- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 5 години разлика
хора какво ще кажете 18 годишно момче да има връзка с 13 годишно момиче
Неприемливо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не ти е на акъла. Надявам се.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
абе и аз това си викам срамна работа ама пък сега тея 13-14 годишните се контат яко и изглеждат малки сладки... ама пък да те е страх да я разкрачиш. Иначе да детско и е мисленето амаа като е нахакана и не и пука много много си ми харесва
Като бях на 14,ходех с един на 17..
Не е чак толкова голяма разлика.
Зависи..аз познавам 13-годишни,които се държат доста зряло за възрастта си.Зависи от човека.
Малка и сладка ли трябва да е момичето, за да ти хареса? Лично аз не бих описала човека до себе си така.
13 и 18 е пълен абсурд.
абее то тя като си ме обича много е съвсем друго.. почвам все повече и повече да я харесвам и да я искам. А и нали тва ти разправям не ми харесва толкова че е малка и сладка ами затова че и е голяма устата и е нахакана иии като цяло знае как да говори момичето.. лисица е![]()
Ще повърна. Пробвай се с момиче на твойта възраст, ще се учудиш колко могат да се научат как да говорят тия жени за 5 години...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
охх и тука ме храните яко :Д неможете да ми влезете в положението.. то па аз и не казвам всичко. абее незнам ше го мисла
Сещаш се, че и двамата нищо не сте видели от живота и за никакви чувства не може да става въпрос. Еле пък тя. Всичките ви действия в момента са продиктувани от хормоните. Явно и ти си изостанал в развитието си.
Това е гадно бе човек, то дефакто си е педофилия, тя и 14 няма. Ще се усетиш, като почне да ти се сърди, че не си и звъннал да й кажеш как я цункаш; ще ти се сърди и като й се скараш малко; трябва да я гледаш като дете понякога; понякога няма да схваща какво й говориш и ще си мисли, че просто си против нея. Приятелките й са също на по 13 и дори тя да има малко по зряло виждане, като излизате ще се чувстваш, че отиваш на детска градина.
Толкова ли няма момичета на по 16-17-18 години? Аз не мога да си обясня, ако получаваш внимание от такива, как въобще ще забележиш тази по-малката..
не е нормално
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Ще кажа, че НЕ е нормално и явно това 18 годишно момче го е закъсал яко ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
оф аз като ви го разправям по тоя начин много ясно че така ше си мислите.. и не съм баш нищо видял от тоя живот.. ма незнам ти под нищо кво разбираш.. иии НЕ хормоните ми изобщо не ми влиаят на действията.
и не съм го закъсал.. да не си мислите че тя е единствена..![]()
Е сега ме заинтригува. Има ли някъв начин, по които да прозвучи нормално?
Първоначално написано от eqinox
![]()
![]()
Женкар го раздаваш а?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Какво да ти влизаме в положението бре,тиквеник?18 годишен ще 'разкрачва' 13 годишна,ти усещаш ли че това е педофилия?Първоначално написано от eqinox
Това на страна - еми,като не можеш да си хванеш някой на твоите години - задявай децата.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
оставам неутрална.. .по-добре говори с твой приятели и т.н. какво мислят... естествено такива, които я познават, защото момичето наистина може да има зряло мислене....и така... или ако има някоя добра приятелка по-голяма от нея... защото аз примерно съм на 15 ама енда от най-добрите ми фр. е на 17 и половина... та така.. говори с приятели.. а това ''да не мислите, че тя е единствена'' ...май момичето си е с акъла, а момчето с чужд акъл... г/д. 2-3 годинки по-малък от това,което трябва ада е
![]()
ей женооооо дразниш ме /а това ''да не мислите, че тя е единствена''/ Е НЕЕЕ много ясно че ше си живея живота та.. кви са тия глупости един/една единствен/единствена. на моите години тва е положението нема да тръгвам да се сгодявам я!! ти си живей живота с твоя единствен незабравим па си ме остави мене да си изневерявам и да си права квот си знам.. нали се сещаш че така са изградени хората.. на едни им харесва да изневеряват на други не.. няма нищо общо с тва колко акъл имаш в главата.. дееба не пиши че ме дразнишПървоначално написано от FuCKkK13
Заеби кво казах до тук. Мисля, че ще си паснете.
дае на тебе забравих да ти отговора..ама и ти мислиш като FuCKkK13... е оок мислете си квот знаете
Мда, като го чета- на нейния акъл е.Първоначално написано от Chacho
Тъжно е някак.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Човеко, закъсал си го и то много стабилно... Хем си неграмотен, хем си малоумен да тръгваш с такова малко момиче, дори и на акъл да е пораснала... Не се обеснявай как изглеждало ама как било... малка е, а ти многооо зле!
Тип-топ. Дори момичето сигурно ще е по-интелигентния човек във вашата двойка ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Кво мисля ли? Мисля, че ти се е доебало и чакаш някой тук да одобри, за да я преклатиш спокойно. Само не мога да разбера, за кво ти трябваше тема въобще?