.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 280
    Имам си един фр -барман , които си има цяло тефтерче с тъпи фрази. Ревали сме от смях като ни го показа,а най-модерното сега явно е -хвърляш един поглед на мацката от долу на горе и като те види казваш "Мисля,че съм влюбен ,приятно ми е Пешо[primerno]"

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    И все пак най-яката свалка ми я разказа не кой да е, ами баба ми..

през далечната 50 и някоя си, на някаква забава
    -ВАЩЕ ОВЦЕ ДРИСКАТ ЛИ ?

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ilievabe098
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    като изключим "Познаваме ли се?" и "Всички в Младост са толкова хубави или само ти?"
    Ти си от Младост? :P
    попринцип-да , ама вмомента апартамента в Младост е поднаем и живея в Хиподрума , ама Младост си го обичам мн. живеех в Младост 2 до HIT-a.
    И АЗ! Т.е и аз живея в Младост 2 до Хита. Стига бе, сигурно съм те виждала.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И все пак най-яката свалка ми я разказа не кой да е, ами баба ми..

през далечната 50 и някоя си, на някаква забава
    -ВАЩЕ ОВЦЕ ДРИСКАТ ЛИ ?
    Това ме остави без въздух

Веднъж си стоя аз с приятелки на една пейка и вървят някакви момчета,ама едното лае ...като куче идва до мен и ми вика , харесваш ми искаш ли да тилая на ушенце 10 секунди стоя като тресната и викам ъъъ айде не ,мерси и се изнесохме , Сигурно трябваше да му кажа Баф Баф
    maDamn

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    *разхождам едно куче.
    - хапе ли ?
    - хапе.
    - а кучето ? ( страхотен лаф от 1-ви клас )
    Аз пък това не го бях чувала преди и като ми го казаха, ми стана забавно. Хитро беше :Д
    Е, да и аз като го чух за първи път ми се стори забавно, ама...
    А то даже беше на един площад и това ме попита един от първата пейка през която минах, а след това от втората (която е на разстояние метър от другата) пак същото: хапе ли ?
    - хапе, да и кучето хапе ( а той тамън беше тръгнал и за кучето да пита и почнаха да се смеят )

А, сега се сетих. Возя се в рейса и срещу мен седи един ром. Слизам вече и той с мен.
    Той: Много си красива, чакай да се запознаем.
    Аз - * казвам някакво име там и че бързам
    -Той: Хайде запиши си номера ми..
    Аз: А, не, няма къде, забравих си телефона вкъщи * в момента, в който го казвам, телефонът ми звъни...
    Той: Е, нищо, няма проблем. Ама да знаеш, че аз съм много заможен, ти не ме гледай сега така, аз мога много да ти помогна в живота. Сега отивам да си взема Мерцедеса от паркинга, че там го оставих. (това го говори, докато пресичаме, преди аз да си влезна в кафето, което е точно от другата страна на светофара )
    Аз: Добре, айде, че ме чакат, чао.
    Той: Еми, добре, аз отивам да си взема колата, чао.
    * аз си влезнах в кафето, той продължи нагоре да си вземе уж мерцедеса, след 5 минути го гледам - връща се и отиде да чака рейс на спирката.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    точно преди 5 години,на последното море с наще. аз - 12 годишна, той по моя преценка - 19-20.

на плажа, ще влизам аз в морето и водата ми е до кръста и при мен идва въпросния и вика:
    - От къде си?
    *аз се смущавам от това, че ми изглежда голям, пък и не много красив >.<"
    - От Търново, защо?
    - Еее, всички сте от там да му се невиди *мазна усмивка*
    - Ъхаа..
    - Айде ела по-навътре да поплуваме - и ми сочи място без хора и се хили мазно.
    *гледам тъпо и след 3-4 секунди*
    - Не мога, много съм малка - и тогава майка ми виква и тръгва към мен и аз към нея.
    И онзи изчезна на секуната
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от andjiandjiandji
    Имам си един фр -барман , които си има цяло тефтерче с тъпи фрази. Ревали сме от смях като ни го показа,а най-модерното сега явно е -хвърляш един поглед на мацката от долу на горе и като те види казваш "Мисля,че съм влюбен ,приятно ми е Пешо[primerno]"

Хахаха...Това ми го беше казало едно момче...
    Поглежда ме и казва: "Малееееее влюбен съм!",русото момиче до него го пита:"В коя?",а той:"В това момиче с бялото." (понеже бях облечена в бяло)
    Абе...сакакви ги има ама аз се бягам...Това някой път ще ми изиграе лоша шега...

Мега фен
    ^ тва е добро..
    Смисъл, не знам дали осъзнавате колко ни е трудно да заговорим едно момиче и хем да не бъдем банални, хем да не изглеждаме нелепо, хем да изглеждаме непринудено, стил "не ми пука дали ще ме отреже".

Супер фен Аватара на someonerandom
    Смисъл, не знам дали осъзнавате колко ни е трудно да заговорим едно момиче и хем да не бъдем банални, хем да не изглеждаме нелепо, хем да изглеждаме непринудено, стил "не ми пука дали ще ме отреже".
    И ако успеем,тя да не е в настроение "ако ще да е супер забавен и да мяза на Брад Пит,пак ще го отрежа"
    Мнението ми се гради върху изказвания от форума,не си измислям
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Chacho
    Просто отиваш, питаш нещо и я оставяш да говори 40 минути.. Накрая вмяташ 2 приказки и си сладкото, мило момче, което е перфектен слушател.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Какво правите, когато не четете? -(ъ-ъ) Имам предвид - къде може да Ви срещне човек без книга в ръка? - това е най-идиотското нещото, което изниква в главата ми. //със слушалки и потънала в текста, някакъв господин.
    Странно, но аз изобщо не намирам свалката на господина за тъпа.
    Най-вероятно е бил впечатлен от теб и/или те е виждал и на друго място с книга в ръка и е искал да научи къде се събираш, от какво още се интересуваш и т.н. Приеми,че е впечатляващо да видиш някой, поседнал някъде, с книга в ръка. Просто не е чак толкова често срещано явление. Според мен с този въпрос дори се е опитал да те поласкае, ако си представям правилно ситуацията.

