.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Стягане

Стягане

Здравейте ! Корема ми е отпуснат и всеки ден правя коремни преси, това от около седмица и всеки ден ги увеличавам с по 10 . Засега съм на 90 /утре 100, вдругиден - 110 или 120 и т.н. /, ако продължавам в същото темпо, скоро ли ще има ефект ? Благодаря ! :P
    70 начина да задоволиш жена :
    69 + разходка по магазините !

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Мисля, че трябва да ги правиш през ден, а не всеки ден, защото мускула свиква и няма ефект. Но пък от друга страна щом ги увеличаваш всеки ден с по 10, може и да не е така.. знам ли
    Ако имаш мазнинки няма да стане само с коремни, трябва и кардио.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Почни да тичаш, остай ги тея коремни.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Chacho
    Кардио тренировки и качествено хранене - РБД или НВД хран. режим.

Пък си прави коремните преси, няма да навредят.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Обикновените кормни преси са супер неефективно упражнение за корем. Прави по-натоварващи и по-разнообразни упражнения. В ютуб програми има колкото искаш. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 Ето това е доста добре примерно. И недей да тренираш всеки ден. 3 пъти седмично максимум, но тренирай добре. И стегнат корем не се прави само с коремни преси, трябва и да намалиш кодкожните мазнини, а това става с правилно хранене и кардио.

То ако тренираш по същата схема, след 6 месеца ще трябва да правиш по 2000 коремни

Цитирай Първоначално написано от katii
    Мисля, че трябва да ги правиш през ден, а не всеки ден, защото мускула свиква и няма ефект. Но пък от друга страна щом ги увеличаваш всеки ден с по 10, може и да не е така.. знам ли
    Ако имаш мазнинки няма да стане само с коремни, трябва и кардио.
    Ами не, по принцип съм доста слаба. Ами благодаря ти, ще те послушам.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако си много слаба, с коремни преси ще се оправиш за 2 седмици примерно. Виж клипа на ZipFail.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Обикновените кормни преси са супер неефективно упражнение за корем. Прави по-натоварващи и по-разнообразни упражнения. В ютуб програми има колкото искаш. http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 Ето това е доста добре примерно. И недей да тренираш всеки ден. 3 пъти седмично максимум, но тренирай добре. И стегнат корем не се прави само с коремни преси, трябва и да намалиш кодкожните мазнини, а това става с правилно хранене и кардио.

То ако тренираш по същата схема, след 6 месеца ще трябва да правиш по 2000 коремни
    Ееее, толкова лесни изглеждат,ама като взема да ги правя, краката ми /примерно като на първото упражнение/ се отлепят, което е доста изнервящо !

Супер фен Аватара на badsector
    Не прави стандартните коремни, ще си преебеш кръста. Вместо това вдигай краката, прави V преси, махало, от поза свещ сваляш краката, каране на колело с двата крака... ей такива неща

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Не прави стандартните коремни, ще си преебеш кръста. Вместо това вдигай краката, прави V преси, махало, от поза свещ сваляш краката, каране на колело с двата крака... ей такива неща
    +1 щом си и доста слаба, не ти е нужно бягане и НВД.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    На мен пък доста повече ми помагат коремните отколкото тея упражнения от нета, те хич не могат да ми натоварят корема, може би към 5 такива клипа трябва да направя, за да усетя някакво напрежение.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на ZipFail
    Толкова ги и правиш правилно значи. Аз правя това 8 минутното + още 2 упражнения и на следващия ден мускулната треска ми е сигурна.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Толкова ги и правиш правилно значи. Аз правя това 8 минутното + още 2 упражнения и на следващия ден мускулната треска ми е сигурна.
    От което следва,че не зобиш както трябва

Re: Стягане

Цитирай Първоначално написано от zvezdiichkataa
    Здравейте ! Корема ми е отпуснат и всеки ден правя коремни преси, това от около седмица и всеки ден ги увеличавам с по 10 . Засега съм на 90 /утре 100, вдругиден - 110 или 120 и т.н. /, ако продължавам в същото темпо, скоро ли ще има ефект ? Благодаря ! :P
    Ми или ги правиш лошо или си перфектна но все пак щом искаш да отслабнеш най-добре джогинг в парка рано сутрин или вечерта но е по-добре сутрин на гладно
    Живея и уча в Англия ....

Banned Мега фен
    почни стриит фитнесс

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    почни стриит фитнесс
    +1 Просто всички мазнини се стопяват и ще приличаш на нещо средно между jennifer lopez и britney spears + че ще станеш гъвкава и ще ти помогне в креватното джудо

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    На мен пък доста повече ми помагат коремните отколкото тея упражнения от нета, те хич не могат да ми натоварят корема, може би към 5 такива клипа трябва да направя, за да усетя някакво напрежение.
    Тези които зобят като невидели нямат право да коментират в темите на смъртните
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

xaxaxaxa :D

Супер фен Аватара на Shines
    хахаахахха

: )

Аеробиката правят също много преси но в различни видове тази програма е много добра и има ефект просто не почивай много м/у сериите

http://vbox7.com/play:c500421d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си