.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Хапчета

Хапчета

uvvv

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не действат след втория месец. Действат веднага.
    Противозачатъчните не са за прекъсване на бременността, а за да се предотврати въобще забременяването.
    Не знам какво е дал на приятелката ти.
    Аз не съм чувала за такъв метод за аборт, но тук Калпазанка ще каже със сигурност.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чувала съм за инжекция,коят предизвиква контракции и ,ако има плод до 3ти месец може да предизвика аборт. За такива хапчета обаче -не. Може би не е било противозачатъчно, а друго за предизвикване на спазми ли, знам ли?! Но определено ОК са за предпазване от бременност,а не за прекъсване!
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С приятелката ти сте си играли на развален телефон. Или тя има развинтена фантазия, или ти си закъсала.
    Кой ще си заложи хляба и професията, давайки на 14-годишна пикла нелегални хапчета?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Ще се изненадаш колко такива има.

Не са противозачатъчни. Не всяко хапче е такова.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Келешът лъже. Авторката или се е вързала, или е трол.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Няма как да знаеш дали лъже...(не изключвам варианта, разбира се).
    Според мен е направила химически аборт с хапчета, които се приемат орално-едните, и вагинално-другите...Но това се прави най-късно до 8ма седмица, в България още не е разрешен метод и аз се замислям, дали има гинеколог, който ще причини умишлено такова нещо на 14 годишно дете, защото последствията може да са много тежки....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    гинеколог на черно
    Има ги и такива ... наскоро в Хрътките даваха такава нелегална как прави аборти!
    maDamn

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Няма как да знаеш дали лъже...
    Прочети историята бавно и на глас. Проследи последователността на събитията и смяната на "теориите".

Голям фен Аватара на BuBzzz
    За инжекция,която предизвиква спазми и действа като аборта съм чувала и съм сигурна че има,но за хапчета И твойта приятелка как може да ходи по такива гинеколози на черно.Такива боклуци могат да те осакатят завинаги

BuBy

Супер фен Аватара на Me4encety
    Еми има и такива гинеколози,ама не ми се вярва много.Приятелката ти май си е оставила въображението да работи.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Келешът лъже. Авторката или се е вързала, или е трол.
    Трол е

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    granger ++ ... иначе аз мисля, че е по добре инжекции, от колкото хапове... и й кажи, другият път да внимава....
    awerw

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Бах аз тия Модератори,вие никакъв респект ли нямате към потребителите тука,бе? Без тях на къде отива сайта ви? Ще ядосате някой и като ви удари една проста DDoS атака и сайта ви отива на майната си,не знаех че и Модераторите тука избиват комплекси,хах.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Лок, че темата стана нечетивна.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си