.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Чукаме ме един в мисионерската и по едно време нещо се пообърна назад и вика:

"Я ти си била с бели чорапки"

Преди 2-3 седмици - ездачка и ми е много яко и той се усмихва нещо и аз го питам 'Защо се смееш?' и той 'Сетих се един виц'. Викам си, ОК не е нищо особено ... обаче той ми го и разказа

Сега се сетих и друго...веднъж, както и го правим и той вика " дръж ме, че падам" и докъто го разбера, той вече лежежше на земята и се смееше
    n0 mus1с, n0 l1f3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от 6mateto
    Сега се сетих и друго...веднъж, както и го правим и той вика " дръж ме, че падам" и докъто го разбера, той вече лежежше на земята и се смееше
    Хаха
    maDamn

Супер фен Аватара на gabsit000
    с едно бивше гадже и праихме секс на някакво импровизрано легло от дъски и завивки...и изведнъж докато доста се бяхме разгорещили и то някак си пропадна ..голям смях падна

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

... Това ме разби

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Малко ще ви ъпна темата... ама днес ми стана толкова смешно... че просто трябваше да го споделя... ;д една изцепка от мен и една от него ;д

Значи, лежим си ние голи под завивката, ама нищо не сме правили, нито правим, просто лежим и сме се гушнали... а на него са му студени краката и нещо се размести и ме допря с крак... и аз нали усетих, че е студен ... и възкликвам "какво е туй бе" ... при което той ме погледна странно... надигна завивката погледна си ... мъжкото достойнство.. и ми вика "Тва ли ... не си ли виждала такова"

Или пак днес лежим си ... пак по същия начин, пак сме се гушнали ... и се целуваме и усещам как той тръгва да си мести ръката и нали уж ще ме пипа .... та мести я и по едно време си викам на ум "аре бе ко напрай тос" ... и сигурно секунда след тва той изцепи "Абе... това е мойто бе"

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Малко ще ви ъпна темата... ама днес ми стана толкова смешно... че просто трябваше да го споделя... ;д една изцепка от мен и една от него ;д

Значи, лежим си ние голи под завивката, ама нищо не сме правили, нито правим, просто лежим и сме се гушнали... а на него са му студени краката и нещо се размести и ме допря с крак... и аз нали усетих, че е студен ... и възкликвам "какво е туй бе" ... при което той ме погледна странно... надигна завивката погледна си ... мъжкото достойнство.. и ми вика "Тва ли ... не си ли виждала такова"

Или пак днес лежим си ... пак по същия начин, пак сме се гушнали ... и се целуваме и усещам как той тръгва да си мести ръката и нали уж ще ме пипа .... та мести я и по едно време си викам на ум "аре бе ко напрай тос" ... и сигурно секунда след тва той изцепи "Абе... това е мойто бе"
    Готино.
    При нас не е имало кой знае какви такива изцепки, но е имало доста случаи, когато сме били у тях и котаракът му е седял облещен срещу нас.

I'm inlove with a criminal...

Град
    Green Street
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    "Абе... това е мойто бе"
    Stand Your Ground

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си