Здравейте!
От известно време ме тормозят спомени от преди една (вече почти 2) година...Всичко започна в 5 клас.От детските ми години си имах 2 най-добри приятелки, с които бях почти постоянно заедно.Та по едно време в 5 клас, едната нещо ли й стана, аз ли я ядосах-не знам, но изведнъж от нищото взе че ми обърна гръб и те двете "мои най-добри приятелки" се събраха и започнаха да заговорничат срещу мен... Примирих се и добре че имаше едно ново момиче в нашия клас, та взех да излизам в междучасията с нея....Тогава обаче двете не са си губели врремето-малко по малко настроиха целия клас срещу мен!Тъй като аз бях по-упорита от тях в клас (нерядко съм им давала и на двете да преписват на теста от мен), ме изкараха зубарка пред целия клас и тогава какъв сеир, какви обиди бяха-била съм сдухана, била съм тъпа, луда, гадна-и всичко това заради единия слух!Преди в 2-ри клас дори бях по-зле, че и дебела, но никой нищо не ми казваше...Сега-минаха почти две години, махнах се от училището, а всички са забравили за гадориите, които правеха (включително са ми сипвали сърбящ прах и други) и ми предлагат приятелства във Facebook, пишат ми съобщения и вече не знам какво да направя, за да ги забравя.Извинете за дългата тема, просто това ми тежи.