- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Досадни ли са свалките?
Мислите ли, че свалките са досадни? Забелязал съм, че много момичета се оплакват от разни момчета, които се правят на интересни само и само да им се обърне внимание.
Ако темата се повтаря нека бъде изтрита![]()
Не са. Свалките правят всичко друго досадно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Зависи.. имаше едно.. Мразя досадниците, но нямам против да ми досажда правилния човек.. та и аз така![]()
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Зависи от подхода. Когато някой ме обстрелва с клишета ми е досадно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Такъв е животът.Първоначално написано от SisiStrange
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Близко до акъла е, че са досадни, в случай че интересът не е взаимен.
Зависи от начина, по който се случва .... но повечето момчета не са изобретателни!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Evterpa
It's too late to change events, it's time to face the consequence!!
Зависи от много неща-подхода,човека,настроениет о.
най-вече зависи от човека. ако не ме интересува - колкото и да е оригинален - GO AWAY
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от cigarettekisses
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
мен пък са ми забавни, няма нищо досадно
ако свалката прерасне в преследване е досадно
++Първоначално написано от SisiStrange
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Оплакват се, за да си вдигнат рейтинга. Моля ти се. Правят се на отегчени, уморени и раздразнени от вниманието, което получават, докато вътрешно кой знае как се загряват от кеф, че някой им обръща внимание.Първоначално написано от TheHangedMan
В съседната тема за най-тъпи свалки, които сте имали, аз лично видях няколко момичета, които описваха напълно нормални ситуации с адекватни лафове и нормално държание като нещо едва ли не неадекватно, тъпо и досадно. В тези постове поне за мен прозираше позирането, преструването, покачването на акциите в собствените очи. Предвид, че в ситуациите се виждаше, че не ги е свалял тъпак, нито по тъп начин, но на това те са отговорили иронично, обидно и т.н., с което общо-взето да изважничат. И същите тия хора претендират колко са им "досадни" свалките.
По моему, досадна свалка може да бъде само тази, която е
1.Стартирана от човек, който изобщо не харесвам, че дори да не мога да пофлиртувам с него
2.Просташка, невъздържана, недискретна, или пък твърде прилепчива, мазняшка, клиширана, неоригинална.
3.Противен човек (приближава се малко до точка 1, но не е съвсем същото)
Във всякакъв друг случай, една свалка не би ми била досадна. Не е лошо да пофлиртуваш невинно с някой, да се позакачате и етц.
Ако пък взаимно се харес(в)ате, как ще е досадна свалката?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако момчето подходи правилно и момичето му се кефи, няма да е досадно.
Същото е и, когато момичето поема инициативата.
Отделно от това...има хора, които живеят за свалки, забивки и всякакви други мимолетни нещица, завършващи на "ки". Има и такива, които не са от тоя тип. Така че не може да се обобщава ей така, авторе.
Квото jghgh каза.
Имаш в предвид :Първоначално написано от SisiStrange
"Момче - Можеш ли да ми ослужиш с телефона ти ?
Момиче- Защо?
Момче - Обещах на мама да и се обадя , когато се влюбя"
или
"Момче- Вашите сигурно са извънземни?
Момиче - Защо?
Момче- Защото си неземно красива !"
По-скоро: Я викам да са ебеме, после ша са целиваме.
А сетих се за още :Първоначално написано от Chacho
"Момче- имаш ли карта , защото се изгубих в очите ти "
"Момче - Много съм болен ... докторите казаха ,че единствения начин да се подобря е да ми изпишеш номера ти "
2рото ми е фаворит![]()
![]()
![]()
Не ме свалят вече, инак не ми е точно досадно, ами тъжно, защото ми е жал да кажа на човека, че няма да стане.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ако човека ми харесва - не
много обичам да флиртувам![]()
![]()