.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Град
    na kraq na sveta ili v tvoeto sarce

1000 стипендии

здравейте. извинявам се ако се повтарям, но имам един въпрос към всеки, който е бил одобрен от фондацията. тоест то не е точно въпрос, но все 1. таа някой може ли да ми каже какви горе долу въпроси ви задават когато се обадят по телефона? Колко време трае разговора? Трябва ли да говориш прекалено учтиво или как да се държиш?
    надявам се да ми отговорите бързо. мерси...
    Tell me baby when I hurt you
    Do you keep it all inside
    Do you tell me all's forgiven
    And just hide behind your pride

Град
    Ha MopeTo (sun)
    кажи поне от какво за какво каква е тая фондация?така ни хвърляш в тъча
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    паралелно
    Миналата година задаваха въпроси главно по есето, но тогава форматът беше по-различен. Освен това питаха доста по учебния материал, свързан с предмета, с който кандидатстваш. Интервюто трае различно - имам познати с по 15 минути, имам и с по половин час. Как да се държиш ли - ами естествено. Аз направих така и имах успех.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    кажи поне от какво за какво каква е тая фондация?така ни хвърляш в тъча

Град
    паралелно
    Така. За втора година фондацията дава стипендии на ученици от 6-ти до 12-ти клас. Те са в размер на 500 лв (има 1400 такива стипендии), а тази година са въведени и 100 стипендии за изключителни постижения, които са 1000 лв. Ако преминеш първия кръг, който включва изпращане на есе, автобиография, препоръки и т.н.; минаваш на втори кръг - интервю. Ако те одобрят, ставаш стипендиант за една година. Но тази година срокът за подаване на документите вече изтече.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Град
    na kraq na sveta ili v tvoeto sarce
    аз съм писала чужди езици, но ако тепърва започваш да учиш езика би трябвало да те питат за това какво исакш да научиш от него или...? Питат ли въпроси свъразни с какво смяташ да работиш? за какво ти е нужен предмета, който си избрал? мерси за отг
    Tell me baby when I hurt you
    Do you keep it all inside
    Do you tell me all's forgiven
    And just hide behind your pride

Град
    паралелно
    Доколкото знам, стипендията се дава заради постижения и проявени знания в областта, с която кандидатстваш... За чужди езици нямам представа как ще бъде, аз също кандидатствам с тях, сигурно ще ме питат докъде съм стигнала в изучаването им; но аз кандидатсвам и за изключителни постижения, така че се надявам интервюто ми да е наживо, а не по телефона.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Доколкото знам, стипендията се дава заради постижения и проявени знания в областта, с която кандидатстваш... За чужди езици нямам представа как ще бъде, аз също кандидатствам с тях, сигурно ще ме питат докъде съм стигнала в изучаването им; но аз кандидатсвам и за изключителни постижения, така че се надявам интервюто ми да е наживо, а не по телефона.
    И аз това се чудя...... за есето ли ще ме питат,за предмета, обща култура ли ще гледат.....или ще разяснявам защо съм направила този проект и т.н
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

И аз съм одобрена с чужди езици.. Не се притеснявам особено.. Пък за въпросите предполагам, че ще питат нещо, свързано с есето, проекта, предмета, с който сме кандидатствали.. Нещо такова..
    Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly

Интевюто ми е насрочено за 11 септември, и леко се притеснявам, ама няма как, ще се надъхам и ще дам всичко от себе си, защото паричките и кредита за книги са ми добре дошли.

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

rapple ти за изключителната стипендия ли кандидатстваш или за обикновенната?

Обикновенна, ама първо интервю ми е все пак, въпреки че ще е по телефона.. като си помисля, че и понякога заеквам... Брех, стискайте палци

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

Хммм те ли ти се обадиха и ти казаха, че е на 11 септември? Учудвам се защото познати са ми казали че обикновенно насрочват интервюто за същия ден когато ти са се обадили, в час който ти е удобен.

