.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Обем

Обем

Здравейте. Искам да ви попитам Вие как си правите обем ? Смисъл с вафли, топиране??? И обема само отзад ли се прави или и отстрани?

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Може и с двете. Обема се прави в корените
    yep.... reality bites -.-

Може и със сешоар, стига да знаеш как.. След като изсушиш около 65-70% от косата, хващаш част от нея с четката, дърпаш я пак с четката на противоположната страна, на която расте и раздухваш хубаво със сешоара, сресваш я докато е така (и едновременно с това продължаваш да я раздухваш), след това я пускаш както си е и става обемна такава.. Бухнала Не знам разбра ли ме.. Супер го обясних А също така си става с вафли и с топиране.

И да знаеш, че ако сешоара е качествен, се уврежда по-малко косата, отколкото с вафли и топиране. Каквото и да решиш да правиш, прави си маски за подхранване, за да не ти се накъсва и изтощава косата. Или поне такъв балсам използвай :P
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз лично си правя обем с вафлички.
    А arsenalllbaby можеш ли ,конкретно да ми препоръчаш някакъв балсам ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    а вафлите само отзад ли си ги правиш ,
    защото някоu си правят и отстрани???

Миналата година използвах този на Schauma - Repair & Pflege http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg

Не си спомням вече, но сякаш беше хубав.

Сега съм на този на Dove и съм доволна - http://x64.xanga.com/01ff47157313326...z209566361.png
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Вафлички - правя ги и отстрани и отзад.

Някой да е ползвал някое спрейче за обем, което да действа ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    с вафлички... с сешоар съм пробвала, но просто косата ми е дълга и не държи мн мн време... вафличките ги правя и отстрани и отзад....също така си правя обем и с плитки в корените, когато не искам да я горя... с тупиране (преди 2-3 год. съм си правила) ... абе според мен е по-добре с вафлички от колкото тупиране... ако знаеш как да си правиш вафличките обема си е задоволителен - хубав и голям, да не кажа доста голям

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Вафлички - правя ги и отстрани и отзад.

Някой да е ползвал някое спрейче за обем, което да действа?
    според мен са пълни боклуци.. не знам как един спрей или шампоан и т.н. може да ти повдигне косата от корените.. не си давай парите.. не си заслужават ..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    с вафлички... с сешоар съм пробвала, но просто косата ми е дълга и не държи мн мн време... вафличките ги правя и отстрани и отзад....също така си правя обем и с плитки в корените, когато не искам да я горя... с тупиране (преди 2-3 год. съм си правила) ... абе според мен е по-добре с вафлички от колкото тупиране... ако знаеш как да си правиш вафличките обема си е задоволителен - хубав и голям, да не кажа доста голям
    а ти как точно си правиш обема с вафлички,за да ти става голям...питам,защото при мен не винаги се получава добре

Мега фен Аватара на Hilary_
    с плитки .. вафлите са вече остаряла мода ..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от julinkata3
    а ти как точно си правиш обема с вафлички,за да ти става голям...питам,защото при мен не винаги се получава добре
    ами започваш малко под ушите... другата коса я хващаш нагоре.. и хващаш с пресата мн. малки кичури.... и задържаш по 5-6 секунди на предварително загрята преса (около 200 градуса) .. и така.. после от хванатата горе коса пускаш като пласт, но тънък и от този пласт пак кичур по кичур стискаш хубаво с пресата и задържаш, след това пускаш другия пласт (мн е важно пластовете ти да са тънки и кичурите, които хващаш с пресата също) .. и така докато стигнеш най-горния пласт... аз по принцип си го правя назад обема.. т.е. не с път и се получава без тупиране ... дано съм ти помогнала .. и не забравяйте термозащитните продукти преди преса !

Banned Мега фен
    ^ забравих да ти кажа.. на един кичур по два пъти.. т.е от корена преса местиш по-надолу и пак.. т.е разстоянието на пресата по две трябва да ти е с вафлички как се обясних

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Попринцип хубавите вафлички зависят повече от самата преса, отколкото как ще ги направиш.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен
    Град
    Varna
    Със вафлички и отзад и отсрани и само по един път си ги правя, а не както казва FuCKkK13 и ми става голям обема, ама аз и попринцип си имам. Даже, може би, не си правя вафли на вsеки кичур, ами почвам от малко по-горните пластове.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от babyfreak
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    а вафлите само отзад ли си ги правиш ,
    защото някоu си правят и отстрани???
    Най-често си ги правя и отзад,и отстрани. Защото ми седи супер странно отстрани /или отзаде е оправено,нали накъдрено,а другата страна нищо няма.

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Миналата година използвах този на Schauma - Repair & Pflege http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg

Не си спомням вече, но сякаш беше хубав.

Сега съм на този на Dove и съм доволна - http://x64.xanga.com/01ff47157313326...z209566361.png
    Благодаря
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Със вафлички и отзад и отсрани и само по един път си ги правя, а не както казва FuCKkK13 и ми става голям обема, ама аз и попринцип си имам. Даже, може би, не си правя вафли на вsеки кичур, ами почвам от малко по-горните пластове.
    ами то зависи колко ти е дълга косата... моята като е дълга и тежи и един път не й стига ...

^ забравих да ти кажа.. на един кичур по два пъти.. т.е от корена преса местиш по-надолу и пак.. т.е разстоянието на пресата по две трябва да ти е с вафлички как се обясних
    мерсии

Супер фен Аватара на gabri3lla
    И моята коса по принцип е обемна, но в корените изглежда смазаничка. Обема си го правя с вафлички. Вдигам си най-горният пласт, и правя този под него, като преди това пръскам с лак. След това сресвам с гъст гребен и съм готова.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    В корените! Всеки ден се правя на вафлички,а после може малко и топиране, но не е задължително.
    awerw

Как може заради единия обем да си горите косата в корените... Просто най-хубавата коса си разваляте...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от stef98
    Как може заради единия обем да си горите косата в корените... Просто най-хубавата коса си разваляте...
    шанс.... що пък да не си я горим?
    awerw

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Еми то си е за ваша сметка. После ще пускате рзани теми за растеж и т.н... Просто винаги е по-добре без таплинна обработка. Може със плитки както спомена едно момиче.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Еми то си е за ваша сметка. После ще пускате рзани теми за растеж и т.н... Просто винаги е по-добре без таплинна обработка. Може със плитки както спомена едно момиче.
    ами да. аз казах с плитки, но най-добре става с преса.. аз така или иначе ползвам 2-3 пъти преса в годината така че не се уврежда мн мн . иначе с плитки ми хар. как става, но там проблема е че един път ще ти хареса как ще стане,другия път не..

Как става с плитки? Само корените ли сплиташ или..?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си