- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходи ли ви се на училище ?
На мен адски много ми се ходи![]()
И на мен ми се ходи, но само да се видя с приятелите .. Не за друго![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
И аз да нямах сесия -> щеше да ми се ходи![]()
Иначе ще видим тази година дали ще направя както всяка друга последният момент да седна да уча![]()
![]()
![]()
Ми да си кажа честно,ми се ходи![]()
И да..и не![]()
И при мен така..Първоначално написано от Anichkaxxwee
![]()
Момиче ^^
1-ва.....пак ще се става рано..![]()
1-ва смянаПървоначално написано от LoveChocolate
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
и аз ще съм първп 1гадно .. исках да съм първо 2 и лятото да съм 1
![]()
Ходи ми се... много даже, ама не ми се учи.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ходи ми се, ама защото ще съм в ново училище.. и ще има нови запознанства, приятели, неприятели (да се надяваме, че в това уч-ще няма да ги има толкова много - за неприятелите става въпрос)
Иначе не ми се учи много, много, ама какво да се прави..![]()
Още не знам коя смяна ще съм, ама най-вероятно втора, което е малко кофти..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Не..
Не.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
НЕ.
Ходи ми се поради едни причини,и не ми се ходи поради други![]()
Ама май повече ми се ходи де да знам...![]()
+1Първоначално написано от zero
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Йепп амм само заради приятелитепак ши праим стачки да не учим
![]()
![]()
Ако трябваше да избирам между-- фалшиви приятели ии самотата бих избрала --- да бъда сама) !!
да заради приятелите
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...