- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мога да спра растежа си :(((((
За кое по-точно за това, че едва ли ще порасна или за това, че съм миньончеПървоначално написано от Skaarj
![]()
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
За какво ти е, да си по - нисък ?
Много момичета, харесват високи момчета. По - добре е, да си по - висок от гаджето си, особенно, след като си момче, от колкото, да си по - нисък. А и не се знае, дали ще растеш още.
c14m, на колко си ?
И, между другото, аз също съм 1, 56,но, ако питаш мен, това са си нормални размери за момиче. Освен това, ако имаш и хубаво тяло, височината ти, няма никакво значение. Даже, така, ще си намираш по - лесно приятел.
Аз се кефя на високи мочета.
айде,чао.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Стани ми гадже. Ама май съм ниска за теб - 175 см.![]()
Иначе убедена съм,че всичкиии (без много, много ,много малко) момичета харесват високите момчета .
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Аз съм висок 184 см. и мисля че са ми достатъчни.![]()
Вие какво ще кажете?
А по темата, взех цитат от сайт:
Дано съм ти помогнал!Възможно ли е спортът да повлияе на растежа?
Да. Костите са подвластни на гравитационната сила, тя им е основната пречка за растежа, нея те първо преодоляват по пътя си "нагоре" във всичките й форми - тежест на тялото, гравитация върху самата кост и други. С нея се "борят" и редица спортове. Ето какво добавя професорът по отношение на този проблем:
"Младите кости реагират по-ефективно на физическите упражнения, отколкото костите на възрастните хора. Най-предпочитани са антигравитационните упражнения (тези които противодействат на земната гравитация) - ходене, гимнастика, аеробика, игри с топка, състезателни спортове, танци. Децата и подрастващите, които редовно правят физически упражнения, показват значително увеличение на костната маса. "
Следователно, спортове като баскетбол, волейбол, скачане, набиране на лостове, танци, плуване и други в растежна възраст могат да окажат значителен благотворен ефект върху растежа на костната система. За любители на фитнеса и силовите спортове има и неприятна новина. Силовото вдигане, борбата и други спортове увеличават гравитационната сила върху костите и ако се правят прекалено интензивно или твърде натоварващо, могат да повлияят неблаготворно на растежа. Използвайте ги умерено!
Източник: Фитнес и растеж на височина http://www.bb-team.org/articles/2801...#ixzz1XZJyszrN![]()
Ще ми принтираш ли тоя цитат и да ми го пратиш, че ми е свършила тоалетната хартия? Може да се махне думата "значителен" при благоприятния ефект и да се преосмисли точно колко хормон на растежа допълнително се секретира при упражнения с тежести, че да имат негативен ефект. Яжте, спете, излизайте на слънце и спортувайте, но не очаквайте да станете от 1.65 на 1.80Първоначално написано от zdravko9595
И високите момчета си падаме и по ниски момичета. Гледайки ръста само, предпочитам високите, но тая мераци на много повече ниски момичета заради други техни качества.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз пък не харесвам високи момчета.Най-много една-една и пол.глава над мен(165 съм).
Явно съм некво изключение![]()
Аз пък мразя по-ниски момчета от мен, а аз съм 1,70..Повечето момичета си падат по по-високи момченца,спокойно..
![]()
Първоначално написано от zdravko9595
От статията следва ,че ако не бях се записал на джудо от първи клас,за да ме набива, сега щях да съм висок 2.70 някъде
![]()
![]()
![]()
![]()
На 14 съмПървоначално написано от Leonore
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
По добре прочети цялата статия на адрес: http://www.bb-team.org/articles/2801...#ixzz1XZJyszrNПървоначално написано от DJTieStoo
![]()
Момчетата се издължават до 16 години, а момичетата до 14. Това е реалността.
Първоначално написано от thegame11
Тотално разби всичките ми надежди
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,