Спомням си когато един форумец, с когото си писахме усилено ме видя на един концерт на Каварна и тръгна да върви след мен, а аз помислих, че е психар, който ме преследва, защото не го разпознах изобщо. Аз бях с приятелка и тя забеляза, че той крачи навсякъде след нас досущ като преследвач и двете много се филмирахме. Той ме спря, пита ме какво правя и аз понеже се бях филмирала вече и не включих кой е, му казах бързо и отсечено, че не се познаваме.
    Последва изключително неловък и нелеп спор, в който той ми твърдеше, че се познаваме, и то натъртено и на инат, а аз също се ежих и му опонирах, защото мислех, че не е с всичкия си да ми говори така, при положение, че не се познаваме. През цялото време си мислех "What the fuck!?!?!?", понеже наистина не си припомних кой е и ми се струваше твърде странно да спорим толкова време дали се познаваме. Много се ежих и отношението ми сигурно е било грубо, защото го третирах като смесица между психар и сваляч, или ддз и аз.
    Горе-долу се получи така:
    -Здравей, какво правиш?
    -Ъъ. Г-не, не се познаваме.
    (нещо в тоя дух, май му говорих на вие.)
    -Така ли?! Знаем се.
    -Не, не се познаваме.
    -Напротив! Познаваме се!
    -Не ви познавам изобщо!

Вечерта си писах с въпросния форумник и като ми каза, че е бил той, се почувствах неловко от поведението си.
    Няма нищо общо с темата, понеже нямаше тъпи лафове, нито свалки, а само объркване, но си остава една добра история за разказване. Само като се сетя.....
    Много засрамващо и за двамата. И донякъде унизително за съфорумника. Но никой няма вина и е един забавен спомен.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

...

Момче :
    "Здравей кукло да те черпя нещо алкохолно и може да отидем после у нас "

^ тва е добро..
    Не знам какво добро видя ;д. Аз не се сещам за нещо, което би звучало по-банално от - "малеее влюбен съм"... Според мен .. момчето трябва да се държи .. по-естествено , да не използва заучени фрази.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    - Ани , много силно те желая.
    Звучи искрено...
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Цитирай Първоначално написано от amis
    Не знам за най-тъпото, но определено най-оригиалния начин беше, когато бях в едно кафе с приятелки и дойде високо русоляво момче, подаде ми жълт лист и си тръгна.От едната страна на листа беше напечатано " I am free tonight .. И не само " А от другата имаше телефонен номер .. Леле ..
    Имам само бели листя. Може да ги направим ароматизирани, леля държи тук един спрей за къща
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Пловдив
    -Сигурно ти е много хубаво да ги режеш така...

-Ти си толкова по-различна от другите ..( и ме беше зяпнал в циците)

-По принцип съм с по 3 за вечер,но като те видях и си казах ,че за такова момиче като теб ще направия компромис ,така че дейставай да не размисля..

Еххх колко идиотщини съм чувала не е истина
    "...Казано е, че най-големите събития на света се творят в мозъка.
    По същия начин в мозъка и единствено в мозъка възникват и най-големите
    грехове на този свят…“

АХАХахахахХАхахахахаххаха хахахах

Сега се сетих. Една мацка в един филм.. отряза едно момче с " Попринцип ..никога не казвам никога , но ще направя изключение"
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

Сега се сетих. Една мацка в един филм.. отряза едно момче с " Попринцип ..никога не казвам никога , но ще направя изключение"

Е, на филм Аз чакам подходяща жертва за "Грозен/грозна си като новите емотиконки на скайпа."

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Ми то мойта мн тъпа, ама не е забавна... абе, айде, ще я кажа...

'Начи, бях на един лагер... и само колкото мене бяхме там, и само някъв гигант (целият лагер 6те гл някъв филм) и всички са заели яките места, и той го гледаш един такъв, огромен, висок, 6те кажеш с 3 год по-голям от мене и само едно тъпо изтърси:

- Исакш ли да седнеш в мен?!

На мене ми стана мн странно и се и после , а той горкия грешно ме разбра и се омете...
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Нищо чудно. И аз ти разбрах писаниците от 3тия път..

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Просто отиваш, питаш нещо и я оставяш да говори 40 минути.. Накрая вмяташ 2 приказки и си сладкото, мило момче, което е перфектен слушател.
    Наистина ли мислиш, че е толкова лесно?!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Цитирай Първоначално написано от callia
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Наистина ли мислиш, че е толкова лесно?!
    Аз не бих се бавил 40 минути..

Супер фен Аватара на elysunny
    хаха ходиме си с една приятелка и минаваме покрай цигани с няква каруца, подминахме ги, те стояха на едно място нещо ровеха там в каруцата, само ни подсвиркваха нещо и след 5 минути ни настигат и се провикват:
    - Ей момичета, пътя за Хаспичан где е
    с ебати циганското произношение, при което ние див смях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си