Аз също чакам да ми се обадят и все си разнасям телефона с мен и съм леко напрегнат.

rapple, пожелавам ти успех с интервюто После сподели как е минало :P Ти с какво кандидатства всъщност?
    Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly

БЕ и Литература
    Eddie, обадиха ми се на 1ви, определиха ми в кои дни да си избера четвъртък (10) или петък (11.09), аз избрах петък, после ми казаха да си избера час от 9 и половина до 11 и половина, като свободните са през половин час, и аз казах 11
    Така на 11 Септември в 11 часа ще ми звъннат..
    P.S: Ако не те намерят на мобилния, звънят на страционарния

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от rapple
    БЕ и Литература
    Eddie, обадиха ми се на 1ви, определиха ми в кои дни да си избера четвъртък (10) или петък (11.09), аз избрах петък, после ми казаха да си избера час от 9 и половина до 11 и половина, като свободните са през половин час, и аз казах 11
    Здрасти!Извинявай,но ще ми кажеш ли как се казваш(с коя буква ти започва името ),защото аз мн се притеснявам,че не са ми обади ли!Оф постоянно си нося телефона с мен..... А аз съм Габриела(ако звънят по азвучен ред) и ми е чудно докога ще са интервютата и защо на мен не са ми се обадили да ми кажат кога ще ми е интервюто...........
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Може би звънят по реда на одобряване Не е по азбучен ред със сигурност.. Не знам, може томбола да правят

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    БЕ и Литература
    Здрасти!Извинявай,но ще ми кажеш ли как се казваш(с коя буква ти започва името ),защото аз мн се притеснявам,че не са ми обади ли!Оф постоянно си нося телефона с мен..... А аз съм Габриела(ако звънят по азвучен ред) и ми е чудно докога ще са интервютата и защо на мен не са ми се обадили да ми кажат кога ще ми е интервюто...........
    Нели съм.. незнам по какъв ред звънят на кандидатите, но ми казаха, че сега (смисъл - към тези дни) са започнали да се обаждат за уточняване на интервюто..

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

Град
    Шоколадовия град
    БЕ и Литература
    Нели съм.. незнам по какъв ред звънят на кандидатите, но ми казаха, че сега (смисъл - към тези дни) са започнали да се обаждат за уточняване на интервюто..
    ОК,мерси.И аз така си помислих,че първо ще си уговорят всичките интервюта и тогава ще звънят
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

zdr ne e po azbu4en red a po kategorii. Az sum literatura i intervuto mi e utre. Oh mn se pritesnqvam a 6te ima li vuprosi po BE

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от elito2
    zdr ne e po azbu4en red a po kategorii. Az sum literatura i intervuto mi e utre. Oh mn se pritesnqvam a 6te ima li vuprosi po BE
    То и аз съм с литература 9 клас,но още не са ми се обадили.................

Цитирай Първоначално написано от elito2
    То и аз съм с литература 9 клас,но още не са ми се обадили.................
    Ох и ти ли... Аз смятам да им звъня утре, понеже г-жата ми каза, че звънят до 7-ми и после провеждат интервютата. Много се притеснявам вече... А на Елито2, мина ли ти интервюто? Какво те питаха? И аз съм с литература и направо....

Бе тва са глупости, обаждали се били само до 7ми.. Според вас се обаждат да уговорят интервюто за след 2-3-4 седмици ли..? Обаждат се ден, два, седмица преди инетрвюто.. Ще ви се обадят, спокойно, щом ви има в списъка

Град
    Шоколадовия град
    На мен ми се обадиха вчера да насрочат интервюто за 24..............моля ви хора кажете ми как са ви минали интервютата(аз съм с литература)Кажете някои въпрос плс...... много се притеснавам,ама много ....

На мен ми се обадиха вчера да насрочат интервюто за 24..............моля ви хора кажете ми как са ви минали интервютата(аз съм с литература)Кажете някои въпрос плс...... много се притеснавам,ама много ....
    Даа и аз така. Моля ви някой да каже горе долу кво са го питали. И аз съм с литература.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си