- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина една страшно тежка връзка
Здравейте приятели и приятелки !
Чисто нов член съм , но от край време чета тук и съм страшно очарован от хората , от начинът им на мислене , изобщо от всичко. Ноо наскоро ми се случиха някои доста тежки неща в личен план и именно за това реших да пиша , защото съм сигурен , че ще получа най-добрите отговори и съвети!
Та , мисля , че вече мога да започвам да ви отегчавам с моите проблеми , нали ? Бъзикам се , та това е форум точно за такива неща. Както и да е...
... в животът ми до преди съвсем , съвсем малко време присъстваше най-хубавото нещо , което някога ми се е случвало (жалко , че това го осъзнаваш чак когато го изгубиш). А именно най-прекрасното момиче ! С нея се запознахме преди малко повече от две години. Беше смешно , защото дори не мислех , че ще се получи нещо. Първото ми впечатление за нея беше , че е страшно лесна. И всъщност то така си беше де.. Запознахме се единия ден а на следващият не знаех как се озовах в обятията и. Помня в съвсем краткото време което се опознавахме с нея тя се хвалеше със старите си забежки с колко известни момчета била ходила ... трънки! Още тогава незнам как не се сдържах да стана без да и кажа нищо и да си тръгна, но очеизбодно това щеше да е най-голямата ми грешка!
И така събрахме се с нея беше ни хубаво , тя се държеше като пълно лапе (меко казано) но на мен не ми пукаше , защото знаех , че това ще е нещо мимолетно. Тя замина тогава за друг град при роднини. Окей , на мен не ми пука, каква ми е тя , че да се ядосвам, нали така? Върна се след 2 седмици и всичко след това беше окей. В продължение на 2 месеца аз усещах как тя се променя , как става по-добър човек, някой ще каже "кви глупости приказваш пич... за 2 месеца нищо не можеш да разбереш , хаха". Еми може и така да е , но го усещах.
В навечерието на 2-рият ни месец тя ми каза вълшебните думички , а именно "Обичам те". На мен ми трябваше съвсем малко време преди да и отговоря, защото не бях напълно сигурен в чувствата си, но разбира се , всички се досещате какъв е бил ответният отговор. И тогава в този същият момент тя ми каза кофти думичките "искам да ти кажа нещо". Ясно ми беше , че ще е гадно , но не чак толкова.. Каза ми , че ми е изневерявала докато е била в другия град. Аз нищо не казах , просто и пуснах ръката станах и си тръгнах без да я поглеждам.. Още помня как викаше след мен и ми се молеше... Не мина много време когато излязохме и реших да и простя. Тук сигурно доста хора ще ме упрекват , но просто имах някакво чувство за това момиче, имах чувството , че тя може да стане невероятен човек. През това преминахме.
Така и стана , тя продължи да се променя , по цял ден по цели седмици не сме си разделяли погледите с нея. Всички ми казваха "ще ти писне, стига с тея лигавни , спрете да се виждате толкова често" ... еми не бяха прави! Точно обратното , аз все повече и повече се влюбвах в нея. Имаше страшно , наистина СТРАШНО дълги периоди в които ежедневието ни беше да се караме за всякакви глупости. Наистина си бе тежичко , но и през това преминахме.
На седмият месец от както започна тази приказка тя реши да ми даде едно от най-ценните си неща. И да , правихме секс. И на двамата ни беше за пръв път. Мисля , че сега е моментът да кажа (за да не си мислите "кви са тея лапета") , че аз съм на 18 тя на 17. Тя си мислеше , че сексът ще ни раздели , че щом ми е "пуснала" , значи вече не ми трябва. Ей , това момиче чак дразни.. та забога , никога не съм я обичал толкова много! И през това преминахме.
След доста време полу съвместен живот дойде много , много , много страшният момент - тя почваше наистина да ми омръзва. Всичко просто беше това , че съм свикнал да съм с нея. Свикнал съм сутринта като стана аз да отида у тях да пия кафе или тя у нас , след това ако ни се излиза да излезем, да се скараме къде да отидем , да се приберем а вечерта да си излезем в компанията. Беше страшно еднообразно, не спирахме да се караме, нямаше какво да правим. Кулминацията идва когато нея я нямаше на свети валентин (беше на почивка с техните.. и между другото точно това са хората заради които страдаме сега двамата с нея..) , а аз нямаше какво да правя, тогава телефонът ми прозвъня и ме поканиха на един купон - приех с удоволствие. Но там беше едно момиче , с което се познаваме от много време (даа знам "кво си направил , малоумник и т.н.) , мисля , че се досещате какво е станало. Сгреших , съжалявам , но имах нужда от това, исках разнообразие и това наистина от части спаси връзката ни! ... преди тя да разбере. Скандалите бяха епични и бях принуден да се разделя с нея. Така беше около 1 месец. През този месец реших да опитам с въпросното познато момиче , но разбира се , не беше ни най-малко същото. През цялото време мислех за моята принцеса , само тя ми беше в главата и трябваше да си прекратя отношенията с "лошото" (хах) момиче.
Събрахме се с моята вселена. И през това преминахме.
Следващите година и няколко месеца бяха най-прекрасните ми година и нещо през животът ми!Всичко беше уникално! ... до преди да ми съобщи , че техните искат да заминават да живеят в Америка "страната на неограничените въможности" ха-ха-ха-ха!!! Това не ми беше толкова голяма изненада , защото от край време това го приказваха , но нито аз нито тя не вярвахме. Еми да , ама ето - факт ! Бяха купили самолетните билети , всичко беше готово , само чакаха да дойде уреченият ден и да заминават. А ние с моето слънце страдахме в епични размери. Тя ме караше да си продължим връзката от разстояние, аз отначалото отказвах , защото за мен такива неща няма , това не е връзка! Тя продължи да ми се моли. Е.. какво да кажа, тя има силата да ме накара на всичко. Дойде страшния момент в който трябваше да си тръгват. Единственото нещо , което и казах беше "Обичам те!!! И искам да накараш вашите да съжаляват страшно много , че ни разделиха" Замина , минаха се няколко дни в който си писахме , не беше нищо особено , но аз все още имах чувството , че ще ми звънне на вратата и ще ме прегърне , аз не можех да осъзная , че тя е толкова надалеч от мен , че няма да я видя никога повече. Но съвсем скоро , след като я приеха в гадното американско училище , веднага си вписа новото училище в социалната мрежа. Тогава нещо дойде като гръм от ясно небе , все едно някой ме беше ударил с 200 кг-ов чук в сърцето - осъзнах , че тя наистина е заминала. Писах и , че просто няма как да стане , това за мен не е връзка , няма цел да се борим - не ! Това дори не е борба , това е мъка. Ти да искаш да си изкараш живота с даден човек а да знаеш , че са ти го , едва ли не отнели. Това беше най-тежкото. Казах и да не ми пише повече , да не ме търси по никакъв начин , когато идва да не ми звъни , не искам да знам нищо повече за нея от тук нататък. А това което наистина ме заболя беше , че аз едва ли не в този момент и пишех цели романи , тя се държеше все едно не е станало абсолютно нищо , все едно и е все едно (хах). ... еми ето - през това не успяхме да преминем.
Писна ми всички да ме съжаляват , да ми казват да не се депресирам , да не се ядосвам при положение , че те там в момента си живеят гадния живот и последното нещо за което мислят е това което са оставили тук. Тя ще ме забрави за отрицателно време, тя си има занимания там. А аз ли ? Аз съм друг случай.
Не се депресирам , не съм такъв човек да тръгна да се жалвам и да чакам съжалението на другите.Дори малко по малко почвам да превъзмогвам създалата се ситуация , колкото и малко време да е минало. Просто съм леко ядосан , не на нея , не на мен, дори на техните не съм , защото те го правят за добро. (макар да знам , че последното нещо заради което заминаха е добро , но това е съвсем друго въпрос). Ядосан съм , защото щом един човек има някаква заблудена мечта и при изпълнението и той въвлича с него много важни неща за някой друг.
Е, мерси , че прочетохте това , което исках да си излея (поне на тези които не са заспали). Отново казвам , не търся съжаление , не търся нищо подобно, просто исках да си излея това което ми беше на душата и може би да получа някой ценен съвет или упрек.
