- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-тъпите фрази, с които са ви заговаряли/сваляли
Е, да и аз като го чух за първи път ми се стори забавно, ама...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
А то даже беше на един площад и това ме попита един от първата пейка през която минах, а след това от втората (която е на разстояние метър от другата) пак същото: хапе ли ?
- хапе, да и кучето хапе ( а той тамън беше тръгнал и за кучето да пита и почнаха да се смеят)
А, сега се сетих. Возя се в рейса и срещу мен седи един ром. Слизам вече и той с мен.
Той: Много си красива, чакай да се запознаем.
Аз - * казвам някакво име там и че бързам
-Той: Хайде запиши си номера ми..
Аз: А, не, няма къде, забравих си телефона вкъщи * в момента, в който го казвам, телефонът ми звъни...![]()
Той: Е, нищо, няма проблем. Ама да знаеш, че аз съм много заможен, ти не ме гледай сега така, аз мога много да ти помогна в живота. Сега отивам да си взема Мерцедеса от паркинга, че там го оставих. (това го говори, докато пресичаме, преди аз да си влезна в кафето, което е точно от другата страна на светофара )
Аз: Добре, айде, че ме чакат, чао.
Той: Еми, добре, аз отивам да си взема колата, чао.
* аз си влезнах в кафето, той продължи нагоре да си вземе уж мерцедеса, след 5 минути го гледам - връща се и отиде да чака рейс на спирката.![]()