- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смешни изцепки...
Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Преди 2-3 седмици - ездачка и ми е много яко и той се усмихва нещо и аз го питам 'Защо се смееш?' и той 'Сетих се един виц'. Викам си, ОК не е нищо особено ... обаче той ми го и разказа![]()
Първоначално написано от 6mateto
![]()
![]()
Хаха
![]()
![]()
![]()
maDamn
с едно бивше гадже и праихме секс на някакво импровизрано легло от дъски и завивки...и изведнъж докато доста се бяхме разгорещили и то някак си пропадна ..голям смях падна![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Малко ще ви ъпна темата... ама днес ми стана толкова смешно... че просто трябваше да го споделя... ;д една изцепка от мен и една от него ;д
Значи, лежим си ние голи под завивката, ама нищо не сме правили, нито правим, просто лежим и сме се гушнали... а на него са му студени краката и нещо се размести и ме допря с крак... и аз нали усетих, че е студен ... и възкликвам "какво е туй бе" ... при което той ме погледна странно... надигна завивката погледна си ... мъжкото достойнство.. и ми вика "Тва ли ... не си ли виждала такова"![]()
![]()
![]()
Или пак днес лежим си ... пак по същия начин, пак сме се гушнали ... и се целуваме и усещам как той тръгва да си мести ръката и нали уж ще ме пипа .... та мести я и по едно време си викам на ум "аре бе ко напрай тос" ... и сигурно секунда след тва той изцепи "Абе... това е мойто бе"![]()
![]()
Първоначално написано от dream1707
![]()
Готино.
![]()
![]()
![]()
При нас не е имало кой знае какви такива изцепки, но е имало доста случаи, когато сме били у тях и котаракът му е седял облещен срещу нас.![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от dream1707
![]()
Stand Your Ground