- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смешни изцепки...
Този въпрос не е като другите, дали някой се е изпускал по време на секс или не нещо от сорта. Става дума за нещо смешно да е казал някой от вас двамата, докъто го правитеНапример аз се сещам как веднъж му правех свирка и той ми вика " Обаче твоите свики не са като на другите момичета, някак по- специални са..." на мен ми стана смешно, но си продължих заниманието
![]()
![]()
![]()
Te са много де,но най-новото така да се каже.. вчера докато го правихме и той ме обарва за.. цицитеИ ги стиска все по силно и по силно,по едно време му викам.. айде стига бе,тва са цици,не балони
![]()
И той някъв супер възбуден като вика.. НЕМОГАААААААААААА
![]()
Абе едно,че зе да ме боли,друго че ми стана адски смешно с това "немога" само как го каза..
![]()
"мило не бягай няма да ти свърша на лицето..о!излъгах"![]()
йнкжадмц, той има клитор??????????????????Първоначално написано от Anja
![]()
[quote="6mateto"]А да...най обичам въпроса " Къде да свърша"[/quoteго] хауьхаухьаухьа да да да и на мене мн смешно ми става като го чуя
![]()
аххахахаха яко...Първоначално написано от Anja
поправи грешката все пак
awerw♥
Ми то не е точно моя случка,но голямото междучасие нещо си говорихме и един съученик,голяма шматка вика: Олеее някои се оплаквт ,че не го вдигали па моя си е кат войник - винаги готов да влезе в бой![]()
maDamn
Извади го да пръдна![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Първоначално написано от hugeZ
![]()
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
За мои не мога да се сетя... Но еди фр ми бяха разправяли, при първия им път и на 2мата.. половин час се мъчат бавно, бавно, за да не я боли ... и по едно време той спира:
Тя: Оле слава богу, влезе..
Той: Ама мило, тва е само главичката![]()
Няма да забравя първият път когато бившата ми приятелка ми прави свирка. Тя я беше много срам и се зави и така. Усещам аз , че ми маха боксерките ала бала и оп. Лапна го 1 път... 1 ПЪТ само. Такава излезе с няква усмивка до тавана (страшно смешна физиономия) и пита "КАК БЯХ , А ,А ??" Аз не издържах и се попиках от смях. След това трябваше да и се извинявам 2 дена :/
Първоначално написано от LiveToWin
![]()
![]()
awerw♥
'Първоначално написано от LiveToWin
![]()
![]()
Доооооообре
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LiveToWin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тфа просто ме разби
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Днес решихме да си пуснем уинампа.
След песента Mercy на Duffy, моя хубавец спря и се изцепи: Я стани пусни тая песен от началото.
След това ми каза, че като съм го чула за няколко секунди съм сменила няколко различни физиономии.![]()
![]()
![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
"Не съм гей.Опитвам само от любопитство.Имам си сериозна приятелка.Правя го защото съм отворен човек."
Спуках се от смях.
Аз пък си помислих, че ще кажеш нещо хетеро този път.Първоначално написано от macromicro
Walk with me now, fly with me later...
с един бивш (след секса)
Той: Виждаш ли слънце.. кооолко любов има в мен![]()
Аз: Колко бее...... Глътка и половина....
![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
"Падам си и по двата пола.Казвам ти го отсега,ако се чувстваш неловко си върви"Първоначално написано от Rookie
След секса -ти нещо ме будалкаш.Откъде знаеше къде да пипнеш.
-"Мила аз съм би,не гей,знам какво доставя удоволсвие на жена от твоя калибър."
Истинска случка кълна се.![]()
Първоначално написано от jane_17
добре казано
Stand Your Ground