- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 5 години разлика
Сори, изчакай я да стане на 17, а ти на 22![]()
Не, сериозно, малко зле е.
По принцип си зависи от момичето .. ама според мен НЕ Е НОРМАЛНО.Нейното мислене e едно, твоето друго![]()
theo <333
Да-да.Първоначално написано от Skaarj
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И какъвто се събереш, такъв ставаш.Първоначално написано от Chacho
![]()
awerw♥
ВОЛТРОНПървоначално написано от sapphire5
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Копеле, синия е за мен, само да си го пипнАл!![]()
Аз съм жълтия, щото си има glory hole.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от Chacho
Автора е .... много зле момчето. Да ти имам и разсъжденията , и изреченията.
Когато бях на 13 съм ходила и с 18 годишен. Години по-късно имаме перфектни отношения,всичко си е до човека. Разбирахме се имахме си доверие също и градивна критика .
Познавам 13,14 год. момиче с акъл на 20 годишен и обратното.
Има също и голями пикли,но това,че са на 13,14 не ги прави по малко пълноценни и не значи,че щом са толкова малки непременно трябва да са задръстени.
Всъщност може и да се окаже нещо прекрасно,както и разочарование . Ако не искаш секс, това не пречи да си изкарате опр. пердиод хубаво нали? И пак казвам всичко зависи от човека.
П.С. Ако не опиташ гроздето,няма как да знаеш дали е кисело,комшийката може да лъже!![]()
ла-ла-ла
Искаш да ти кажем "тръгни с нея" ли?Първоначално написано от eqinox
Ти си решаваш.. Ти ще си носиш последствията.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Като бях на 13 ходих с момче на 18, връзката ни продължи 2 години - аз станах на 15 ,той на 20 и се разделихме .
Добре е да се знае.Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
Идеята ми е,че ако са със сериозни намерения ,що не ?Първоначално написано от Chacho
Щото не са.Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
PEDOBEAR
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Е така почнете, 5 години много ли са малко ли са. Щом ти го чувстваш правилно, значи не са много.
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Първоначално написано от Millionaire
Ми дай да еба бебета, ше овършея родилното, щото го чувствам ок?
Първоначално написано от Chacho
Тоя коментар! Много ми хареса! Аз може ли да вършея в гробници за мъртвородени?
Пръски мозък се сивеят
Ако момичето е с типичното мислене на 13 годишна, а момчето вече е започнало да мисли като за годините си, то тогава разликата ще е огромна.
Обаче точно за автора на темата и неговото момиче, разликата няма и да се усеща. Ако той още чете тук, мога да му пожелая късмет.
И спря да се върти за миг земята..
Че как?Първоначално написано от Luidgie
-Какво е по-гадно от 7 мъртви бебета в кофа?
-1 мъртво бебе в 7 кофи.
Оо и ти харесваш вицовете?! <3Първоначално написано от Chacho
Как наричаш бебе с обелена кожа?
СЕКСИ!!!![]()
Пръски мозък се сивеят
Първоначално написано от Luidgie
-Как спят бебетата в Батак?
-Като заклани.
Как разбираш, че едно бебе е мъртво бебе?
Кучето си играе повече с него!![]()
Пръски мозък се сивеят