- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина една страшно тежка връзка
Ясно, просто не разбрах. Ами все още си държа на мнението. Ясно е, че се обичате и от емоционална гледна точка напълно те разбирам, но в тази ситуация нямаш много голям избор.Първоначално написано от LiveToWin
Така е.. Никога не съм бил такъв , за пръв път ми се случва. И преди съм я губил но винаги тя идваше да ми се моли.. За това ми е странно и реагирам така. Незнаех какво да правя.Първоначално написано от Goddess
Кофти е , наистина , но животът продължава , каквото стане , стане. Не мисля отново да я премахвам от всякъде. Има няколко варианта. Ще продължим с тези историй и накрая наистина един от нас ще съжалявам много. Ще се съберем или окончателно ще се разделим.
Което и от тях да е... както казва един човек "bring it" хах
Така е да ! Но 2 години леко трудно се превъзмогват. Както и да е , животът продължаваПървоначално написано от Trollrusos
![]()
Гледай IT Crowd. Много добър сериал, направо се спуквам от смях.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тоя не съм го чувал. Трябва да се види!
Честно ли да ти кажа какво мисля?Дразниш ме с мисленето си.Тя е твоята "принцеса","вселена" и "не знаеш как ще живееш без нея".Чудесно.А преди т'ва?Писнала ти.Еднообразно било.Нея я няма за един ден,а ти се забиваш с друга.Сам каза,че нея като е нямало(другия град),е била по-различна.Пък и взаимоотношенията ви не са били толкова сериозни.Еднообразно?Еми ето ти разнообразие.Нея я няма,пред нея е цял нов свят,нова култура,нови приятели и момчета.Не можа ли поне да постъпиш като мъж.Било й е трудно да замине,а ти си решил да спасяваш себе си.Изтрил си я отвсякъде.А помисли ли какво й е на нея?Човека,който е обичала в родината си ,я за*ба на огромно място само с непознати (предполагам) и чак й държи сметка с кой излиза.Ехо,осъзнай се.
Съжалявам,ако съм прекалено откровена.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Не , недей съжалява. Точно така трябва!
Сега няма значение какво е било преди сега има значение СЕГА! И да права си... наистина не трябваше да я оставям така от самото начало но мислех , че по този начин ще я превъзмогна. Почти се беше получило.. но не издържах.
Абе не ми стана ясно как ти е изневерила, а после се оказала девствена? Както и да е... може да не съм разбрала нещо. Мен ако ме питаш се занимаваш с глупости... вижда се че тя желание няма... и целият ти живот да е тя, което много силно ме съмнява нищо не можеш да направиш. Какво ще се молиш ли? Ми намерила си е друг шута и следващата (знам, че не е лесно). Всичко минава с времето!
In a mad world , only the mad are sane...
Целувката е вид изневяра освен ако не са я плякали в дупето.![]()
Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!
Ти явно обичаш образа й, който е в главата ти повече, отколкото нея самата.
Това превъзнасяне на въпросната девойка няма нищо общо с ценностната ти система ( по повод обръщението ти към Сиси).
Мислиш си, че си голям човек вече, че изпитваш единствената, неподправена, болезнена и истинска любов, но НЕ Е така. Мислиш за предателство разни глупости, които си правил без да се усетиш, а не вникваш, че всъщност отношението ти към момичето от един момент нататък е било най-голямото предателство спрямо връзката ви. Първо-можеше да бъдеш абсолютно искрен с нея преди да замине. А не да й пишеш после в скайп или де да знам къде някакви фермани и да очакваш тя да се разлива по тях, като стопено масло. Това не е мъжко, това е наивно-детска историйка от 7ми клас. Една жена не може да се задържи с такова отношение-жените мразят пу*ки-набий си го в главата. Когато тя те е молила да имате връзка от разстояние, а ти си бил наясно, че няма да се получи-трябвало е още тогава да я отрежеш. А не, да чакаш тя замине, да й го кажеш в интернет, след което да й напишеш роман и после да я опрекваш, че се държи все едно нищо не се е случило. После да я наричаш ку*ва (ти или приятелите ти-все едно, вие дори не знаете какво е ку*ва), защото след като си я зарязал, тя си е намерила начин да "излекува" болката си, точно както ти-скуката... После да очакваш, че ще се раздели с него, който е до нея, за да се събере с теб, който си на майната си от нея.
