- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярващи или не ?
Вярвате ли в чудеса или за вас всичко има логисчеко и рационално обяснение за случващите се неща в живота ви?
"има логисчеко и рационално обяснение"
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Епа, азе лично зависи от конкретната ситуация, дали вЕрваме или не![]()
Принципно, не![]()
Ама има случаи когато няма обяснения за някой, неща и някои хора вярват![]()
Азе още не съм попаднал на такъв случай, че да повярвам, някак си и все ми се струва, че няма да попадна![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH
Търпение му е майката...
Im back...
Не всичко има обяснение. Поне за мен. Не мисля, че всичко може да обяснено, защото ако беше така досега всички загадки да са разкрити и забравени. А и предпочитам да вярвам, че има 'нещо' отвъд нашите възможности, интелект и т.н.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
То всичко си има обяснение! Това, че човек не го знае...е съвсем други въпрос.Първоначално написано от ivyy
Im back...
няма такова събитие в вселената, което да се случва от само себе си, но винаги има някаква(-и) намеса(-и) от Бог, или не-дай-си-Боже от (царството/духовниците на) "тъмнината"/сатана, от която(които) възниква(-т) събитията
Че то 90% от събитията са от Сатаната...Първоначално написано от npp
Im back...
Определено за всичко има логическо и рационално обяснение. За останалите, за които не може да се обясни научно и т.н са човешки измишльотини за да има за какво да се спами ...![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
+1Първоначално написано от TheMightyNadenica