.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Тема: HELP!

Цитирай Първоначално написано от didkymd
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    didkymd
    Добре, свършвай си в приятелката докато е в овулация и моля те спри да спамиш. Когато стане гафа ще си биеш главата. И щом се занимаваш с това, значи може би трябва да знаеш, че жена забременява след като сперматзоид оплоди яйцеклетката, докато е в овулация, а не когато звездите го предскажат, скача на един крак и прави какви ли не ритуали.
    А и също така глупостта "ако не полежи 5 мин няяло как да стане" не я пробутвай начовек, който 2 секунди след като се изправи, след 2 седмици му излезе положителен тест. Много ти знае главата, ама като стане гафа сам ще си патиш!
    Значи "Пей си пенке кой те слуша" Къде съм казвал,че свършвам в приятелката си ? Къде съм казал,че ако лежи 5 мин няма да стане ? Казах ,че намаля вероятността.Добре си ги съчиняваш.Правиш ли разлика между това нещо да е 100% сигурно и това да е вероятно?Защото трърдението,че ако жената е в овулация и нямат здравословни проблеми и двамата води до бебе на 100% ....е МЕКО казано нелепа
    Не те знам какъв си ,нито с кво се занимаваш,но това ,което си написал e пълна безсмислица.Тотална глупост.Ти изобщо не си на ясно с процеса оплождане.Независимо в какво положение е жената,сперматозоидите изминават пътя си към яйцеклетката.Отиди да си учиш уроците,защото пишеш глупости на поразия,а някой заблуден тук ще вземе да ти повярва.

Цитирай Първоначално написано от didkymd
    didkymd
    Добре, свършвай си в приятелката докато е в овулация и моля те спри да спамиш. Когато стане гафа ще си биеш главата. И щом се занимаваш с това, значи може би трябва да знаеш, че жена забременява след като сперматзоид оплоди яйцеклетката, докато е в овулация, а не когато звездите го предскажат, скача на един крак и прави какви ли не ритуали.
    А и също така глупостта "ако не полежи 5 мин няяло как да стане" не я пробутвай начовек, който 2 секунди след като се изправи, след 2 седмици му излезе положителен тест. Много ти знае главата, ама като стане гафа сам ще си патиш!
    Значи "Пей си пенке кой те слуша" Къде съм казвал,че свършвам в приятелката си ? Къде съм казал,че ако лежи 5 мин няма да стане ? Казах ,че намаля вероятността.Добре си ги съчиняваш.Правиш ли разлика между това нещо да е 100% сигурно и това да е вероятно?Защото трърдението,че ако жената е в овулация и нямат здравословни проблеми и двамата води до бебе на 100% ....е МЕКО казано нелепа
    Нелепа?! Ти изобщо някога правил ли си секс?!
    И какво извинявай ще спре сперматозоида да оплоди УЗРЯЛАТА яйцеклетка? Чък Норис?

Ххахах вземи се образовай....явно учебника по биология за 8 клас не е достатъчен.Няма да ти го пиша сложно за да ме разбереш защото явно миелиновата обвивка на нефроните ти не си върши работата: # Пушене, прекомерна употреба на алкохол и някои лекарства.
    # Начинът на хранене – приемащите Витамини Е и C имат по- качествени сперматозоиди.И това само при напълно здравите хора.А я си напъни онова между ушите и се замисли колко аджеба са напълно здравите хора????? Както казах средния процент е 25-30 % !
    Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите!

Guest
    Така значи, според тебе забременяването е като някакъв... Дефицит. Мога да ти кажа, че бременните тийнейджърки и абортиралите момичета са много повече от раждащите. Едва ли гаджетата им нарочно се тъпчат с витамини, за да ги забременят.
    В учебника ми по биология пише "сперма+чряла яйцеклетка= бебе" . Това дали ще си от късметлиите на които няма да се случи го знае само Оня горе. Бий си главата с "това с което се занимаваш" и не заблуждавай децата в тоя форум. Че ми писна от въпроси "бременна ли съм или не"?!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    оф стига сте писали тия романи вече, чее.... и на мене нещо ми писна с тва забременяване пила е ескапел и . по въпроса.... след няколко седмици си направи един шибан тест и тва е....
    awerw

Guest
    ние отдавна вече не говорим за нея.

Така значи, според тебе забременяването е като някакъв... Дефицит. Мога да ти кажа, че бременните тийнейджърки и абортиралите момичета са много повече от раждащите. Едва ли гаджетата им нарочно се тъпчат с витамини, за да ги забременят.
    В учебника ми по биология пише "сперма+чряла яйцеклетка= бебе" . Това дали ще си от късметлиите на които няма да се случи го знае само Оня горе. Бий си главата с "това с което се занимаваш" и не заблуждавай децата в тоя форум. Че ми писна от въпроси "бременна ли съм или не"?!
    Спирам до тук да наливаш вода в сито смисъл няма.И не ми цитирай това букварче.Там нещата са написани толкова колкото да не е без хич !
    Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите!

Guest
    Оо не, писна ми да обяснявам на прости хора, че к*ра им не е просто уред за забавление. Както и да е, пожелавам ти някой ден да ти се случи и да разбереш от собствен опит КАК АДЖЕБА СЕ ПРАВЯТ БЕБЕТА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си