "![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Влизаме в дискотека с още 3 приятелки. Едно момче:
- Малеее гледай каква усмивка! Гледай, гледай! Малееее...ееее...ееее...!
След малко:
- Много искам да се запозная с теб!
аз: Добре, давай.
- Ама не, аз наистина много искам да се запозная с теб!
аз: Хубаво, де. (продължавам да си търся място)
- Аз съм Ванката! Ей там имаме маса, може да се намери място и за вас.
аз: Ами не, мерси, само търсим къде да си оставим нещата.
- Ей там имаме маса!
аз: Ок. (оставяме си нещата на един стол и изчезваме от там)
След още малко:
- Ти си като рибар!
аз: Какво?
- Като рибар си! Заставаш на брега на една река и като се усмихнеш веднага някой се хваща на въдицата!
Тръгнах си.
Най-шашавата ми свалка беше на един лагер. От закуската бяха останали няколко банички и ги бяха дали, ако някой иска да хапне, понеже беше късно и нямаше кой да ходи към града. Та, набарал съм аз чантата и я подмятам нещо и както я въртя ударих едно момиче в лицето. След няколко секунди извинения примесени със смях, започвам панически да бягам, понеже момичето си вдигна главата и почна да ме гони да ме бие. Спрях се, поудари ме 2-3 пъти и почна да плаче (явно болката надделя). Аз я прегърнах и ...... хубави моменти бяха след това, въпреки ма-а-алко грубия подход
![]()
Сега съм по-деликатен де.... ;д;д
This is my fight, everyone's got one !
Някво момче ме заговаря:
Той:Имаш мега странните очи
Аз:Ъъъ?
Той: Яки...смисъл...цвета и...как се променят.Странни са,ама са хубави![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
как се е старало момчето ... нищо тъпо не виждамПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Аз предпочитам аз да направя първата крачка, но вие ми убихте желанието за непринудена свалка след прочитането на темата.Първоначално написано от callia
И все пак, нека си кажем истината.Ако е десятка, каквото и да каже, пак ще му вържете.Ако е 5- и по най-оригиналния начин да влезе, пак ще му се изсмеете.
В повечето случаи, тия, дето се възмущават от "тъпите" свалки, ако не се "изпари" момчето, ще налапат въдицата. Не съм сигурен, дали говоря метафорично.
![]()
![]()
охх, спомени!!
вървя си аз по улицата и виждам 2-е момчета се запътват срещу мен
и единия:
-ЗДР, ко праиш
(аз) - познаваме ли се ?! :дд
(той) - ее, как може да не познаш бъдещото си гадже??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Да я махаш тая снимка от профила си,че е прекалено хубава и ме хипнотизира"абе,честно казано драго ми стана като го чух,обаче авторът не си покачи акциите кой знае колко...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Вярно ли е, че харесваш Ицо от твоя клас?![]()
Това не е за мен, но ми се стори доста тъпо. Седим си на кафе, аз и още няколко човека компания и когато сервитиорката дойде да ни вземе поръчката, един от компанията каза : '' Ааа извинявай, как може да си поръчам сервитьорката ? ''А момичето като дойде за сметката той пак се включи с : '' Ще може ли сервитьорката, аа сметката де ''
Ужасс, всички умряхме от срам
![]()
Винаги имаш избор !
И ти какво каза?Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Защото момчето е постъпило доста сладко.
единственото, за което се сещам, беше нещо от рода на 'да посеем лехата'?!? teh fo0k?
иначе по-скоро аз съм по тъпите фрази и ако се размисля, сигурация ще изкопая поне 7-8 случая.
засега се сещам за
баща ти да не е терорист? щото ти си бомба!(просто не се сдържах, на една симпатична мацка в слънчоглед, удостои ме с десетсекундно искрено учудване :Д)
едно момиче, което се спъна и се изтърси много лошо на паветата на македонията:
-заболя ли те като падна?
(тя не ме чула): какво?
-не от рая, не те свалям, питам те дали си добре :Д
не се получи лафа съвсем :Д
возя се в тролея и тръгвам да слизам, срещу мен някви момичета чакат тролея, не помня точно какво стана, някаква обърквация и се смяхме, и аз изцепих 'ебати бързата свалка, а?'
REGGAE BOOM <3
Не ми е най-любимото да ме сравняват с рибар, не, че нещо.Първоначално написано от ilievabe098
![]()
Затова съм сложила в болд точно тази част. (: