.
Отговор в тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 280
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Докато си намествах презрамката на сутиена:
    - И аз мога да свърша тази работа.
    Мдам и на мен ми се е случвало хаха
    Подобно ми се е случвало и на мен

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Преди няколко дни вечерта ми звъни Private number, вдигам и ентусиазирано казах; АЛО ;д и се чува: Ало...искаш ли да правиме секс ? при което мн грубо се изсмях и казах "не може!" след което последва "имаш много приятен глас..." казах благодаря, довиждане!
    последва второ позвъняване, в което въпросния мъж ми каза, че ми имал номера от ВЕСТНИК, при което бях потресена и казах, че е нещо в грешка :Д след което тъй като гласът ми бил много хубав и приятен искал да му помогна да свърши! при което казах НЕ, довиждане. хахахахахха
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Супер фен Аватара на gabsit000
    "Хората си мисля,че най-сладкото нещо не света е шоколадът,защото не познават теб!"

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    София
    Значи , не знам за другите момчета как е , но аз като вляза в тая тема и се садвам . Има адски милите неща (поне за мен де) , а вие ги възприемате като простотии . Честно ви казвам , не знам как да заговоря свястно момиче заради тая тема . Просто ... наистина не знам , всякакъв опит за оригиналност вероятно ще бъде заклан от вас

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    -Ти пушиш ли?
    -Не! Що?
    -Искам да си изгася пурата в теб.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от Beroobs
    Значи , не знам за другите момчета как е , но аз като вляза в тая тема и се садвам . Има адски милите неща (поне за мен де) , а вие ги възприемате като простотии . Честно ви казвам , не знам как да заговоря свястно момиче заради тая тема . Просто ... наистина не знам , всякакъв опит за оригиналност вероятно ще бъде заклан от вас
    Да, наистина има много мили неща, просто не цепя тия момичета кво се правят на оборотни и за кво приемат комплиментите за ташак. Аз бих се зарадвала на нещо подобно и би ми оправило деня...

Целия филм е, че на някоя от тия кифли, ако някой готин пич им каже нещо по-мило, а не да се държи просташки, сигурно веднага ще му обърнат внимание. Сигурно момчетата, които са ги казвали тези неща не са били кой знае кво на външен вид...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    и как решихте, че всичко написано от вас в темате е точно свалка?
    може да е казано на бъзик, дадената фраза/комплимент или просто ей така... което не означава, че е свалка...
    <N>

Добре, благодаря ти за мнението. Включете следващия зрител, моля.

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от robles
    Целия филм е, че на някоя от тия кифли, ако някой готин пич им каже нещо по-мило, а не да се държи просташки, сигурно веднага ще му обърнат внимание. Сигурно момчетата, които са ги казвали тези неща не са били кой знае кво на външен вид...
    и аз така мисля
    И Neftochimic също е прав..някои от нещата тук,на мен лично,ми звучат като бъзици..

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Guest
    Днес ми казаха, че хелуин е минал и трябвало да си махна маската от лицето, но нямах такава.

Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Днес ми казаха, че хелуин е минал и трябвало да си махна маската от лицето, но нямах такава.
    Сигурна ли си, че това е било опит за свалка ?

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Сигурна ли си, че това е било опит за свалка ?
    .. И аз тва се чудя
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Guest
    Знам само, че не съм сигурнА, а за другото съм готов да преговаряме.

Знам само, че не съм сигурнА, а за другото съм готов да преговаряме.
    Ооо, сори тогава, пич

много хубава тема

-айй...в леглото си имам много странно нещо...я ела да погледнем какво е

Guest
    Чудовищата нали се крият под леглото и може би нещо ти намеква.

Мисля че съм алергичен към теб.
    Защоо?!!?
    Амии, като те видях и ми се поду ...

- Много ли те заболя
    - Какво
    - Когато падна от небето
    Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    и как решихте, че всичко написано от вас в темате е точно свалка?
    може да е казано на бъзик, дадената фраза/комплимент или просто ей така... което не означава, че е свалка...
    +това има много сладки неща Нали се сещате,че все някак трябва момчето да започне разговор с вас ? Не говоря за простотиите и извратеняците...;х
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !

PWN !

П.С. - мене никой не ме зарибява QQ..
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от Synshinee
    - Много ли те заболя
    - Какво
    - Когато падна от небето
    Aма т'ва е много сладко
    Аз бихсе зарадвала, ако някой ми го каже Всички, които познавам не биха си направили труда да търсят такива изрази и т'ва е рядкост

Град
    Бургадидас !
    Всички, които познавам не биха си направили труда да търсят такива изрази и т'ва е рядкост

Такива изтъркани клишета? ... еми нормално да не го првят хората, то повече се излагаш, от колкото да правиш добро впечатление
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Всички, които познавам не биха си направили труда да търсят такива изрази и т'ва е рядкост

Такива изтъркани клишета? ... еми нормално да не го првят хората, то повече се излагаш, от колкото да правиш добро впечатление
    Емм, ддз, сега, това показва поне,че са се постарали
    Според теб по-добре ли ще е това:" 'Щи пръсна сливата"?

Град
    Бургадидас !
    Т'ва не е старание, нек'ви крилати фрази, аз ако съм няма се впечатля от такива неща. Поне да се постарае сам/сама да измисли нещо. А не да се носи на работи които дори и баба ми знае

Колкото до другото - хахахахха, треа си много голям балък, за да кажеш подобно нещо на момиче, макар че съм чувал подобни изказвания на мои познати ноо както и да е ;д

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Т'ва не е старание, нек'ви крилати фрази, аз ако съм няма се впечатля от такива неща. Поне да се постарае сам/сама да измисли нещо. А не да се носи на работи които дори и баба ми знае

Колкото до другото - хахахахха, треа си много голям балък, за да кажеш подобно нещо на момиче, макар че съм чувал подобни изказвания на мои познати ноо както и да е ;д
    Хубаво, казвали са ми го и затова за това се сетих просто...Ама както и да е, наистина...Искам само да ти кажа, че се използва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си