.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Обрязан

Обрязан

Здравейте млади и не чак толкова млади дами.... въпросът ми към вас е : "Бихте ли отказали секс на момче/мъж , който е обрязан(не говоря за турци) и имате ли нещо против момчетата/мъжете ,които са обрязани?"

Слушам ....

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Само заради това не бих отказала секс, ако вече по една или друга причина съм се навила. Не страдам от излишни предразсъдъци

Естествено, че не Имах едни приятелки туркини, дето са ми разправяли, че ако жена пробва с обрязан.. повече няма да погледне друг Е.. не е съвсем така.. но наистина е много хубаво
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Естествено, че не Имах едни приятелки туркини, дето са ми разправяли, че ако жена пробва с обрязан.. повече няма да погледне друг Е.. не е съвсем така.. но наистина е много хубаво
    Значи да се чувствам полъскан (не съм мюсюлманин )

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не бих имала против,а и не всички обрязани са мюсюлмани!Има някои ,които го правят поради медицински причини и такива , които сами желаят, няма значение.Нямам такива предразсъдъци
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от ToOoNiCe
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Значи да се чувствам полъскан (не съм мюсюлманин )
    yep Аз специално го намирам за бонусче..
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Не бих.

Ducky wenii Maimunchoo

anonymous708973
    Guest
    Наличието или отсъствието на парче кожа не може да ме навие или разубеди да си легна с някого. Абсурдно е.

Anja и Fakesmiles, защо не бихте? Просто е малко кофти, щото примерно аз съм роден с проблем, поради който съм обрязан, ако може да ми кажете с какво съм по-различен? Не, не съм мюсюлманин.

Град
    Варна
    Тъпо е наистина да не искат. И аз поради медицински проблем съм обрязан. И не съжалявам ни най-малко. Момичетата са по-доволни (издържаш повече) , хигиената е на доста по-голямо ниво и още много бонуси. Не мисля , че липсата на нещо толкова малко би отвратила момичето до такава степен , че да откаже. До сега не ми се е случвало. Доволен съм от процедурата и не съжалявам.
    Пък и да не кажа , че и сигурно 30% от момичетата няма да знаят , че си обрязан по простата причина , че има страшно много необразовани

Може би ! (:

Град
    Ruse, Bulgaria
    Като казах 'не бих', имах предвид - 'не бих отказала'! Не сте разбрали правилно.

Ducky wenii Maimunchoo

Цитирай Първоначално написано от Anja
    Като казах 'не бих', имах предвид - 'не бих отказала'! Не сте разбрали правилно.
    Поясненията са важни

Град
    Ruse, Bulgaria

Re: Обрязан

"Бихте ли отказали секс на момче/мъж , който е обрязан?
    Четенето също.

Ducky wenii Maimunchoo

Супер фен Аватара на badsector
    Значи да се чувствам полъскан...
    Като нямаш кожа там, не знам как те лъскат.
    Обикновено повечето жени са навити да се изклатят с обрязан, просто заради самото клатене с часове наред без да свършва. Но за редовен секс не става. Или пък за нещо спонтанно и бързо...

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Значи да се чувствам полъскан...
    Като нямаш кожа там, не знам как те лъскат.
    Обикновено повечето жени са навити да се изклатят с обрязан, просто заради самото клатене с часове наред без да свършва. Но за редовен секс не става. Или пък за нещо спонтанно и бързо...
    Значи ... искаш да ми кажеш ,че приятелката ми спонтанно спи с мен от 3 месеца а ?

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    не
    awerw

Разбира се, че не бих отказала. не ми пречи по никакъв начин.

Re: Обрязан

Здравейте млади и не чак толкова млади дами.... въпросът ми към вас е : "Бихте ли отказали секс на момче/мъж , който е обрязан(не говоря за турци) и имате ли нещо против момчетата/мъжете ,които са обрязани?"

Нямам нищо против обрязаните момчета/мъже, даже така ме кефи повече. Не бих отказала секс, ако вече съм се навила, защото няма значение дали е обрязан или не.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А навити ли сте за секс ?
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Град
    Пловдив
    Не ...То е много по-хигиенично и много различноо ,поне според мен ...Като казам РазЛичнО ,имам впредвид в положителна насока !
    "...Казано е, че най-големите събития на света се творят в мозъка.
    По същия начин в мозъка и единствено в мозъка възникват и най-големите
    грехове на този свят…“

Супер фен Аватара на badsector
    ...Значи ... искаш да ми кажеш ,че приятелката ми спонтанно спи с мен от 3 месеца а ?
    Не. Искам да кажа, че все още й е готино да лашкат с часове, защото е млада и я гонят яко хормоните. Обаче като поотрасне една жена, започва да търси други неща в секса и там обрязването не върви. Но има време, ще ги разберете тези неща...

...Значи ... искаш да ми кажеш ,че приятелката ми спонтанно спи с мен от 3 месеца а ?
    Не. Искам да кажа, че все още й е готино да лашкат с часове, защото е млада и я гонят яко хормоните. Обаче като поотрасне една жена, започва да търси други неща в секса и там обрязването не върви. Но има време, ще ги разберете тези неща...
    Axa нещо започваш да си противоречиш.... та тъй де не мога да разбера едно нещо... защо обрязаните не стават за "повече от един път" (защото могат да доставят повече удоволствие?) ... имам чувството че ти нещо бъркаш любов , със секс ... любовта , колега, не зависи от това колко ти е голям, дебел или обрязан пениса , тя зависи от това което чувстваш... а секса... секса е само бонус ... и сега казваш че приятелката ми една сутрин ще се събуди и ще си каже "обичам го ... но не мога да съм с него , защото ме задоволява ... по-добре да си намеря някой необрязан " Колега.. колега ....

А и още едно нещо : Аз и моята приятелка сме заедно от половин година (по моите изчисления излиза ,че преди да съм спал с нея е имала време (3 месеца) да разбере ,че иска да е с мен , не заради XУЯ ми , а защото ме обича )

Така че моля те колега ... не се изказвай неподготвен

Едит : Забравих да попитам ... кои са тея " други неща в секса" които започва да търси ?

Guest

ти май си леко комплексиран, че издържаш по 20сек.
    Аз не бих имала нищо против приятеля ми дори и да беше обрязан. Продължителността на секса на мен лично ми носи още повече удоволствие. Но не мисля, че това е определящ фактор за връзката ни. А "другите неща в секса" дето ги била търсела една жена, не знам кои са, но един 40-50-60 мин. полов акт не би попречил на нищо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си