- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Преди малко се навих и правих с приятеля ми анален секс.Няма да казвам как мина ,беше внимателен,но си ме боля.
Ама проблема е,че не знам защо след като свършихме дори и сега се чувствам някак си ...унижена е силно казано ,но нещо подобно?В смисъл едно такова по-скоро гузно усещане.И проблема със сядането кога изчезва?
утре
Хихи,помня аз наскоро като пуснах тема,че съм му дала,ти все още се чудеше![]()
А това за гузното усещане.. ако се обичате,имате си доверие и сте в сериозна връзка,няма за какво да се чувстваш гадно.Секс като секс,само че... отзад.Не си първата,нито последнатаА за сядането не мога да ти кажа,лично аз го нямам това
![]()
Няма нищо лошо !
Все едно да кажеш, че свирките/близ-близ са грешни , или секса като цяло.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от mey_si
ахахахха ! тва ми хареса !![]()
И аз искам да продвам анален секс, но имам някакъв страх.... не от болката ами да не стане гаф (много съм гнуслива). Задължително ли е клизма преди това, усеща ли се миризма и цапа ли се члена?![]()
като го направиш ще разбереш. при всеки си е различно.Първоначално написано от kuklata_90
Ох, не мога повече (говоря за предпоследния безсмислен пост).
Ако се насереш-сама си носиш отговорност за това. Защото сто човека могат да ти кажат, че няма проблем и няма да стане гаф, че няма или има нужда от клизма-и всеки ще си говори от неговия опит. Но нашия опит не ти гарантира приятни изживявания без гафове.
Ако ти стиска-пробвай, ако не ти стиска-не пробвай...елементарно, Уотсън...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не се чувствай унижена.Аналния секс е нещо много хубаво.Бих ти препоръчал преди анален секс да се изходиш подобаващо(аз така правя)за да не се притесняваш за евентуални нежелани последици.Болката до ден ще отшуми.Като започнеш да го правиш с гаджето всеки ден ще ти става все по приятно.
Ужас! Цялото разстройство отиде!Първоначално написано от leadyflame
![]()
Да, аз мойто още си го стискамПървоначално написано от leadyflame
. Вече седем месеца почти ме навива, ама още не съм се решила. Много ме е страх. Няколко пъти почвахме, ама ми е прекалено надарен (не се хваля ;д ) и супер много ме боля, даже и цялата главичка не беше влязла. Не знам вие как издържате
.
Първоначално написано от leadyflame
![]()
![]()
И кое му е толкос ценното. Не е било да отнеме девствеността и
![]()
^ Не бе,откраднал и е душата.
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Моя е малък, дай да те разработя и после с него ще ти е само кеф.Първоначално написано от Inn0cenCe