- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Досадни ли са свалките?
Страашно много зависи. Един път с едни аверчета си вървим и насреща.. МЕЧКА. Не ве, момиче с куче. И единия само се спира и пита "хапе ли" .... малее даже мене ме хвана срам щото знаех как ще прпдължи след отговора на момичето... И че така стана деТва даже и на мене ми стана досадно.. Страшно тъпо и клиширано е!
За да те свалят,значи те харесват,а за едно момиче е хубаво да бъде харесвано.
Аз режа,когато съм обвързана и не искам друг.
Първоначално написано от cigarettekisses
Точно.По моему, досадна свалка може да бъде само тази, която е
1.Стартирана от човек, който изобщо не харесвам, че дори да не мога да пофлиртувам с него
2.Просташка, невъздържана, недискретна, или пък твърде прилепчива, мазняшка, клиширана, неоригинална.
3.Противен човек (приближава се малко до точка 1, но не е съвсем същото)
Флиртуването е готино
Обаче да ме сваля някъв пълен убитак... и да ме преследва после... супер весело е, няма що.
awerw♥
не е задължително.Първоначално написано от Shia
има разни индивиди, които се бутат навсякъде и при всяка, мислейки си, че по тоя начин си увеличават шансовете да се намери поне една, която да им се върже на глупостите и да спи с тях.
Аз мразя свалките :Д пет дена се зарибявам и после чак стават работитеили пък по някой път дори и не стават
искам някакво момиче да падне като гръм от ясно небе, но да не й стане нищо :Д и да е истинската ми половинка
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Стига бе, предпочиташ да прескочиш свалките? За чиф живееш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да ви светна, че има разлика между свалка и досада. Найстина, повечето които си "пробват" късмета отиват към второто![]()
Точно ей такива не ме кефят. XD Два пъти са ми казвали оная реплика с дали ме било заболяло, когато съм падала от рая.Първоначално написано от ToOoNiCe
Но пък, когато просто ме заговорят с нещо като "Здравей. Аз съм..." или "Здрасти, книжката, която четеш е много хубава, чел съм я" (често чета в градския транспорт) или нещо по-простичко, ми става кеф на душата. С такива хора бих се сприятелила.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от Hilary_
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Вчера не бях в настроение, днес след рожден ден имам, искам мн да се свалям с момиче, ахгахаа :ДПървоначално написано от Chacho
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
в общия случай не са никак досадни...понякога обаче се мярват на небосклона разни хора,които имат невероятното умение да ги правят такива![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ей, слез ми от небосклона!Първоначално написано от Glamour92
на драго сърце...след като махна табелата "out of service",изникнала на врата ми след внезапен прилив на нечовешки мързел О.оПървоначално написано от Chacho2
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn