- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви филийки обичате да си правите у дома?
Аз обичам филийка с майонеза,сиренце и вкусен селски домат отгоре![]()
Mи днес ядох хляб и отгоре снежанка.Иначе като нямам такива работи филия с топено сирене.А в повечето случаи не ям понеже не съм гладна.Много смешна тема![]()
На мен пък ми харесва темата,все пак всеки има различен вкус,пък и аз за филия с майонеза и сирене в едно не бях чувала,научих нещо ново![]()
Аз обичам филия с лютеница и маьонеза в едноНо най много обичам филия с кашкавал (или сирене няма значение ;д ) и домат !
![]()
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Аз намазвам филиите с маргарин, отгоре слагам салам (нарязан на дребничко), натрошено сирене и домати от бутилка домашно или ся лятото си наст1ргвам някои по мек домат ако има и после си изпичам филиите в скаричката като принцеси, ама не си правя много често понеже ме мързи и като са готови си слагам и шарена сол отгоре.![]()
Ем пробвай майонеза и сирене,ного е гоодПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
филийки с пастет и кисели краставички FOREVER !
'Cause in the end they'll judge me anyways , so WHATEVER
Ами - 2 филийки пълнозърнест хляб, много пилешко, + 2 варени белтъка + 2 резанчета домат и малко кашкавал
![]()
Гледам да ям качествено сега..
иначе преди със тея дюнери и пици - даже сега ми се яде - или нещо сладичкоама няма като искам да качвам качествено трябват лишения
![]()
Азис - Хоп [music]
Хахах аз съм си измислила разни рецепти, като съм супер гладна:
филийка със салам и кашкавал (който става като дъвка) в микровълнова/мини фурна
филийка с кетчуп/лютеница и майонеза (обикновенно, но вкусно o.O)
филийка със сирене и маргарин <3
Върху една филия хляб слагам шпек салам и я слагам в пресата за сандвичи за 4-5 минутки, след това отгоре слагам домат и сирене и накрая шарена сол \/
Или пък препичам филийка и след това отгоре слагам сирене.. мм ..
Филийка с варено яйце, луканка и шарена сол..
1.препечена+масло,сирене,до ат
2.препечена+майонеза,кашкав ал
филийка с масло и кашкавал,която си я препичам
Me4oOy I LoVe You (H)
don't let go
don't run away love
I still got the feelings you are my passion
don't let go
don't run away love
you are the one for me
Всякакви филийки обичам до сега ядох препечена с масълце, червен пиперец и шенка![]()
![]()
Хора,много вкусна тема сте си направили..
Такова де,хубава :Д ..
Отивам да ям,че ми се прияде от вас..Пу пу .
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
принцеси с кайма или филийки с кашкавал![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Хляб със сол
С каквото имаСега отивам да си направя с маргарин и доматче
![]()
![]()
![]()
филийки с маргарин и кетчуп
също с маргарин и домат
А Когато не ме мързи си правя препечени със масло ,домат ,сирене и кашкавал :P става мнннн хубаво като се разтопи всичко![]()
![]()
И аз си правя с масло домат и кашкавал(без сирене) препечена,става като пицаПървоначално написано от xxKiFlAxx
,постна пица без салам :P
Аз обожавам филийки с маргарин и доматче отгоре.![]()