... Този текст го бях написал 1-2 седмици след като тя замина и си го бях приготвил да го поуствам тук. Не исках защото си мислех , че отново няма да спра да мисля за нея, за това не го направих... НО преди 5 дни се случи невероятното, какъвто съм инат, а аз наистина съм МНООГО голям инат , реших една вечер да и пиша. Направих го , писахме си , беше невероятно изживявзане , поне за мен. Но главно си приказвахме на общи теми , не сме приказвали за старата ни връзка. Бъзикахме се как сме се преодолели и такива неща. На следващият ден излизам аз с едни приятелчета на по бира и им споделям , че започнах да си пиша с въпросното момиче. И реакцията на единия от приятелите ми ме уби просто , цитирам „ааа тая ку*ва ли ве”. Попитах защо , а той ми каза , че има няма седмица и половина от както прекъснахме всякакви връзки с нея, тя си е намерила друг там и вече претендира , че ходи с него. Аз това не го знаех , защото я бях премахнал от всякъде. Стана ми страшно болно , целият ми ден отиде подяволите. Нямах търпение да се прибера да попитам , вярно ли е. Нпаравих и тя ми каза „да”. Тогава аз побеснях , бях все още лудо влюбен в нея, но малоумника започнах да ръся глупости на килограм, започнах да я нареждам просто беше страшно гадно от моя страна.След няколко часа съжалявах страшно много... наистина много! Отново и писах и тогава дойде вълшебният момент , започнахме да се обясняваме в любов взаимно. Беше невероятно, с ЧАСОВЕ си говорихме как не можем един без друг колко много се обичаме и т.н. Разпитах я за приятелят и тя каза , че била тръгнала с него само и само да ме забрави а парадирала с това , че ходила с него защото си мислела , че аз ходя с един от най-големите й врагове. Това нещо на което и да е момиче няма да мога да го простя , става въпрос за това , че си има приятел. Но за нея бях готов на всичко.Попитах я дали ще го остави , тя каза „да , само да се видя с него”. Окей .. ама минаха 2 дена в които си говорихме „хубави” неща а тя още не го беше оставила. Казах и да спре да ми пише и да започне когато ми покаже доказателство , че се е разделила с него защото ми беше много болно за това. Еми да но... ето тук дойде най-страшното. Вчера вечерта тя ми каза , че просто няма как да стане, връзката нямала бъдеще... КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ.. тя беше човека който ме молеше да водим връзка от разстояние. Казах и ок .. защото бях много афектиран. Тогава и написах най-прекрасните думи на света. Излях си цялата душа в една страница , казах и всичко което исках и което не съм само и само да поиска да продължим. Тя знае , че аз никога не бих направил такова нещо , но за нея го направих , явно не го оценява.. Това боли. Пратих и това което го написах , беше страшно дълго (ако ви е интересно с удоволствие бих го поустнал и тук) и красиво. След час получих отново отказ... Това ме съкруши тотално, целият ми свят рухна , не знам къде се намирам в момента , не знам какво да правя, боли УЖАСНО много, не го пожелавам на никой. Но не мисля да се отказвам , няма да се откажа от моето най-прекрасно нещо. Знам , че ме обича , тя ми го каза с „отказа” знам , че ме иска още , знам , че иска да сме заедно. За това няма да се отказвам.
Сега вече ще имам нужда от съвети какво да правя... и моля ви подкрепете ме, че съм прав , дайте ми надежда защото незнам какво ще правя без нея.Аз живея за момента в който тя ще се върне тук за 2-3 месеца. После пак ще замине но не това е въпроса.
Най-гадното е , че се чувствам използван , защо трябваше такива напразни надежди да ми дава когато започнахме да си пишем ... а сега какво направи?? Няма ! Няма да се откажа никога от нея!!!
Спомняш ли си в 6 клас как даваха на учениците да правят сбит преразказ?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ми пука , че е дълго! Исках да си излея душата! Ако искаш го чети.
Наистина ли очакваш някой да го прочете?Дай малко по на кратко.
ЗСТДГБЙК
Прочетох го. Едно единствено нещо се въртя в главата ми през цялото време. Само едно: това момиче НЕ те заслужава. И само едно нещо ще ти препоръчам: въпреки, че я обичаш, остави я. Тя е толкова далече. Връзката ви е невъзможна. Остави я да живее собствения си живот, ти живей твоя - тук и сега. Радвай се на всички малки неща, които се случват около теб. Забрави тази връзка и момичето. Остави си само красив спомен от времето, в което сте били заедно. И продължи напред. Ще намериш ново момиче в живота си! И ново щастие! Със сигурност животът ти е пред теб... не се предавай, не мисли за нея, не й пиши. Остави нещата да се случат, не съжалявай за нищо. това е единственото, което мога да ти препоръчам.
Чувствата ти към нея сами ще те разминат от това разстояние, особено ако нямате и двамата желанието да крепите нещата. Просто е много пресно и не можеш да си представиш, че животът всъщност продължава и трябва да погледнеш напред. Огледай се, има много прекрасни момичета, ще си намериш скоро едно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ето това исках да чуя. Мерси ,че си направи труда да го прочетеш. Точно от такъв съвет имах нужда. Благодаря ти страшно много ! Но най-тъпото знаеш ли кое е. Че тя сега там живее с една обща приятелка , която също има връзка с момче от тук , познавам го. И те са заедно от 2 години и са все още толкова щастливи. Как го правят подяволите...
А аз пък се нагледах на хора как късат заради разстоянието. Привързан си към идеята да си върнеш старата връзка, а всъщност, дори и да се съберете (ти от тук, тя от Америка), това ще са съвсем различни взаимоотношения от предишните.
Представи си как на края на 7 клас си мислиш, че си прекалено привързан към съучениците си и си нямаш на представа, как ще продължиш без тях. После се насилвате да поддържате някаква връзка.
Насилих се да го изчета (горе долу). Много са ми смешни такива превъзнасяния и хора, които твърдят, че обичат, а реално цялото доказателство са някакви думички. И кво? Мога на всеки да кажа "Обичам те! О вселена моя! О, душа, сапфир мой! " и да го гледам с кравешки поглед. По друг начин изглежда любовта. Във вашата връзка се вижда, че тя още от началото не те е взимала насериозно щом ти е изневерявала, после ти е омръзнала, изневерил си и, отишла е да учи другаде и след като ти си се направил на велик гъз си е намерила ново момче (и да, щом сте скъсали не е к*рва и въобще нямаш право да я хлебиш точно за това), а ти си избеснял и после пак сте се "залюбили", но не баш. Това ли ви е епичната голяма любов?
Жал ми е. Наистина.
Кефя се, че моя приятел не се превъзнася, описвайки луната, звездите и езерата в очите ми, не ме нарича "О, вселено, любов, сърце, оазис на моята душа", но за това пък е винаги до мен, старае се да се грижи истински за всичко, не поглежда други (камо ли да тръгне да се оправя с тях по купони) и за нищо на света не би се хванал да ме обижда (пардон -хлеби, храни), ако ще и да се разделим. И се кефя, че аз почти никога не си описвам и изразявам емоциите в приказки, но на живо може да ми се довери винаги и за всичко и да разчита на мен. И даже да замина за 1-2 месеца нанякъде, може да спи спокойно.
Не знам защо изобщо ти отговорих. Просто ей такива възтържествени, префърцунени текстове, описващи най-обикновена несполучлива тийн драмичка ми бъркат в здравето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мислиш ли , че друго момиче ще оправи развалината която съм в момента ? Имам в предвид не след време ами Точно Сега!
Кандидатира ли се за президентските?Първоначално написано от SisiStrange
tl;dr.
Не, бъзикам се xD ( надали ти е до бъзици, разбира се, ама наистина си се поувлякъл... няма проблеми, разбирам колко различни и много мисли ти минават през главата. )
Значи, има няколко момента, в които нещо се оплетох аз...
Каза, че ти била изневерила, а след това, че и двамата сте били девствени... Ммм, как по-точно ти е изневерила, прегърнала се е с друг ли или се е целувала или какво ?
Както и да е... И моето мнение като цяло съвпада с това на предишните - прекалено много си се вживял, поне така както го описваш... Много добре знам, че това време е много, че си свикнал с нея, дори че я обичаш... Обаче просто няма как... Щом е заминала за Щатите ( за постоянно, нали така ??? ) няма бъдеще тази връзка, колкото и да се обичате... Да беше примерно за месец, два, три, половин година, да се изчакате, с много мъки, ама да успеете, а това... за постоянно... не е хубаво !
