с приятеля ми правихме на 31,08,11,,,,, на мен ми беше за първи път! Но се скъса Дюрекса и малко е свършил в мен! Правих си промивка с оцет и 4 часа след фала пих Ескапел! Има ли голяма вероятност да има бременност!? И имам една такава тъпа болка в корема, Благодаря предваритилено
Е, щом си пила Ескапел не си бременна.![]()
И това с оцета е пълна простотия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много ми са интересни тия жени, да не мислиш, че в форума някой ще ти даде по-добър съвет, отколкото гинеколога ? Тука само ще ти ги вкарат някакви мушици в главата и айде оправяй се... Та, по - добре отиди на гинеколог, че там е най - Ефикасно![]()
Няма такова нещо като малко свърши в мен. Или е свършил в теб или не!
След като си пила ескапела, той е предотвратил бременността, която без него не ти мърда. И за бога научете се как се слагат тея презервативи бе! НЕ ТРЯБВА ВЪТРЕ ДА ИМА ВЪЗДУХ!
ем малко имаше и по мен! ми той предполагам си го и сложил правилно!
Е де де. Не е така. Бебетата не стават чак толкова лесно. Възможно е да е била бременна, но далеч не е задължително да е станало. При акт с никакво предпазване, шансът за забременяване е към 30-40%, не 100%.Първоначално написано от DragonLady
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Вземаш един маркуч, усилваш до края и със сигурност ще се изчистиПървоначално написано от katyperryET
![]()
добре!Кото го направихме два дина преди това ми беше свършило!
Дишай. Нали си пила Ескапел? За какво мислиш са тия 30 лева? Не си бременна. По-внимателно следващия път с кондомите.Първоначално написано от katyperryET
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да трябва да се внимава с тях! А да знаете нещо за тая тъпа болка дето ми е в стомаха !? В интернет пише че е страничен ефект от Ескапела
Щом се е скъсал не го е сложил правино!Първоначално написано от katyperryET
maDamn
Амии ти току що си отговори. Страничен ефект. Ще изчезне рано или късно.Първоначално написано от katyperryET
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Благодаря много на всички!!!![]()
Това с оцета не го прави никога, никога повече.
Ескапела ще се погрижи за евентуалната бременност
Девствен съм и пак знам как се слага правилно презерватив. Образовайте се поне
Добре за оцета! Явно никой не го одобрява и явно не е правилно!
божеее... момиче... свършило ти е 2 дни преди половия акт... стави ги тия бабешки глупости.... пила си и Ескапел... дишай... шанса да си бременна е 0%.. и другия път... що не вземеш ти да му го сложиш щото май той не го е сложил мн мн добре
![]()
човек като си наие илмите върви се оправяй с него!
Човек като си набие Филмите върви се разправяй с него
че си го пила е колкото добре -толкова и зле..пила съм го и на никой не пожелавам да го пие и да изпита това, което и аз..докато ми дойде след приемането бях изтръпнала ,побърках се не стига,че не знаех кога да го чакам а и мислех куп глупости свързани със страничните ефекти.Но не се притеснявай,ако след приема ти дойде в рамките на 5 6 дни всичко е наред,макар че при мен даже не приличаше на цикъл,но при следващия всичко се оправи..
Вече го знаешПървоначално написано от Skaarj
И е едно от най-важните неща ако ще тръгваш да правиш секс.
запек.Първоначално написано от SisiStrange
иначе бебетата стават само п време на овулация. охарчила си се безсмислено според мен.
Само да ви светна,че последното нещо на което се дължи скъсването е неправилното слагане (нещо не мога да си го представя как може да си толковаааа тъп).По скоро от липса на достатъчно лубрикант по презерватива или от некачествения латекс ! Никога не ми се е късал DUREX(ако при някой се е късал да каже),а онези боклуци по 30 ст се късат редовно,а ги слагам по еднакъв начин![]()
Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите!
Хаха, е да-ако го поставяш правилно няма да влиза въздух вътре, ако обаче има въздух, значи не е сложен правилно-елементарно, Уотсън...това за овлажняването и лубриканта също е важно...Първоначално написано от didkymd
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!