Какви очаквания имаш ти изобщо за тази връзка, или за живота си? 2 години не са много време, повярвай ми. И се превъзмогват лесно, когато си имал връзка, в която повече си страдал, отколкото си се радвал. Ако искаш тя да е щастлива-остави я. Тя има бъдеще там, най-вероятно ще й се наложи да остане там по-дълго, отколкото ти си мислиш, а ти няма да си до нея. Нека се развива там, нека има човек до себе си, нека е щастлива. Ти се погрижи тук да си оправиш живота и без нея...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Изневерила ти е,пък после като сте правили секс и е било за първи път.Комшу,тая копипаста ни я бивъ.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
По-нагоре,авторът,спомена,че е излизала с друг,но не било се стигнало до секс.Първоначално написано от Verminaard
To,aнално-оралните приключения пак се водят за секс. Хех хех хех.
Пък и да премем че оная не е свирила на кожената флейта,как тогава му е изневерила бре?
Да ви имам и инфантилните проблеми.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ох, да ви имам световните проблеми.
Добре, че родителите са решили да заминат, поне качествено образование на детето да осигурят.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Подкрепям.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Сега да ти дам и съвет:Не мисли повече за нея.Не ми обяснявай,че не възможно-не е,защото ти не искаш да е.Защото да седиш,да гледаш в една точка и да мислиш за хубавите ви моменти заедно,после да се депресираш и така...Обади се на най-добрите си приятели,излезте някъде вечерта,яжте,пийте.Всеки път,когато се замислиш за нея,започвай нова тема,поръчвай нещо ново за пиене,започвай да говориш с някой нов и т.н-прави каквото и да е,ако щеш задни салта от масата прави,колкото да се разсееш и да ти е малко по-забавно.Ще видиш,че си напълно способен да живееш и без нея.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ти си непоправим случай. Има хора, които могат да се поправят, но в някой случаи просто, генетичната липса на тестостерон е необратима.
Скъсваш всякакъв контакт, окончателно, а след това й пишеш... Искаш невъзможна връзка от разстояние. Сбъркано копеле си. Въобще се чуда как може някое себеуважаващо се момиче/жена да ти обръща внимание въобще... моята принцеса, моята вселена, е'би му майката копеле..
Temet Nosce
벨야카
Никой не може да те накара да я забравиш напълно, образът в спомените винаги ще е в теб, но се опитай някак си да продължиш напред. Имаш цяло бъдеще, тя е там, а ти си тук .. ясно е, че никоя няма да бъде като нея, а най-вече няма да е тя, но от опит глава не боли. Давай смело напред остави я да живее там както тя прецени за добре ии се отдай на някакви интереси които да те абстрахират от мислите за нея![]()
aLL I have is youuu
е тука не си много прав. ако твоята се мляскаше с всеки един как щеше да я гледаш?Първоначално написано от Verminaard
а иначе по темата - казаха ти го всички - самонавиваш се, че не можеш, МОЖЕШ! ако сам го поискаш обаче.. спри да драматизираш, осъзнай ситуацията, тя е там за постоянно, а и дори да ти каже, че е срязала онзи там - я ми кажи ти от къде ще знаеш със сигурност, а? или пък съответно, ако ти омръзне нея да я няма и Десислава и Левислава също - тогава кво прайм?
като цяло - смисъл няма.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Съжалявам копеле ама не всички момчета са копелета като тебе... Има и момичета които обичат такива неща, копеле! За тва, копеле, недей гадай нито я познаваш , копеле , нито мен познаваш да знаеш дали попринцип се държа така... копеле.Първоначално написано от umri
И аз го прочетох цялото.
Значи......мисля,че просто трябва да СПРЕШ да мислиш за нея и да си потърсиш ДРУГО момиче.![]()
Мерси за отделеното време! И аз така мисля да направя![]()
Само заради тази публикацията си направих регистрация тук! Минал си през много изпитания с тези 2 момичета.Обичал си ги истински..Наистина много ме накара да се замисля...
![]()
Замисли се дали си струва и се откажи . Намери друго момиче успех
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()