С интерес ще прочета онази дълга страничка, в която си и обяснил колко много я обичаш и колко е важна за теб, моля те, постни я , каза че би го направил![]()
Точно.Просто ей такива възтържествени, префърцунени текстове, описващи най-обикновена несполучлива тийн драмичка ми бъркат в здравето.
Ква развалина бе? Я се стегни. На колко си години?
Хора на по 30-40 години не се изказват така, ти тука превръщаш няква пълна глупост в трагедия на Шекспир. Ако сега не можеш да преодолееш нещо толкова дребно, какво ще стане, когато на пътя ти има наистина сериозна пречка?
Sisistrange - Съжалявам , мислим по съвсем различен начин. Ти имаш напълно различни ценности от моите. Всеки вярва в определени неща. Но мерси все пак за отговора!
Казвам си мнението. И хич не ми пука кой какво мисли по въпроса. В тази тема поне.Първоначално написано от Chacho
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не исках,но ще го кажа-страшно си наивен.Само защото си влюбен,слушаш всяка нейна дума.Браво,че си й писал да не те търси,да не ти пише по никакъв повод,но защо не го изпълни и ти?Забрави за нея,не виждаш ли,че колкото повече я търсиш,повече те прави на глупак?
Дано вече си го осъзнал.
То тогава наистина не му придавах значение , ходила е с друг докато беше там. Мисля , че това пак се счута за изневяра О.о. Знам вживявам се , не съм такъв , поне не бях де. До преди 10 дена нямаше да ми пука но сега незнам какво ми стана.Първоначално написано от IncendiaSanctus
И да за постоянно замина. А страничката ще ти я пратя на лично за да не отчайвам другите присъстащи тук![]()
ах не ви е срамВерно, че и аз ако бях го видяла преди да започна да го чета, сигурно щях да се откажа, но иначе е интересно !! Поздравления!! Можеш да напишеш книга
Колкото до тея на който не им се чете, ето в краткият вариант:
Запознали са се, до последно той е мислел, че няма да се получи. Ходили са. Тя му изневерила, той й изневерил. Тя отишла да живее в Америка и продължава да му изневерява, а му е казала, че ще прекрати връзката си.
Така как е ??
Ето сега нещо като отговор на романа, който написа по-горе:
Ти си заблуден от любовта, която изпитваш към нея!! Според мен, тя не те обича толкова много, колкото ти нея!!
http://www.vbox7.com/play:f5da21e6
Твоята история малко наподобява филмите, сещаш се как е там нали ?? Тя заминава на далеч, а той разбира, че не може без нея и я последва. Един вид изненада на вратата. Да.. това е по филмите и малък процент в БГ могат да си го позволят това. И не те карам до го правиш!!
За сега ще ти кажа нещо, което ако го направиш според мен няма да съжеляваш!!:
Изкарай я от съзнанието си и спри да мислиш за нея. Излизай със компания в която преобладават момчетата и просто си представи, че си на 15, 16 години. Вече си свободен и можеш да правиш всички онези неща които не си правил до сега. Бъди независим!!
Не, бе, аз одобрявамПървоначално написано от SisiStrange
![]()
И ако може да постнеш онова което си и писал. Оная "Страничка", че ми стана интересно![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Chacho
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Само не разбрах как така ти е изневерила като е била в "другия град", след като после казваш, че сте правили секс и на двамата ви е било за първи път ?
Иначе и аз като другите бих те посъветвала да продължиш напред. Няма да е лесно и няма да стане веднага, но няма и да стане ако задълбаваш и циклиш така на едно място и си внушаваш някакви напразни надежди, че това може да пребъде и да просъществува като нормална връзка. Всъщност връзки от разстояние има, но когато хората са наистина зрели и могат да си имат пълно доверие. А при вас това май няма как да стане.
Докато беше там е "ходила" с друго момче. Ако не се лъжа това също е изневяра О.оПървоначално написано от Goddess
Пич няма смисъл да приказваш такива дълбокомислени работи: "не мога да живея без нея...". Един съвет от мен недей да се вричаш сляпо на всяко срещнато момиче. Ако бях на твое място щях да я зарежа още когато ти е забила ножа в гърба като ти е изневерила, но това съм си само аз. Безсмислено е да се ядосваш и т.н. има много свястни момичета. Не е казано, че трябва да се жениш за тази.
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!